Untitled-1

Az Air Algerie közvetlen járatokat indít Budapest és Algír között

2016. augusztus 16.

Az Air Algerie légitársaság szeptember 15-től közvetlen járatokat indít Budapest és Algiers (Algír) között heti 2 alkalommal, csütörtökön és vasárnap.

Az Air Algerie Budapesttel bővíti ki európai úti céljainak listáját, ezzel lehetőséget nyitva arra, hogy szeptember 15-től közvetlenül utazhassunk Algéria fővárosába Algírbe. A Szahel-dombok lejtőire épült tengerparti város az ország legjelentősebb kulturális központja, számos felfedezni való látványosággal szolgál a turisták számára, többek között a világörökség részét képző óváros, a Kaszba, vagy a Szidi Abd er-Rahman-dzsámi.

Az Air Algerie légitársaság az utasok számára a turista osztályon ingyenes fedélzeti ellátást biztosít a járatain, továbbá a repülőtéri check-in és a feladott poggyász is díjmentes.

 

Air Algerie

 

Kapcsolódó tartalmak:

>> Mit érdemes tudni az Air Algerie légitársaságról

>> Algiers: hasznos információk és repülőjegy-foglalás

További híreink

LOT kedvezmények Lengyelország és Észak-Amerika városaiba

Hírek <p>Foglalja le kedvezményesen repjegyét Lengyelországba és Észak-Amerikába a LOT Lengyel Légitársaság járataira.</p>

Foglalja le kedvezményesen repjegyét Lengyelországba és Észak-Amerikába a LOT Lengyel Légitársaság járataira.

KLM járatokkal a világ körül

Hírek <p>Ha egy világ körüli utazást tervezne, a KLM járatai tökéletes választás lehet az Ön számára.</p>

Ha egy világ körüli utazást tervezne, a KLM járatai tökéletes választás lehet az Ön számára.

Új járatokkal bővíti budapesti kínálatát a Ryanair

Hírek <p>A Ryanair bejelentette, hogy a 2023/2024-es téli menetrendben új járatokkal bővíti budapesti kínálatát. A fapados légitársaság október 29-től közvetlen járatokat indít Budapestről Birminghambe és Alicante városába.</p>

A Ryanair bejelentette, hogy a 2023/2024-es téli menetrendben új járatokkal bővíti budapesti kínálatát. A fapados légitársaság október 29-től közvetlen járatokat indít Budapestről Birminghambe és Alicante városába.