Untitled-1 hotel

Az Air Algerie közvetlen járatokat indít Budapest és Algír között

2016. augusztus 16.

Az Air Algerie légitársaság szeptember 15-től közvetlen járatokat indít Budapest és Algiers (Algír) között heti 2 alkalommal, csütörtökön és vasárnap.

Az Air Algerie Budapesttel bővíti ki európai úti céljainak listáját, ezzel lehetőséget nyitva arra, hogy szeptember 15-től közvetlenül utazhassunk Algéria fővárosába Algírbe. A Szahel-dombok lejtőire épült tengerparti város az ország legjelentősebb kulturális központja, számos felfedezni való látványosággal szolgál a turisták számára, többek között a világörökség részét képző óváros, a Kaszba, vagy a Szidi Abd er-Rahman-dzsámi.

Az Air Algerie légitársaság az utasok számára a turista osztályon ingyenes fedélzeti ellátást biztosít a járatain, továbbá a repülőtéri check-in és a feladott poggyász is díjmentes.

 

Air Algerie

 

Kapcsolódó tartalmak:

>> Mit érdemes tudni az Air Algerie légitársaságról

>> Algiers: hasznos információk és repülőjegy-foglalás

További híreink

56 célállomásra kínál járatokat a nyári időszakban a Ryanair Budapestről

Hírek <p>A Ryanair bejelentette 2023-as nyári menetrendjét: a fapados légitársaság 56 útvonalat kínál majd a magyar fővárosból nyolc, Ferihegyen állomásozó repülőgéppel és heti 500 járattal.</p>

A Ryanair bejelentette 2023-as nyári menetrendjét: a fapados légitársaság 56 útvonalat kínál majd a magyar fővárosból nyolc, Ferihegyen állomásozó repülőgéppel és heti 500 járattal.

Bővíti kínálatát a Wizz Air: új járatok indulnak Isztambul és Antalya városaiba Budapestről és Debrecenből

Hírek <p>A Wizz Air bővíti Magyarországon elérhető kínálatát Isztambul és Antalya városaival. Utóbbi desztináció nem csak Budapestről, hanem a Debreceni Nemzetközi Repülőtérről is elérhető lesz, ami növeli az utazási lehetőségeket az érdeklődők számára.</p>

A Wizz Air bővíti Magyarországon elérhető kínálatát Isztambul és Antalya városaival. Utóbbi desztináció nem csak Budapestről, hanem a Debreceni Nemzetközi Repülőtérről is elérhető lesz, ami növeli az utazási lehetőségeket az érdeklődők számára.

Ajánlatok Szöulba és a világ kedvelt úti céljaira a Korean Air-től

Hírek <p>Tekintse meg Dél-Korea nemzeti légitársaságának aktuális ajánlatait, közvetlen járatokkal Szöulba, valamint átszállással nagyvárosokba a Föld másik felére!</p>

Tekintse meg Dél-Korea nemzeti légitársaságának aktuális ajánlatait, közvetlen járatokkal Szöulba, valamint átszállással nagyvárosokba a Föld másik felére!