FőoldalHírek 5 kedvező árú fapados úti cél, ahol ősszel is nyaralhat!

5 kedvező árú fapados úti cél, ahol ősszel is nyaralhat!

2016 július 25

Ősszel is számtalan lehetőség adódik egy kis kikapcsolódásra. Bemutatunk néhány napsütötte úti célt, amelyek ősszel is kellemes idővel várnak, ráadásul fapados járatokkal igen kedvező áron érhetők el Budapestről.

A nyár még javában tart és sokan még csak most tervezgetik az idei szabadságukat. Ha Ön is ebben a cipőben jár, jó hírünk van, még semmiről nem maradt le.

Nyaralni nem feltétlenül csak nyáron lehet! Számos olyan tengerparti úti cél kínálkozik, ahová ősszel - a nagy turistaroham után - érdemes leginkább elutazni. Ráadásul idén sok olyan Budapestről induló közvetlen fapados járat vált elérhetővé, mely kifejezetten a nyaralóövezeteket célozza. Ezeken a helyeken még szeptember-októberben is javában tombol a jó idő, viszont a repülőjegy-árak sokkal kedvezőbbek mint a nyári főszezonban.

Íme 5 tengerparti üdülőhely, ahol ősszel is garantáltan élvezhetjük a szikrázó nyarat, ráadásul sokkal olcsóbban!

 

Málta fővárosa, Valletta

1. Málta, a lovagok hazája

 

Hova menjünk, ha nem akarunk sokat utazni, szeretnénk megérteni a helybélieket, és naponta akarjuk váltogatni a passzív pihenést, a történelmi helyszínek látogatását és a túrázást a programunkban? Az egyértelmű válasz: Málta! A mesés szigetország a Földközi-tenger középső részén helyezkedik el, csekély 1350 km-re tőlünk, így még nem is kell sokat utaznunk a tökéletes nyaraláshoz.

Máltai repülőjegyek már 22 180 Ft-tól elérhetők >>Larnaka híres pálmafákkal szegélyzett sétánya, a Finikoúdes2. Ciprus, a szerelem szigete

 

Ha Ciprus fővárosába, Larnakára utazik, nem csodálkoznánk azon, ha ott is szeretne maradni. A mitológia szerint Aphrodité Ciprus délnyugati partján lépett ki a tengerből, és annyira megtetszett neki, hogy itt is maradt. Larnaka valóságos üdülőközpont. Itt található egész Ciprus hotelágyainak 10%-a. A városközpontban hat múzeum található, a csodás tengerparton pedig a feltöltődés, napozás, lubickolás mellett, mindenféle vízi sport űzésére is van lehetőség.

Ciprusi repülőjegyek már 39 180 Ft-tól elérhetők >>Szicília3. Szicília, a Földközi-tenger gyöngyszeme

 

A Szicília keleti partján fekvő Catania a sziget szórakoztató központja. Igencsak fiatalos helynek számít. Ha szórakozásra vágyunk a Piazza Bellinit és környékét érdemes célba venni. Itt garantált, hogy nem fogunk unatkozni. Városnézésünket pedig érdemes a Piazza del Duomón indítani. Szicília második legnagyobb városában járva érdemes benevezni egy túrára és felfedezni a közvetlen közelben lévő Etna vulkánt, hiszen nem sok helyen lenne lehetőségünk a strandolás, városnézés mellett felfedezni egy igazi vulkánt.

Cataniai repülőjegyek már 22 180 Ft-tól elérhetők >>


Barcelona, a katalán főváros4. Barcelona és az utánozhatatlan katalán életérzés

 

A Spanyolország északi részén található, katalán fővárosként is emlegetett Barcelona egy olyan multikulturális központja Európának, amit mindenképp érdemes meglátogatni, ha ki akarunk kerülni a szürke hétköznapokból. A Földközi-tenger partján fekvő nagyvárosnak nemcsak a pezsgő és élettel teli hangulata vonzó, hanem történelmi műemlékei is. Gaudi, a híres katalán építész nyomán számos építészeti műremek várja a látogatóit.

Barcelonai repülőjegyek már 18 180 Ft-tól elérhetők >>Dubai, a fényűző metropolisz5. Dubai, a legek és a luxus fellegvára

 

Dubai talán a világ legdinamikusabban fejlődő városa, ahol egy pillanatra sem áll le az élet. Történelmi, kulturális emlékeket itt fölösleges keresnünk, ellenben ha az egyik legmodernebb helyet akarjuk megismerni, itt a tökéletes lehetőség. A Perzsa-öböl déli partján, az Arab-félszigeten fekvő város tényleg a legek városa, itt van a világ legmagasabb épülete, a világ első hétcsillagos szállodája, és a világ legkülönlegesebb mesterséges szigetei. Dubai-ban szó szerint egy másik világot, mondhatni a jövőt ismerhetjük meg.

Dubai repülőjegyek már 47 180 Ft-tól elérhetők >>


 

A feltüntetett repülőjegy árak egy főre, oda-vissza útra érvényesek és tartalmazzák a felmerülő illetékeket, illetve adókat. A kedvezményes repülőjegy árak korlátozott számban érhetőek foglalási rendszerünkben. Ne maradjon le a legjobb árakról, foglalja le őszi utazását most!


további híreink

Repülőjegy keresés

felnőtt
12 év felett

gyerek
2-12 év között

csecsemő
2 év alatt

Egy fogalásban maximum 9 utas jegyét foglalhatja le! A csecsemők száma nem haladhatja meg a felnőttekét!