Budapest-Philadelphia járat indul jövőre

2017. augusztus 17.

Az American Airlines közvetlen, napi járata 2018. május 4-től közlekedik Philadelphia és a magyar főváros között.

A légitársaság bejelentése szerint a járatok a nyári szezonban, október végéig közlekednek, az útvonalon Boeing 767-300 típusú gépek fognak repülni. Az első járat május 4-én indul Philadelphiából és másnap délelőtt landol Budapesten.

A közzétett menetrend szerint a naponta közlekedő járatok Budapestről délelőtt 11:35-kor indulnak és helyi idő szerint aznap 16:00-kor szállnak le Philadelphiában, vissza pedig 18:25-kor indulnak és másnap 9:35-kor érkeznek meg Ferihegyre.

A keleti-parti nagyváros az American Airlines egyik legfontosabb központja, legtöbb amerikai nagyváros elérhető lesz átszállással.

Az új járatokra repülőjegyek augusztus 19-től foglalhatók.

A júliusban bejelentett New York-i és chicagoi járatokkal együtt az USA három városa is elérhető lesz 2018-ban.

 

Kapcsolódó hírek:

>> Közvetlen járatok indulnak Budapestről az USA-ba!

Kapcsolódó oldalak:

>>Philadelphia: repülőjegy-árak, repülőtéri és légitársasági információk

>> American Airlines: útvonalhálózat poggyász és check-in információk, hírek, akciók, utasértékelések és élménybeszámolók

További híreink

Újraindítja európai hálózatát a Brussels Airlines

Hírek <p>A nyári menetrendben fokozatosan újraindítja európai hálózatát a Brussels Airlines, a szabadidős úti célokra helyezve hangsúlyt 78 útvonalat kínál a légitársaság, március végétől Budapestre is közlekednek a gépei.</p>

A nyári menetrendben fokozatosan újraindítja európai hálózatát a Brussels Airlines, a szabadidős úti célokra helyezve hangsúlyt 78 útvonalat kínál a légitársaság, március végétől Budapestre is közlekednek a gépei.

A SWISS is újraindítja budapesti járatait

Hírek <p>A nyári menetrend kezdetétől ismét közlekedni fog Zürich és Budapest közötti útvonalán a Swiss International Air Lines - közölte az Airportal.</p>

A nyári menetrend kezdetétől ismét közlekedni fog Zürich és Budapest közötti útvonalán a Swiss International Air Lines - közölte az Airportal.

Visszatérnek az Air France napi járatai

Hírek <p>A nyári menetrend kezdetétől újra napi rendszerességgel köti össze a Párizs Charles de Gaulle (CDG) repülőteret Budapesttel az Air France.</p>

A nyári menetrend kezdetétől újra napi rendszerességgel köti össze a Párizs Charles de Gaulle (CDG) repülőteret Budapesttel az Air France.