Untitled-1

Kos: repülőjegy árak

Látogatóink ezeket az időpontokat keresték az elmúlt napokban

További ajánlataink repülőjegye mellé

Irány Kos!

Az Ön számára is az a nyaralás ideális, ahol a napsütés, a türkizkék tenger és az ősi kultúra összeolvad? Akkor itt az ideje, hogy a figyelmét a csodálatos Kos szigetére irányítsuk, ahol mindez egy helyen is megtalálható!

Kos szigete büszke lehet lenyűgöző homokos tengerpartjaira, ahol a finom homok, a napfény és a kristálytiszta víz együttese tökéletes örömöt nyújt. Merüljön el az Égei-tenger varázslatos ölelésében! Ha szereti a történelemet és a kultúrát, Kos szigete minden igényét kielégíti. Látogasson el az ókori Asklepieionhoz, ahol a híres hippokratészi templomot tekintheti meg, vagy barangoljon a sziget festői falvaiban, ahol az időtlen görög hagyományok érzékelhetőek.

Kos fővárosa, a gyönyörű Kos város, tele van energiával és élettel. Sétáljon a kikötőben, élvezze a hangulatos kávézók és éttermek kínálatát, és fedezze fel a helyi piacok színes világát. Este pedig hangolódjon rá a sziget pezsgő éjszakai életére.

Az ízletes görög konyha mindenki számára különleges élményt jelent. Koson megkóstolhatja a friss halakat, a híres görög salátát, és nem érdemes kihagynia helyi specialitást, a gyros-t sem!