Wizz Air

Az induló állomás megadása kötelező!
Az érkező állomás megadása kötelező!

felnőtt
12 év felett

gyerek
2-12 év között

csecsemő
2 év alatt

Egy fogalásban maximum 9 utas jegyét foglalhatja le! A csecsemők száma nem haladhatja meg a felnőttekét!
FőoldalLégitársaságok Wizz Air

Wizz Air népszerű úticéljai

Budapest - London
47 525 Ft-tól
közvetlen járattal
Budapest - Barcelona
22 598 Ft-tól
közvetlen járattal
Budapest - Róma
41 908 Ft-tól
közvetlen járattal
Budapest - Milánó
25 739 Ft-tól
közvetlen járattal
Budapest - Málta
29 782 Ft-tól
közvetlen járattal
Budapest - Brüsszel
19 294 Ft-tól
közvetlen járattal
Budapest - Madrid
23 205 Ft-tól
közvetlen járattal
Budapest - Lisszabon
24 852 Ft-tól
közvetlen járattal
Budapest - Eindhoven
18 328 Ft-tól
közvetlen járattal
Budapest - Tel Aviv
25 636 Ft-tól
közvetlen járattal
Budapest - Dubai
70 016 Ft-tól
közvetlen járattal
Budapest - Berlin
12 676 Ft-tól
közvetlen járattal
Budapest - Tenerife
45 192 Ft-tól
közvetlen járattal
Budapest - Frankfurt
22 015 Ft-tól
közvetlen járattal
Budapest - Larnaca
29 924 Ft-tól
közvetlen járattal
Budapest - Stockholm
19 003 Ft-tól
közvetlen járattal
Budapest - Malaga
32 190 Ft-tól
közvetlen járattal
Budapest - Nápoly
26 592 Ft-tól
közvetlen járattal
Budapest - Moszkva
34 061 Ft-tól
közvetlen járattal
Budapest - Athén
25 008 Ft-tól
közvetlen járattal

Utasaink értékelése a Wizz Air légitársaságról

Összesített eredmény

4.2

4593 értékelés alapján
Légiutaskisérők

4,5

Fedélzeti ellátás

3,8

Menetrend

4,2

Ár/érték arány

4,3

Bemutatkozás

A Wizz Air, vagy ahogy magukat nevezik, a WIZZ egy Magyarországon bejegyzett diszkont, azaz közismerten fapados légitársaság, amely a londoni értéktőzsdén is jelen lévő Wizz Air Holdings Plc tulajdona, és jelenleg több mint 3 000 munkatársat foglalkoztat. A repülőtársaság mindenkori célkitűzése, hogy utasai számára megfizethető repülést biztosítson.

A légitársaság bázisa hazánkban a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren és a Debreceni Nemzetközi Repülőtéren található. A 2003-óta működő cég a magyar légitársaságok viszonylatában a legnagyobb méretű légijármű parkkal rendelkezik, és flottája kizárólag az Airbus A320-as gépcsalád tagjaiból tevődik össze, melyek karbantartását olyan neves cégek látják el, mint a Lufthansa Technik.

A Wizz Air 2013-ban elnyerte a legkiválóbb márkák elismerésére szolgáló Superbrands díjat, Magyarországon és Lengyelországban egyaránt. 2016 júliusában, a Skytrax minősítése alapján, a legjobb európai fapados légitársaságok közül a 7. helyet, a legjobb kelet-európai légitársaságok között pedig a 6. helyet szerezte meg.

A Wizz Air légitársaság főként Európán belüli úti célokhoz kínál olcsó repülőjegyeket, azonban néhány közel-keleti és afrikai interkontinentális útvonalat is üzemeltet. Napjainkra 500-nál is több útvonalat kínál utasai számára 27 régiós bázisból, köztük olyan közkedvelt turisztikai célpontok, mint Barcelona, Madrid, Ibiza, Malaga, Lisszabon, Mallorca, Málta, Róma, Tenerife és Dubai. A repülőgépek legtöbb esetben nem a központi repülőtereken landolnak, hanem az adott várost kiszolgáló kisebb reptereken, így tudják biztosítani az olcsó utazást utasaik számára. Emellett érdemes figyelni a repülőjegy akciókat és a last minute utakat is, hogy minél kevesebbre csökkenjenek a nyaralás költségei.

A Wizz Air légitársaság az utazások során nem biztosít ingyenes étkezést a járatokon, azonban lehetőség van igény szerint ételt, italt, valamint logóval ellátott ajándéktárgyakat vásárolni a gépek fedélzetén. Mindezek mellett 2015 májusában a Wizz Air arculatváltáson ment át, melynek következtében a repülőgépek új külsőt kaptak, illetve bevezetésre került az ülőhelyválasztás és az elsőbbségi beszállás.

Poggyász információk

Kézipoggyász: 1db 55x40x23cm max.10kg súlyú kézipoggyász szállítása lehetséges melyet a beszálló kapunál le kell adni.További 1db 40x30x18cm-es kiegészítő táska szállítható a fedélzeten! Kérjük, hogy értékeiket a kiegészítő táskában helyezzék el

Checkin információk

Az utasfelvétel díjmentesen elvégezhető a légitársaság weboldalán az indulást megelőző 2 napban, de legkésőbb az indulást megelőző 4 órával. A repülőtéri utasfelvétel elvégzése díj ellenében lehetséges.
Advertisement

Kapcsolódó hírek

Több, mint másfél millió utas júliusban a Budapest Airporton
2018-08-09

Minden eddiginél nagyobb utasforgalmat bonyolított a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér júliusban: most először haladta meg az utazók száma egyetlen hónap alatt a másfél millió embert - áll a repülőtér-üzemeltető közleményében.

Athéni járatot indít a Wizz Air
2017-10-16

2018. március 25-től szélesedik a Budapest és Athén között közlekedő járatok választéka. Ugyanis a Wizz Air is felvette Athént a Budapestről elérhető útvonalhálózatába.

Utasaink élménybeszámolói

iratkozzon fel hírlevelünkre!

Feliratkozom