{* *} {* *} Untitled-1

Bilbao: repülőjegy árak

Látogatóink ezeket az időpontokat keresték az elmúlt napokban

Repülőjegy árak trendmutatója

Keresések száma Budapest - Bilbao útvonalon

Átlagárak Budapest - Bilbao útvonalon havi bontásban

Budapest - Bilbao útvonal legnépszerűbb légitársaságai

Irány Bilbao!

Bilbao egy olyan város, amely mindenkinek maradandó élményeket kínál. A művészet és kultúra szerelmesei éppúgy otthon érzik magukat itt, mint azok, akik a finom ételek és a jókedvű emberek közelségére vágynak.

Ha Bilbaóba látogat, a Guggenheim Múzeumot nem hagyhatja ki a programból. Ez az ikonikus épület egy igazi műalkotás, melyet Frank Gehry tervezett. A modernitás és a hagyományos művészet találkozik itt, és a múzeum állandó és ideiglenes kiállításai egyaránt lenyűgözőek. Az épület megannyi fényben játszik, így minden látogatáskor új arcát mutatja.

Sétáljon vissza az időben az óváros csodálatos kanyargó utcáin. Ebben a régi részben található a Santiago Katedrális, melynek építését a 14. században kezdték meg. Sétálgatva érezheti a város történelmét és életének vibrálását egyaránt. Különböző butikok, kávézók és éttermek kínálnak kellemes időtöltést és lehetőséget arra, hogy megkóstolja a helyi specialitásokat.

A baszk konyha világhírű, és Bilbaóban nem lesz nehéz megízlelni annak ízeit. Tapasztalja meg a pintxos kultúrát, mely az észak-spanyolországra jellemző apró, ínycsiklandozó falatkákat jelenti. Bárokat és éttermeket számos helyen talál, ahol megkóstolhatja ezeket az ínyencségeket, és rácsodálkozhat a baszk gasztronómia gazdag ízvilágára.

A város folyópartja kiváló hely arra, hogy kellemes sétákat tegyen, és élvezze a folyó és a város találkozásának látványát. A Deusto hídról pedig lenyűgöző kilátás nyílik a városra. Ha szereti a biciklizést, béreljen kerékpárt és fedezze fel a folyópart környékét!

Ha még nem járt itt, ne habozz tovább! Fedezze fel Bilbao rejtett kincseit és engedje, hogy ez a varázslatos hely az élete részévé váljon!