Napi ötödik járattal jön Budapestre a LOT
FőoldalHírek Napi ötödik járattal jön Budapestre a LOT

Napi ötödik járattal jön Budapestre a LOT

2018. január 4.

Varsó minden mennyiségben:  2018. március végétől immár naponta ötször lehet eljutni Budapestről Varsóba a LOT lengyel légitársaság gépeivel.

Már az oldalunkon is elérhetők a jegyek az újabb varsói járatra a LOT lengyel légitársaságnál. 2018. március 25-től, vagyis a nyári menetrend kezdetétől naponta öt járat közlekedik a LOT színeiben Budapest és Varsó között.

Menetrend

A legújabb járatot este 19.45 órakor indítja Budapestre a lengyel légitársaság, amely 1 óra és 25 perces repülés után 21.10 órakor érkezik a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre. A gép másnap reggel 7.00 órakor indul vissza Varsóba, ahol 8.20 órakor száll le.

Varsó, Lengyenország

Csatlakozások

A menetrend illeszkedik a LOT lengyel légitársaság által üzemeltetett hosszú távú járatok csatlakozásához, hiszen a lengyelek Boeing 787 Dreamliner típusú gépeivel egy sor távoli utazási célpont is elérhető Varsóból. Így például azoknak, akiknek valamilyen okból nem felel meg a nyáron induló budapesti LOT-összeköttetés New Yorkba vagy Chicagóba, azok ezeket a városokat elérhetik akár Varsón keresztül is. A LOT-tal egyébként számos országba el lehet jutni Madagaszkártól kezdve Mexikón és Kubán át egészen Indonéziáig. Az új, napi ötödik járat azonban elsősorban a Távol-Keletre igyekvőknek jelent versenyképes átszállási lehetőséget.

 

Kapcsolódó tartalmak:

>> LOT légitársaság: repült útvonalak, poggyász és check-in információk, utasértékelések, repülőjegy foglalás

>> Lengyelország, Varsó: legfőbb tudnivalók, nevezetességek, repülőjegy árak, repülőjegy-foglalás

további híreink

Repülőjegy keresés

felnőtt
12 év felett

gyerek
2-12 év között

csecsemő
2 év alatt

Egy fogalásban maximum 9 utas jegyét foglalhatja le! A csecsemők száma nem haladhatja meg a felnőttekét!