Untitled-1

Kiemelt úticélok

Burgasz a fekete-tengeri partvidék egyik leghíresebb kikötővárosa. A forró tengerparton eltöltött délután után hűsöljön kicsit a Sea Garden park árnyékot adó fái alatt, ha pedig aktívabb kikapcsolódásra vágyik, tekintse meg Burgasz természeti szépségeit egy kajak-kenu túra során. A különlegességek kedvelői feltétlenül látogassanak el az Aquae Calidae épületéhez, ahol megelevenedik az ókori civilizáció, és ahol varázslatos előadásoknak lehetnek szemtanúi. Burgasz híres Nemzetközi Folklór Fesztiváljáról, így augusztusban érdemes ezen is részt venni.

Burgasz

37 534 Ft-tól

A Vitosa hegy lábánál fekvő Szófia a síelők kedvelt úti célja. Természetesen a város nem csak a sport iránt érdeklődőknek kínál időtöltési lehetőségeket. Szófia Európa egyik legrégebbi városa, így számtalan építészeti remekművel kápráztatja el a látogatókat. Az Alekszandr Nyevszkij székesegyház, az Ivan Vazov Nemzeti Színház vagy a Nemzeti Kultúrpalota kívül-belül gyönyörű látványt nyújtanak.

Szófia

16 614 Ft-tól

Várna Bulgária legszebb, legkülönlegesebb városa, ahol a kellemes tengerpart mellett a művészetek és a történelem szerelmesei is otthon érezhetik magukat. A város igazi kulturális központ. A belváros mellett található tengerparti Primorszko Park ad otthont az állatkertnek, a terráriumnak, a delfináriumnak, valamint a Természettudományi Múzeumnak is, de strandolási lehetőséget is találunk, a parkon belül. A Metropolit Simeon téren találjuk a Szűz Mária Mennybemenetele Katedrálist, amely Várna egyik legjelentősebb és legkülönlegesebb épülete. Mindazok számára tökéletes választás, akik nyugodt, csendes helyre vágynak, kellemes hőmérséklet és rengeteg látnivaló mellett.

Várna

93 340 Ft-tól

Általános információk

Pénznem: Bolgár Leva (BGL)

Utazási okmányok: Magyar állampolgárok utazhatnak személyi igazolvánnyal.

Vízum információ: Nincs szükség vízumra.