Untitled-1 hotel

Kiemelt úticélok

Bangkok, a Kelet Velencéje. Forró éjszakák, mesebeli paloták, vallási tradíciók, arany Buddhák és a gigászi felhőkarcolók városa. Egyetlen másodpercig sem fog unatkozni, aki idelátogat. A rengeteg látnivaló mellett érdemes elriksázni az úszó piacra, ahol megkóstolhatunk egy helyiek által készített, eredeti thai tésztát. Megdöbbentő látni, ahogy a mesés gazdagság és a kilátástalan szegénység él egymás szomszédságában. A smaragd Buddha szobor puszta látványa is káprázatos a Wat Phra Kaew-ben, de Bangkokban járva a Királyi Palota látványa teszi majd fel a koronát az élményeinkre.

Bangkok

154 500 Ft-tól

Phuket Thaiföld legnagyobb szigete, ahol a hőmérséklet soha nem megy 25°C alá. A lenyűgöző tengerpartok és a csodálatos természeti parkok egymást érik. Aki nyugodt, pihentető kikapcsolódásra vágyik, az megtalálta a tökéletes helyet, a kellemes melegvizű tenger partján. Emellett, aki Phuket-re látogat, az biztosan kíváncsi a világ legnagyobb fekvő Buddha szobrára. A sziget hagyományos házainak látványa, a thai vallási értékek felejthetetlen emlékeket nyújtanak.

Phuket

196 400 Ft-tól

Ha szeretné elkerülni a turisták tömegét, a nyüzsgő dél-kelet-ázsiai régiókat, akkor Koh Samui szigetét Önnek álmodták meg. Dél-Thaiföld Suratthan régiójának türkizszín tengerrel és pálmafákkal szegélyezett szigetén rendezettség és a nyugatias kikapcsolódási lehetőségek várják az utazót. A hegyvidéki resortok villáiból lenyűgöző panorámában gyönyörködhetünk; a fák lombjai felett állva nézni a naplementét különös szabadságérzetet nyújt. A hegyek után érdemes ellátogatni az Ang Thong Nemzeti Parkba és kajakkal vagy motorcsónakkal bejárni a parányi szigetcsodákat. Ha ennél több aktivitásra vágyik, a Na Muang Safari Parkban dzsungeltúra, elefántlovaglás és persze vízesés alatti fürdőzés várja.

Koh Samui

228 800 Ft-tól

Krabi egy egyedülálló szépségű, nyugodt és idilli város Thaiföld belsejében. A várost gigászi mészkősziklák veszik körül, amelyek rendkívül látványosak az év bármely szakában. Krabi fő vonzerejét mégsem a sziklák jelentik, hanem a mesébe illő fehér homokos strandok és szigetek. Lakossága alig haladja meg a 30 ezer főt, azonban a helyiek kifejezetten barátságosak és kedvelik a turistákat. Dél-Thaiföld egyik legizgalmasabb temploma, a Tigris barlangja templom mindenképp megér egy külön utazást is (8km). A Than Bok Karani botanikus kert lenyűgöző barlangjai és ősfái pedig a természet imádók fellegvára.

Krabi

213 800 Ft-tól

További úticélok

Trat

309 800 Ft-tól

Szuratthani

535 200 Ft-tól

Általános információk

Pénznem: Thai Baht (THB)

Utazási okmányok: Turizmus céljával történő utazás esetén érvényes útlevél, az oda- és visszaútra szóló repülőjegy és 10 000 (családonként 20 000) thai Baht megléte szükséges.

Vízum információ: 30 napot meghaladó beutazás esetén a vízum igénylése kötelező.