Untitled-1

Kárpathosz: repülőjegy árak

Látogatóink ezeket az időpontokat keresték az elmúlt napokban

Repülőjegy árak trendmutatója

Keresések száma Budapest - Kárpathosz útvonalon

Átlagárak Budapest - Kárpathosz útvonalon havi bontásban

Budapest - Kárpathosz útvonal legnépszerűbb légitársaságai

Irány Kárpathosz!

Kárpathosz szigetén a varázslatos tengerpartok és a hagyományokkal átitatott falvak együttese kápráztat el minden látogatót. 

Ha a tengerparti paradicsomra vágyik, Kárpathosz minden vágyát teljesíti. Fedezze fel az Apella Beach szikrázó partjait, melyet nem véletlenül neveznek a világ egyik legszebb strandjának majd látogasson el Az Amoopi Beachre ami elvarázsoljla nyugodt, kristálytiszta vizeivel.

De Kárpathosz nem csak a természeti kincsekben gazdag. A sziget festői falvai olyan helyek, ahol az idő mintha megállt volna. Lépjen be a tradicionális Kalopoula vagy Olympos falvaiba, ahol az autentikus görög kultúra minden sarkon megérinti. A Diafani tengerparti településén pedig az élet nyugodt ritmusával találkozhat, miközben a helyiek vendégszeretetükkel elvarázsolják.

Kárpathosz híres a tradicionális görög ételeiről is. Kóstolja meg a zamatos tzatzikit, az ínycsiklandó gyroszt, és élvezze a friss halakat a part menti tavernákban. Az étel és a vendégszeretet olyan élményt nyújt, amit soha nem fog elfelejteni.