Untitled-1

Castellón: repülőjegy árak

Látogatóink ezeket az időpontokat keresték az elmúlt napokban

További ajánlataink repülőjegye mellé

Irány Castellón!

A kellemesen nyüzsgő, de egyáltalán nem túlzsúfolt spanyol Castellón immáron Budapestről is elérhető a Wizz Air járataival. Ha olyan helyre vágyik, ahol átélheti az igazi spanyol életérzést, de elkerülné a barcelonai vagy a madridi tömeget, akkor érdemes a Valencia közelében fekvő tengerparti várost, Castellónt választania.

Mivel Castellón egyelőre kevésbé ismert város, sokkal autentikusabb élményre számíthatunk, mint egy turistákkal teli helyen és persze a strandon sem kell attól tartani, hogy nem lesz helyünk. Hátránya, hogy így várhatóan kevesebben fognak tudni angolul válaszolni a kérdéseinkre és információkat is nehezebben találhatunk a városról.

Castellón látnivalók

A strand az átlagnál valamivel messzebb van a városközponttól, de szerencsére mind villamossal, mind busszal 30 perc alatt meg lehet közelíteni. Ha nyaralásunk fő fókusza inkább a pihenés és kevésbé a városnézés, akkor érdemes lehet a parton fekvő hotelek közül választani. Amennyiben szívesebben fedeznénk fel Castellónt és a környező városokat, akkor próbáljunk a városközpontban foglalni szállást, ahonnan a jó tömegközlekedésnek köszönhetően gyorsan eljuthatunk a kinézett úti célra.

Érdemes arra is felkészülni, hogy a castellóniak is becsületesen betartják a sziesztát, így csak kora délutánig tartanak nyitva a helyek, legközelebb pedig este térhetünk be újra. Ezalól kivételt képeznek az élelmiszerboltok, melyek egész nap nyitva vannak. Szintén a sziesztának köszönhetően a lakosok többsége csak késő délután látogatja meg a strandot, kivéve hétvégén, ilyenkor érdemes korán odaérni, ha jó helyet szeretnénk.

Castellónt azoknak ajánljuk, akik szeretnének valami egészen újat felfedezeni és távol maradni a turistákkal hemzsegő városoktól.