Kiemelt úticélok

Kijev Ukrajna fővárosa, melyet a Dnyeper folyó szel ketté. A város számos különlegességgel bír, melyek közül a csodaszép Szent Szófia katedrális egy rendkívüli látnivaló. A katedrális az UNESCO Világörökségének részét képezi, a Dnyeper folyó mellett magasodó dombokra épült Pecserszk Lavra barlangkolostorral együtt. A templomok csillogó aranykupolái, a hatalmas kormányépületek, széles sugárutak, szép parkok - szinte belevésődnek az ember emlékezetébe. Kijev belvárosának hangulata és bőséges látnivalója lebilincselő elfoglaltság minden oda látogatónak.

Kijev

47 916 Ft-tól

A Fekete-tenger mellett fekvő Odessza egyre ismertebbé válik az utazók köreiben. Nyáron homokos partjaival tökéletesen alkalmas a strandolásra, de ugyanennyire a városnézésre is.

Odessza

91 000 Ft-tól

Lviv Ukrajna leginkább a nyugati kultúrához hasonlító városa. Aki rajong az építészeti emlékekért, annak szinte kötelező ellátogatnia Lviv, vagy más néven Lvov óvárosába, ami mára már az UNESCO kultúrális világörökségének is részét képzi. A szecessziós és barokk épületek, a rengeteg templom és persze a kastélydomb is kiváló élményeket tartogat. Ha pedig megfáradtunk, akkor egy jó erős fekete az Atlas Caféban és folytathatjuk a városnézést.

Lviv

91 000 Ft-tól

Zaporozhye

Zaporozhye

107 100 Ft-tól

Általános információk