Októbertől ingyenes lesz a nagyméretű kézipoggyász a Wizz Air járatokon

2017. július 19.

A légitársaság legfrissebb bejelentése alapján, a téli menetrend kezdetétől már a nagyméretű kézipoggyászt is díjmentesen lehet felvinni a fedélzetre.

A fapados légitársaság nagy felháborodást keltett az utazók körében, amikor 5 évvel ezelőtt újított poggyász-szabályzatán és a fedélzetre felvihető kézipoggyászokat kis- és nagyméretű változatban különböztette meg, melyekből a kisméretű (42x32x25cm) ingyenes volt, a nagyméretű (56x45x25cm) viszont díjköteles.

Ezen a szabályzaton módosított most a légitársaság és 2017. október 29-től, a téli menetrend kezdetétől, már a nagyméretű kézipoggyász is díjmentesen vihető fel a Wizz Air járatok fedélzetére! A légitársaság a poggyászdíj eltörlésének döntését az utasok visszajelzései alapján hozta meg.

 

Ennek megfelelően a Wizz Air poggyászokra vonatkozó szabályai, 2017. október 29-től az alábbiak szerint alakulnak:

2017. október 29. előtt

Wizz Air poggyász-információk 2017. október 29. előtti járatokra

2017. október 29. után

Wizz Air poggyász-információk 2017. október 29. utáni járatokra

Az új, ingyenesen felvihető poggyászméret megváltozott: 55x40x23 cm, és maximum 10 kg lehet. Emellett a könnyű feladott poggyász maximális súlya is megváltozik, 23 kg-ról 20 kg-ra. A nehéz feladott poggyász továbbra is maximum 32 kg lehet.

 

Kapcsolódó tartalmak:

>> Wizz Air légitársaság: repült útvonalak, hasznos tudnivalók, poggyászinformációk, utasértékelések

 

További híreink

Újraindítja európai hálózatát a Brussels Airlines

Hírek <p>A nyári menetrendben fokozatosan újraindítja európai hálózatát a Brussels Airlines, a szabadidős úti célokra helyezve hangsúlyt 78 útvonalat kínál a légitársaság, március végétől Budapestre is közlekednek a gépei.</p>

A nyári menetrendben fokozatosan újraindítja európai hálózatát a Brussels Airlines, a szabadidős úti célokra helyezve hangsúlyt 78 útvonalat kínál a légitársaság, március végétől Budapestre is közlekednek a gépei.

A SWISS is újraindítja budapesti járatait

Hírek <p>A nyári menetrend kezdetétől ismét közlekedni fog Zürich és Budapest közötti útvonalán a Swiss International Air Lines - közölte az Airportal.</p>

A nyári menetrend kezdetétől ismét közlekedni fog Zürich és Budapest közötti útvonalán a Swiss International Air Lines - közölte az Airportal.

Visszatérnek az Air France napi járatai

Hírek <p>A nyári menetrend kezdetétől újra napi rendszerességgel köti össze a Párizs Charles de Gaulle (CDG) repülőteret Budapesttel az Air France.</p>

A nyári menetrend kezdetétől újra napi rendszerességgel köti össze a Párizs Charles de Gaulle (CDG) repülőteret Budapesttel az Air France.