{* *} {* *} Untitled-1

Kiemelt úticélok

Lanzarote

Lanzarote

már 51 418 Ft-tól

Gran Canaria

Gran Canaria

már 60 293 Ft-tól

Tenerife

Tenerife

már 65 448 Ft-tól

Fuerteventura

Fuerteventura

már 136 050 Ft-tól

A Kanári-szigetek Spanyolország legdélebbi autonóm közössége. Hét nagyobb és több kisebb sziget csoportját alkotja az Atlanti-óceánban, Marokkó partjaitól 125–200 km-re. Legnépszerűbb tagjai: Tenerife, Gran Canaria, Fuerteventura és Lanzarote. A szigetcsoporthoz tartozik még La Palma, La Gomera és El Hierro sziget is, emellett további kisebb szigetek. A Kanári-szigetek összterülete 7500 négyzetkilométer, összlakossága meghaladja a 2 millió főt.

A Kanári-szigeteket Európa egyik legszebb szigetcsoportjaként tartják számon. Szigetei hatalmas népszerűségnek örvendenek a szabadidős utazók körében. Ez elsősorban gyönyörű tengerparti strandjainak köszönhető, továbbá a nyaralásra alkalmas, kellemesen meleg időjárásának.

A szigetcsoport egész éves úti cél, itt a téli hónapokban is 20 fok körüli a hőmérséklet, és nagyrészt csapadékmentes. Ugyanakkor a nyarak sem elviselhetetlenül melegek, így üdülésekhez ideális úti cél egész évben. Szigetei nemcsak a strandolás és a tengerpartok szerelmeseinek kedveznek. Különleges élővilága, trópusi növényzete és vulkanikus domborzata izgalmas programlehetőséget kínálnak az aktív kikapcsolódás híveinek.

Ha Ön szereti váltogatni az aktív és passziv kikapcsolódást utazásai során, akkor válassza a Kanári-szigetek valamelyikét úti céljául, hiszen itt minden megtalálható, ami tökéletessé tesz egy utazást: kiváló tengerpartok, ködös hegycsúcsok, robosztus vulkánok, kies sivatagok, buja természet, csendes falvak, nyüzsgő nagyvárosok.

Általános információk

Pénznem: Euró (EUR)

Utazási okmányok: Magyar állampolgárok személyi igazolvánnyal utazhatnak.

Vízum információ: Nincs szükség vízumra.

Kötelező védőoltások: Nincs kötelező védőoltás.