Harmadik budapesti járatát indítja a Finnair

2017. december 11.

2018. április 22-től bővül a Budapest és Helsinki között közlekedő járatok száma. Ugyanis a Finnair felvette a 3. Budapesti járatát az elérhető útvonalhálózatába.

A Finnair 3. Budapesti járata 2018 április 22-től-június 11-ig, illetve augusztus 10-től október 27-ig, vasárnap kivételével minden nap, a nyári főszezonban pedig ( június 11- augusztus 10) vasárnaponként is üzemel.

Az új járat kiváló csatlakozást biztosít Finnországba, a Balti államokba, Skandináv országokba, és az Egyesült Államokban New York és Chicago városokba. Ezen kívül Budapestről 11 ázsiai célállomás, valamint Nyugat-Európa, Lappföld, a Baltikum és Oroszország legizgalmasabb úti céljainak nagy része is elérhető! A járat továbbá lehetőség nyújt egynapos üzleti utakra is Helsinkibe.

A MAGIC IN THE AIR karácsonyi akció keretében most egzotikus ázsiai úti céljokra kedvezményes áron foglalhat jegyet!

A Finnair járatai már foglalhatóak a repjegy.hu foglalási rendszerében! 

Finnair

 Kapcsolódó tartalmak:

>> Finnair légitársaság: repült útvonalak, poggyász és check-in információk, utasértékelések, repülőjegy foglalás

>> Finnország, Helsinki: legfőbb tudnivalók, nevezetességek, repülőjegy árak, repülőjegy-foglalás

 

 

További híreink

Nyerjen 200.000 Ft-ot repjegyre!

Hírek <p><span>Üdvözöljük a fedélzeten, kérjük az öveket becsatolni, a felszállást megkezdjük! És, hogy gépünk hol landol? Ezt bizony Önre bízzuk!</span></p>

Üdvözöljük a fedélzeten, kérjük az öveket becsatolni, a felszállást megkezdjük! És, hogy gépünk hol landol? Ezt bizony Önre bízzuk!

Akciós repjegyek Rigába az airBaltic légitársaságtól

Hírek <p>2021. július 20-ig kedvezőbb áron foglalhatja le rigai repülőjegyét az airBaltic légitársasággal!</p>

2021. július 20-ig kedvezőbb áron foglalhatja le rigai repülőjegyét az airBaltic légitársasággal!

Ajándék belépő a világ legmagasabb épületéhez a dubaji Emirates repjegyek mellé

Hírek <p>Most minden dubaji Emirates repülőjegyhez ajándék At The Top Burj Khalifa belépő jár. Foglalja le repjegyét július 22-ig, és élvezze a kilátást a világ legmagasabb épületéről! </p>

Most minden dubaji Emirates repülőjegyhez ajándék At The Top Burj Khalifa belépő jár. Foglalja le repjegyét július 22-ig, és élvezze a kilátást a világ legmagasabb épületéről!