Untitled-1

Kiemelt úticélok

Moszkva, az orosz művészetek központja a Tretyjakov galériával, a Puskin Múzeummal és a orogyinó Panorámamúzeummal, hogy csak néhány fontosabbat említsünk. Moszkva színházai, mint például a Bolsoj Tyeatr, balettelőadási és filmművészeti remekművei a világ minden táján ismertek. A komolyzene kedvelői mindenképpen látogassanak el a Moszkvai Nemzetközi Zene Házába, ahol megcsodálhatják Oroszország legnagyobb orgonáját. Aki teheti, annak érdemes tél közepén utazni a városba, hiszen Moszkva ekkor nyújt igazán festői látványt.

Moszkva

264 200 Ft-tól

Hallott már a Romanov-házról és Anasztaszija orosz nagyhercegnőről? Az ő izgalmas és rejtélyes történetük Szentpétervárról indult, melyet Ön is megismerhet, ha ellátogat a Péter-Pál-székesegyházba. Szentpétervár, csak úgy mint annó, ma is Oroszország kulturális központja. Az irodalom, a színház és a balett összeforrtak a város nevével, nem is beszélve az olyan páratlan épületekről, mint a Téli Palota vagy a Kazanyi székesegyház. Szentpétervár műkincseit a Néva partján található Ermitázs múzeum őrzi.

Szentpétervár

301 400 Ft-tól

További úticélok

Adler Szocsi

363 900 Ft-tól

Irkutszk

2 418 000 Ft-tól

Kazany

289 700 Ft-tól

Novoszibirszk

538 800 Ft-tól

Jekatyerinburg

412 800 Ft-tól

Volgográd

393 300 Ft-tól

Vlagyivosztok

1 648 700 Ft-tól

Általános információk

Pénznem: Orosz Rubel (RUB)

Utazási okmányok: Magyar állampolgárok érvényes útlevél mellett kizárólag vízum előzetes beszerzésével utazhatnak az országba.

Vízum információ: Vízumot Magyarországon, az Oroszországi Föderáció Budapesti Nagykövetségének Konzuli osztályán, vagy a Debreceni Főkonzulátuson lehet igényelni.