Untitled-1

Preveza Lefkas: repülőjegy árak

Látogatóink ezeket az időpontokat keresték az elmúlt napokban

Repülőjegy árak trendmutatója

Keresések száma Budapest - Preveza Lefkas útvonalon

Átlagárak Budapest - Preveza Lefkas útvonalon havi bontásban

Budapest - Preveza Lefkas útvonal legnépszerűbb légitársaságai

Irány Preveza Lefkas

Preveza város Görögország Epirusz régiójában helyezkedik el, az ország északnyugati részén az Ambrakiai-öböl bejáratánál. Preveza és az öböl túloldalán található Aktio város között a 2000-es években tengeralatti alagút épült, megkönnyítve a két város közötti közlekedést.

A repülőgépek az Aktio városban lévő Aktion Nemzetközi Repülőtérre (PVK) érkeznek, ahonnan egyszerűen megközelíthető nemcsak Preveza, de a közelben lévő Lefkada sziget is. Lefkada gyakorlatilag egy félsziget, ugyanis a szárazföldtől egy keskeny csatorna választja el, melyen egy híd könnyíti meg az átkelést.

Preveza-Aktio reptértől 20 percnyire Görögország édeni szigete, Lefkada várja!

A 336 négyzetkilométer területű szigetet leginkább a nyaraló turisták keresik fel, de itt még nincs olyan kifejlett tömegturizmus, mint például Korfun vagy Krétán, így aki kellemes és zavartalan pihenésre vágyik, Lefkadán megtalálja amit keres.

Milos Beach, Lefkada, Görögország - repjegy.hu

Lefkada bővelkedik a természeti szépségekben. Homokos tengerpartok kevésbé, leginkább kavicsos és szemet gyönyörködtető sziklás partok találhatók a szigeten. A strandoláson és fürdőzésen túl különleges élmény még a sziget autentikus kis falvainak felfedezése, vagy a zöldellő hegyvidékek turistaösvényein tett kirándulás, de a tengeri hajókirándulások is. A legideálisabb ide a nyári hónapokban, június és szeptember között utazni.

Általános információk

  • Pénznem: Euró (EUR)

  • Utazási okmányok: Magyar állampolgárok személyi igazolvánnyal utazhatnak.

  • Vízum információ: Nincs szükség vízumra.

  • Időeltolódás: +1 óra Magyarországhoz képest