Untitled-1

Budapest-Várna járatot indít a Wizz Air

2016. július 8.

Új, nyaralójárattal bővül a Wizz Air kínálata. Augusztus 2-től irány a Fekete-tenger partjánál fekvő Várna!

A Fekete-tenger partján fekvő Várna, Bulgária harmadik legnagyobb városa. Népszerűsége évről-évre folyamatosan nővekszik, hiszen egyre nagyobb az érdeklődés a bulgáriai üdülőhelyek iránt. Várna közelében, olyan üdülőtelepek érhetők el, mint például Aranyhomok vagy Albena, így még kecsegtetőbb az új közvetlen járat.

A tengerparti városba heti két alkalommal, szerdánként és vasárnaponként közlekednek majd a Wizz Air gépei.

A várnai járatindítás mellett, két spanyol nyaralójárat menetrendjét is sűríti a légitársaság: augusztus 2-től heti három járat fog közlekedni Budapest és Palma de Mallorca között (szerdánként, péntekenként és vasárnaponként), valamint heti két járat Ibizára (keddenként és vasárnaponként).

A Wizz Air Budapestről jelenleg 51 útvonalat kínál 22 országba. 2016-ban a légitársaság már összesen 11 új útvonalat jelentett be és indít el Budapestről többek között Nizza, Baden-Baden, Reykjavík, Liverpool, Ibiza, Porto, Fuerteventura és Lanzarote célállomásokra.

Wizz Air légitársaság repülőgépe

Kapcsolódó oldalak:

>> Wizz Air légitársaság

>> Várna repülőjegy-foglalás

További híreink

100E Repülőtéri Expressz: Sűrűbb járatok a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér és Budapest között júniustól

Hírek <p>A várható nyári időszakban, a nagyobb forgalomra tekintettel, júniustól gyakrabban fog közlekedni a 100E Repülőtéri Expressz a Deák Ferenc tér és a Budapest Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér között.</p>

A várható nyári időszakban, a nagyobb forgalomra tekintettel, júniustól gyakrabban fog közlekedni a 100E Repülőtéri Expressz a Deák Ferenc tér és a Budapest Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér között.

Május 11-től oltási igazolás nélkül lehet az USA-ba utazni

Hírek <p>Az Egyesült Államok május 11-én, a koronavírus közegészségügyi vészhelyzetének végével megszünteti a COVID-19 oltási követelményeket az USA-ba belépő nemzetközi utazók számára.</p>

Az Egyesült Államok május 11-én, a koronavírus közegészségügyi vészhelyzetének végével megszünteti a COVID-19 oltási követelményeket az USA-ba belépő nemzetközi utazók számára.

Az Emirates légitársaság júniustól kezdődően napi rendszerességgel indít járatokat Budapestre Dubajból

Hírek <p>Az Emirates légitársaság június 1-től heti hét alkalommal fog repülni Budapest és Dubaj között, ezáltal növelve a járatai számát. Emellett a légitársaság bővíti szolgáltatásait a magyar utazók körében is népszerű útvonalakon, és új desztinációkra is bevetik az A380-as óriásgépeket.</p>

Az Emirates légitársaság június 1-től heti hét alkalommal fog repülni Budapest és Dubaj között, ezáltal növelve a járatai számát. Emellett a légitársaság bővíti szolgáltatásait a magyar utazók körében is népszerű útvonalakon, és új desztinációkra is bevetik az A380-as óriásgépeket.