Untitled-1

Az Air Algerie közvetlen járatokat indít Budapest és Algír között

2016. augusztus 16.

Az Air Algerie légitársaság szeptember 15-től közvetlen járatokat indít Budapest és Algiers (Algír) között heti 2 alkalommal, csütörtökön és vasárnap.

Az Air Algerie Budapesttel bővíti ki európai úti céljainak listáját, ezzel lehetőséget nyitva arra, hogy szeptember 15-től közvetlenül utazhassunk Algéria fővárosába Algírbe. A Szahel-dombok lejtőire épült tengerparti város az ország legjelentősebb kulturális központja, számos felfedezni való látványosággal szolgál a turisták számára, többek között a világörökség részét képző óváros, a Kaszba, vagy a Szidi Abd er-Rahman-dzsámi.

Az Air Algerie légitársaság az utasok számára a turista osztályon ingyenes fedélzeti ellátást biztosít a járatain, továbbá a repülőtéri check-in és a feladott poggyász is díjmentes.

 

Air Algerie

 

Kapcsolódó tartalmak:

Mit érdemes tudni az Air Algerie légitársaságról

Algiers: hasznos információk és repülőjegy-foglalás

További híreink

Új Wizz Air járat Budapest és Gran Canaria között a téli menetrendben

Hírek <p>A Wizz Air bejelentette, hogy a téli szezonban új járatot indít Budapest és Gran Canaria között.</p>

A Wizz Air bejelentette, hogy a téli szezonban új járatot indít Budapest és Gran Canaria között.

A Budapest Airport segítőpontokat alakított ki a járatkésések miatt repülőtéren várakozó utasoknak

Hírek <p>Az elmúlt napokban jelentős mennyiségű járatkéséssel és -törléssel kellett számolnia a légi utasoknak Európa-szerte, így Budapesten is. A Budapest Airport számára ebben a helyzetben különösen fontos, hogy az utasairól megfelelően gondoskodjon, ezért a repülőtéren egy-egy dedikált várakozóterületet került kijelölésre a 2A és 2B terminálokon.</p>

Az elmúlt napokban jelentős mennyiségű járatkéséssel és -törléssel kellett számolnia a légi utasoknak Európa-szerte, így Budapesten is. A Budapest Airport számára ebben a helyzetben különösen fontos, hogy az utasairól megfelelően gondoskodjon, ezért a repülőtéren egy-egy dedikált várakozóterületet került kijelölésre a 2A és 2B terminálokon.

Párizs Charles de Gaulle-ra indít közvetlen járatot az EasyJet

Hírek <p>Az új Budapest - Párizs járat a téli menetrendben fog közlekedni, 2024. október 27-től.</p>

Az új Budapest - Párizs járat a téli menetrendben fog közlekedni, 2024. október 27-től.