Untitled-1

Kiemelt úticélok

Havanna említésére mindenkinek a szivarok, a jó zene és a tengerpart jut eszébe. Nem véletlenül, azonban aki ennél egy kicsit jobban szeretné megismerni Havannát, az mindenképpen tegyen egy sétát a Malecon sétányon, a terngerpart mentén, és csodálja meg a varázslatos naplementét, vagy látogasson el Habana Vieja óvárosba, ahol átélheti Havanna igazi hangulatát. Végezetül végigjárhatjuk Hemingway kedvenc helyeit is, hogy lássuk milyen környezetben alkotott a világ egyik legnagyobb írója.

Havanna

241 900 Ft-tól

Kuba a salsa, a minőségi szivarok és a veterán autócsodák országa, legalábbis sokan így gondolják. Aki azonban ennél többre vágyik, annak az uticél Varadero! Ha önállóan akarjuk felfedezni a várost, a legjobb megoldás, ha egy Oldtimer taxiba ülünk, de akár mopedet, vagy riksát is kölcsönözhetünk. A városnéző busszal megközelítőleg két óra alatt bejárhatjuk a város nevezetességeit, melyek közül a Dupont villát emelnénk ki. A természeti látványosságok iránt érdeklődők számára a Josone Park nyújt remek időtöltést, de akár tehetünk egy felejthetetlen kirándulást katamaránnal a természetvédelmi övezetekbe. Varadero térsége horgászparadicsomnak is joggal nevezhető, hiszen a mélytengeri horgászat izgalma nem mindennapi élményt jelent a vállalkozó kedvűek számára.

Varadero

297 600 Ft-tól

További úticélok

Santa Clara

382 300 Ft-tól

Általános információk

Pénznem: Kubai Peso (CUP)

Utazási okmányok: Magyar állampolgár csak érvényes vízum vagy turistakártya birtokában utazhat be az országba.

Vízum információ: Vízumot vagy turistakártyát a Kubai Köztársaság Budapesti Nagykövetségén lehet beszerezni. Néhány légitársaság díjmentesen biztosít utasainak turistakártyát.