{* *} {* *} Untitled-1

Granada: repülőjegy árak

Látogatóink ezeket az időpontokat keresték az elmúlt napokban

Repülőjegy árak trendmutatója

Keresések száma Budapest - Granada útvonalon

Átlagárak Budapest - Granada útvonalon havi bontásban

Budapest - Granada útvonal legnépszerűbb légitársaságai

Irány Granada!

Granadában a mór kincseket őrző falak és a spanyol szenvedély egymásba fonódnak, hogy feledhetetlen élményekkel gazdagítsák utazását. Ez a varázslatos város a déli Spanyolország egyik gyöngyszeme, tele kulturális értékekkel és történelemmel.

Az Alhambra, a világ egyik csodája, elsőként hívogat felfedezésre. Lélegzetelállító mór paloták és kertek ölelik körül ezt az építészeti remekművet. Engedje, hogy a mór építészet, a csodálatos díszítések és a kertek bája elbűvölje, miközben belemerül az Alhambra varázslatos történetébe.

De Granada nem csak az Alhambra vára miatt híres, hanem a régi városrész, az Albayzín is magával ragadó. Sétáljon a kanyargós utcákon, és csodálja meg a fehérre meszelt házakat, amelyek a mór hagyományokat őrzik. A panoráma kilátás a városra és az Alhambra palotára itt felejthetetlen élményt kínál.

Ha pedig éjszaka beáll a sötétség, készüljön fel a flamenco szenvedélyének megélésére! Granada az a hely, ahol a flamenco született. Érezze a zenekar ritmusát, és hagyja, hogy a szenvedély és az érzelem elragadja.

De a város felfedezésekor ne hagyja ki a tapas élményét sem! A helyi éttermek és bárok kínálata kifogyhatatlan, és az ízek összhangja minden ízlelőbimbót megérinti. Kóstolja meg a spanyol churros-t a forró csokival, vagy élvezze a helyi sajtok és sonkák ízeit. A gasztronómiai élmények nemzetközi hírnévre tettek szert, és garantáltan megteszik hatásukat.

Granada városa különleges érzéseket és emlékeket hagy maga után az utazókban. A mór mesevilág és a spanyol szenvedély összefonódik, hogy megajándékozzon mindenkit egy felejthetetlen utazással.