Untitled-1

Az Air Algerie közvetlen járatokat indít Budapest és Algír között

2016. augusztus 16.

Az Air Algerie légitársaság szeptember 15-től közvetlen járatokat indít Budapest és Algiers (Algír) között heti 2 alkalommal, csütörtökön és vasárnap.

Az Air Algerie Budapesttel bővíti ki európai úti céljainak listáját, ezzel lehetőséget nyitva arra, hogy szeptember 15-től közvetlenül utazhassunk Algéria fővárosába Algírbe. A Szahel-dombok lejtőire épült tengerparti város az ország legjelentősebb kulturális központja, számos felfedezni való látványosággal szolgál a turisták számára, többek között a világörökség részét képző óváros, a Kaszba, vagy a Szidi Abd er-Rahman-dzsámi.

Az Air Algerie légitársaság az utasok számára a turista osztályon ingyenes fedélzeti ellátást biztosít a járatain, továbbá a repülőtéri check-in és a feladott poggyász is díjmentes.

 

Air Algerie

 

Kapcsolódó tartalmak:

Mit érdemes tudni az Air Algerie légitársaságról

Algiers: hasznos információk és repülőjegy-foglalás

További híreink

Budapest Airport: közel 8%-kal több utas, mint a rekordévben

Hírek <p>2024-ben a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér utasforgalma és gépmozgásai is túlszárnyalták a 2019-es rekordév adatait.</p>

2024-ben a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér utasforgalma és gépmozgásai is túlszárnyalták a 2019-es rekordév adatait.

Isztambuli Stopover ajánlat: ingyenes szállás a Turkish Airlines átszálló utasainak

Hírek <p><span>Ha a Turkish Airlines légitársasággal utazik, és hosszabb átszállása van Isztambulban, egy különleges lehetőség vár Önre!</span></p>

Ha a Turkish Airlines légitársasággal utazik, és hosszabb átszállása van Isztambulban, egy különleges lehetőség vár Önre!

Fedezze fel Szöult és Délkelet-Ázsiát a Korean Air légitársasággal

Hírek <p><span>A Korean Air kedvezményes ajánlatai mellett érdemes megismerni a szöuli átszálló utasok számára kínált K-Stopover és Transit Tour programokat is!</span></p>

A Korean Air kedvezményes ajánlatai mellett érdemes megismerni a szöuli átszálló utasok számára kínált K-Stopover és Transit Tour programokat is!