Kiemelt úticélok

Aki egy nyugodt, természetközeli nyaralásra vágyik, annak tökéletes választás Bali, Indonézia talán legnépszerűbb szigete. A paradicsomi környezeten túl hangulatos életképek, csodás rizsföldek, balinéz szentélyek, utcai oltárok ragadják magukkal az érdeklődőket. Bali kultúrája legalább annyira izgalmas, mint maga a helyszín. Lakosainak vendégszeretete tökéletesen ellensúlyozza a kissé kiépületlen infrastruktúrát. A vizisportok kedvelői és a romantikus idillre vágyók egyaránt megtalálják Balin azt amire vágynak.

Denpasar-Bali

206 800 Ft-tól

A modern Jakarta igazi kuriózum a Föld megapoliszainak a palettáján. Az indonéz stílus és hangulat keveredik az európai és muszlim stílusjegyekkel. Az Istiqlal-mecset a multikulti egyik legszebb példája; egy katolikus építész álmodta hófehér márványba és német acélba neogótikus stílusban, és egy zömmel muszlimok lakta országban áll. Jakarta Nemzeti Múzeuma a világ leggazdagabb Dél-kelet-Ázsia gyűjteményének büszke tulajdonosa. A Nemzeti Emlékmű, a Monas, 132 méteres tornyával a város látképét uraló felhőkarcolókkal vetélkedik. Az a sztereotípia, mely Indonézia fővárosát a gyarmati aranykorban szándékozik tartani, csak egyféleképpen győzhető le: ha a saját szemünkkel is meggyőződünk arról, hogy Jakarta bár ellentmondásos, mégis egy hihetetlen ütemben fejlődő város.

Jakarta

193 100 Ft-tól

További úticélok

Balikpapan

297 600 Ft-tól

Kendari

304 700 Ft-tól

Palembang

239 100 Ft-tól

Surabaya

334 500 Ft-tól

Lombok

271 000 Ft-tól

Általános információk

Pénznem: Indonéz Rúpia (IDR)

Utazási okmányok: Magyar állampolgárok 30 napnál rövidebb időre tervezett ott-tartózkodás esetén érvényes útlevéllel, valamint a repülőjegyük bemutatásával utazhatnak be.

Vízum információ: 30 napnál hosszabb időre tervezett ott-tartózkodás esetén kötelező vízumot igényelni.

Kötelező védőoltások: Nincs kötelező védőoltás.