Új egzotikus úti célok a Qatar Airways hálózatában

2017. október 25.

Két különleges ázsiai desztinációval bővíti úthálózatát a Qatar Airways. Budapestről egyetlen dohai átszállással válik elérhetővé Chiang Mai és Penang.

Chiang Mai, Thaiföld

Észak-Thaiföld fővárosa, a dús trópusi esőerdőiről, számtalan műemlékéről, mesebeli folyóvölgyeiről és végtelen rizsföldjeiről híres Chiang Mai 2017. december 7-én válik elérhetővé.

Ezzel a Qatar Airways már a negyedik thaiföldi járatát indítja el, Bangkok, Phuket és Krabi után. Jelenleg napi öt járatot üzemeltet Doha és Bangkok között, Phuketre naponta kétszer, Krabira hetente háromszor repül (utóbbira hamarosan napi rendszerességgel fog közlekedni). Az idén decembertől 2018 májusig közlekedő chiang mai-i járat pedig heti négyszer lesz elérhető.

Chiang Mai, Thaiföld - repjegy.hu

Penang, Malajzia

Malajzia szövetségi állama, a Maláj-félsziget északnyugati részén elhelyezkedő Penang 2018. február 6-tól válik elérhetővé dohai átszállással a Qatar Airways jóvoltából. Penangot tartják Malajzia gasztronómiai központjának, emellett híres kulturális látnivalóiról és egyedülálló építészetéről.

Penang, Malajzia - repjegy.hu

Kapcsolódó tartalmak:

>> Qatar Airways légitársaság: repült útvonalak, hasznos tudnivalók, poggyász és check-in információk, utasértékelések

>> Chiang Mai, Thaiföld: repülőjegy-foglalás

>> Penang, Malajzia: repülőjegy-foglalás

További híreink

A legfrissebb hírek a budapesti reptérről

Hírek <p>A légiközlekedés világát eddig szinte soha nem látott módon sújtó válsága, melynek okozója a koronavírus világjárvány, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repteret is mélyen érinti. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a Budapest Airport a tavalyi hasonló időszakához mért 75%-os utasszám csökkenése!</p>

A légiközlekedés világát eddig szinte soha nem látott módon sújtó válsága, melynek okozója a koronavírus világjárvány, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repteret is mélyen érinti. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a Budapest Airport a tavalyi hasonló időszakához mért 75%-os utasszám csökkenése!

Július közepétől már Szantorinire és Menorcára is indul közvetlen Wizz Air járat

Hírek <p>Július közepétől a Wizz Air két új desztinációval bővíti a budapesti közvetlen járatainak számát.</p>

Július közepétől a Wizz Air két új desztinációval bővíti a budapesti közvetlen járatainak számát.

Megújultunk!

Hírek