Untitled-1

Budapest-Várna járatot indít a Wizz Air

2016. július 8.

Új, nyaralójárattal bővül a Wizz Air kínálata. Augusztus 2-től irány a Fekete-tenger partjánál fekvő Várna!

A Fekete-tenger partján fekvő Várna, Bulgária harmadik legnagyobb városa. Népszerűsége évről-évre folyamatosan nővekszik, hiszen egyre nagyobb az érdeklődés a bulgáriai üdülőhelyek iránt. Várna közelében, olyan üdülőtelepek érhetők el, mint például Aranyhomok vagy Albena, így még kecsegtetőbb az új közvetlen járat.

A tengerparti városba heti két alkalommal, szerdánként és vasárnaponként közlekednek majd a Wizz Air gépei.

A várnai járatindítás mellett, két spanyol nyaralójárat menetrendjét is sűríti a légitársaság: augusztus 2-től heti három járat fog közlekedni Budapest és Palma de Mallorca között (szerdánként, péntekenként és vasárnaponként), valamint heti két járat Ibizára (keddenként és vasárnaponként).

A Wizz Air Budapestről jelenleg 51 útvonalat kínál 22 országba. 2016-ban a légitársaság már összesen 11 új útvonalat jelentett be és indít el Budapestről többek között Nizza, Baden-Baden, Reykjavík, Liverpool, Ibiza, Porto, Fuerteventura és Lanzarote célállomásokra.

Wizz Air légitársaság repülőgépe

Kapcsolódó oldalak:

>> Wizz Air légitársaság

>> Várna repülőjegy-foglalás

További híreink

Júniusi jutalomjáték a repjegy.hu-n - nyerje vissza repülőjegye árát

Hírek <p>Foglalja le repülőjegyét júniusban a repjegy.hu-n, és nyerje vissza foglalásának árát!</p>

Foglalja le repülőjegyét júniusban a repjegy.hu-n, és nyerje vissza foglalásának árát!

Brazil, maldív és svéd célállomásokkal bővül az Air France kínálata a téli menetrendben

Hírek <p>Az október végén életbe lépő téli menetrendi időszaktól 5 új útvonal és 3 új célállomás is elérhetővé válik a francia légitársaság kínálatában. Emellett az észak-amerikai kínálat is bővül.</p>

Az október végén életbe lépő téli menetrendi időszaktól 5 új útvonal és 3 új célállomás is elérhetővé válik a francia légitársaság kínálatában. Emellett az észak-amerikai kínálat is bővül.

A Ryanair bővíti budapesti járatkínálatát: Liverpool és Toulouse közvetlen járatokkal

Hírek <p>A Ryanair bejelentette, hogy tovább bővíti budapesti járatkínálatát, új desztinációkkal erősítve jelenlétét a magyar piacon. Az ír légitársaság két új járatot indít: az egyiket Liverpoolba, a másikat pedig Toulouse-ba.</p>

A Ryanair bejelentette, hogy tovább bővíti budapesti járatkínálatát, új desztinációkkal erősítve jelenlétét a magyar piacon. Az ír légitársaság két új járatot indít: az egyiket Liverpoolba, a másikat pedig Toulouse-ba.