Untitled-1

Air Algerie népszerű úticéljai

Utasaink értékelése

repcsi
Air Algerie
összesített eredmény: 4.2
Légiutaskísérők
4.8
Fedélzeti ellátás
3.9
Menetrend
4
Ár/érték arány
4.1
Én is értékelek

Bemutatkozása

Az 1947-ben alapított Air Algerie egy algériai légitársaság, központja Immeuble El-Djazair-ban található, járatai az Houari Boumedienne repülőtérről indulnak. 2013-óta a légitársaság teljes mértékben az algériai kormány tulajdonában áll.

A légitársaság közvetlen járatokat üzemeltet Budapest-Algir és Bécs-Algir között is.

Az Air Algerie légi hálózata nemzetközi tekintetben 26 ország 39 úti célját szolgálja ki Európában, Észak-Amerikában, Afrikában, Ázsiában és Közel-Keleten. A legjelentősebb úti célok közé tartozik Párizs, Róma, London, Barcelona, Madrid, Frankfurt, Moszkva, Kairó, Dubai és Montreál. A légitársaság belföldi viszonylatban 32 úti célra indít járatokat.

Az Air Algerie járatainak turistaosztályára maximum 10 kilogramm kézipoggyász vihető fel, ezen felül további, maximum 30 kilogramm feladott poggyász szállítható fejenként. Az utasok étellel és itallal való ellátása az utazás időtartamától és úti céltól függ. A foglalásnál lehetőség van egyedi diétás, vagy gyerekeknek, csecsemőknek szóló menüt is választani.

Checkin információk

Az online utasfelvétel elérhető a légitársaság weboldalán 48 órával indulás előtt, azonban a tényleges beszállókártyát a reptéren tudja az utazó átvenni. A reptéri utasfelvétel is díjmentes!

Kapcsolódó akciók/hírek

KLM járatokkal a világ körül

hír KLM járatokkal a világ körül

Az Air Algerie közvetlen járatokat indít Budapest és Algír között

hír Az Air Algerie közvetlen járatokat indít Budapest és Algír között

Utasaink véleményei

Se a repülőjegyen, se máshol nem tüntették fel, hogy a repülőgép megáll Bécsben. Tehát nem Budapest-Algír, hanem Budapest-Wienna-Algír volt a pontos útvonal.
Se a repülőjegyen, se máshol nem tüntették fel, hogy a repülőgép megáll Bécsben. Tehát nem Budapest- - 2020-01-15
Első repülésem januárban volt. Nagyon féltem, hogy rosszul leszek, le akarok szállni... de egyszerűen imádtam minden egyes pillanatát. Kizártam mindent és nem gondoltam arra mi lesz ha... Csodás volt. A kilátásról nem is beszélve. Szeretném majd újra és újra átélni.
Veress Réka - 2017-10-24
Nagyon jó tapasztalatom van az Air Algerie járatával kapcsolatban! Mindig pontosan indulnak és érkezek a járatok Budapestről :) A személyzet is nagyon segítőkész és udvarias!!! :) A felszolgált étel és ital kitűnő!!! csillagos 5-ös
Andrea Szabó - 2017-08-31
Az indulás időpontja 1 órával később történt.Nagyon udvariasan elnézést kértek.Ezt az egy kellemetlenséget(bár belefért mert nem siettem, ez a nap az utazásról szólt)leszámítva,kellemesen meglepődtem fel és leszállásnál is hogy a szokásos erős fülszúrás egyáltalán nem jelentkezett. Ettől rettegtem utazás előtt, repülési tapasztalataim miatt. Az időjárás is kedvezett mert csodaszép látnivalókkal gazdagított. A járaton kevés utas utazott, sajnos. Az utazás kellemes volt és nagyon gyors .Remélem sokszor lesz lehetőségem még Air Algérie légitársaság járataival közvetlenül utaznom. Köszönöm ,hogy biztonságban utazhattam oda is és vi ...
Diko62 - 2017-08-30
A pilóta nagyon profi volt, szinte alig éreztük a felszállást, és ereszkedesnél is jol kezelte a gépet, semmit nem éreztünk a legkori nyomás okozta problémákból. Nekem gyakran volt mar problémam mas legitarsasagokkal , hogy ereszkeseskor nagyon erős fülfajást tapasztaltam ami még nehany oran keresztul tartott es napokig be volt dugulva a fulem es csokkent volt a hallásom .Az Air Algerivel csodas volt a júliusi visszaut is. Nagyon finom es bőseges a fedelzeti étkeztetés is, a személyzet kedves, segitokesz :).
Bacsa Szilvia Hilda - 2017-08-29
Nagyon örülök,hogy van közvetlen járat Algéria és Magyarország között ismét! Nagyon elégedett voltam mindennel a felszolgált étel nagyon finom volt :) kitűnő ital választék! A személyzet nagyon kedves és udvariasak voltak.Pontos indulás és érkezés.Az ár is elfogadható,remélem sokáig együtt repülhetünk még!
primula 40 - 2016-12-07