Untitled-1

TOP 14 romantikus úti cél Valentin-napra

2018. január 22.

Ha a Valentin-napon utazni szeretne, de még nem tudja hova, jó helyen jár! Elhoztuk Önnek Európa 14 legromantikusabb városát, amelyek között biztosan megtalálja a tökéletes meglepetést 14-ére.

Séta a La Ramblán, pezsgőzés az Eiffel-torony árnyékában, gondolázás Velencében, városnézés Prágában, vacsora a Colosseumnál, napfürdőzés Szantorini szigetén... Egy utazásnál nincs jobb program a szerelmesek ünnepén!

 

 PÁRIZS

Romantikus séták, hangulatos éttermek, elegáns utcák, lenyűgöző fények, ez a város maga a szerelem! Párizsba egész évben előszeretettel érkeznek látogatók, hiszen itt minden évszak rejteget magában valami különlegeset. Ha szeretné elbűvölni párját Valentin napkor, nincs mese Párizsba kell utazniuk, hisz itt még egy séta is örök emlék marad.

Párizs repülőjegy - repjegy.hu

>> Párizsi repülőjegyek keresése

 

 VELENCE

Ha romantikus úti célokról van szó, Velence az elsők között jut eszünkbe. Persze nem véletlenül! Az "Adria királynője" elbűvöli az ide látogatót. Szűk utcácskáival, az egész várost átszövő csatornáival, a Canale Grandén ringatózó gondoláival és színpompás épületeivel azonnal rabul ejti az utazót. Egy velencei utazásnál jobb Valentin-napi programot keresve sem találhat!

Velence repülőjegy - repjegy.hu

>> Velencei repülőjegyek keresése

 

 RÓMA

Minden út Rómába vezet, kezdhetnénk a régi közhellyel, hiszen rég, amikor a mai olasz főváros egy világbirodalom közepe volt, valóban minden út ide vezetett. De ne temessük a múltat; mondhatnánk úgy, minden utazónak az útja előbb vagy utóbb ide vezet. Ki tudja, lehet az Ön útja épp a szerelmesek napján vezeti Rómába.

Róma repülőjegy - repjegy.hu

>> Római repülőjegyek keresése

 

 AMSZTERDAM

Elsőre talán furcsának tűnhet, hogy Amszterdamot Európa egyik legromantikusabb városaként említjük, de higgye el, a vizek városa nem érdemtelenül került fel a listánkra. A holland város nem úgy romantikus, mint Párizs vagy Velence, Amszterdam lazán, kedvesen csábítja el az utazót! Az egyik legklasszabb páros program Amszterdamban, egy hangulatos hajókázás a várost átszelő csatornákon, vagy biciklizés a belváros magas, csipkés épületei között.

Amszterdam repülőjegy - repjegy.hu

>> Amszterdami repülőjegyek keresése

 

 BARCELONA

Észak-katalónia fővárosa igazi színes, napfényes, élettel teli város. Ha ki akar szakadni a szürke hétköznapokból Barcelona a tökéletes úti cél! Mediterrán éghajlatának köszönhetően télen is remek programokat kínál. A fagy és a hó itt szinte ismeretlen fogalom, így aztán minden napra akad valamilyen izgalmas tennivaló, városnézés, séta, híres épületek felkeresése, na és persze a helyi ízek kipróbálása sangria, churros, paella, csak hogy néhányat említsünk.

Barcelona repülőjegy - repjegy.hu

>> Barcelonai repülőjegyek keresése

 

 MARSEILLE

Franciaország legnagyobb kikötővárosa azért került fel a legromantikusabb európai városok listájára, mert amellett, hogy önmagában rengeteg kellemes programot kínál, még ráadásul nagyszerű kiindulópont lehet a régió felfedezésére: Provence, Alpok, Côte d'Azur!

Marseille repülőjegy - repjegy.hu

>> Marseille-i repülőjegyek keresése

 

 LISSZABON

Lisszabon egy igazán pörgős, lüktető főváros, itt egyszerűen nincs esélyünk unatkozni. Nem véletlenül mondják a helyiek: "Porto dolgozik, Braga imádkozik, Lisszabon szórakozik." Ez a mottó elég sokat elárul a város életérzéséről! Persze a szórakozáson kívül még rengeteg élményt kínál: kanyargós, macskaköves utcák a villamosokkal, óceánpart, várak és tornyok, történelmi óváros, Európa leghosszabb hídja, mind-mind hozzájárulnak a kikapcsolódáshoz.

Lisszabon repülőjegy - repjegy.hu

>> Lisszaboni repülőjegyek keresése

 

 PRÁGA

A cseh fővárosban talán az a legszebb, hogy nagyon rövid idő alatt eljuthatunk ehhez a kincshez. A száztornyú városként, vagy aranyvárosként is emlegetett Prága, az évszázadok folyamán költőket, írókat, művészeket ihletett meg hangulatával. Ma világszerte Európa egyik legelragadóbb városaként tartják számon. Tapasztalja meg Ön is ezt a különleges hangulatot egy prágai városlátogatás alkalmával!

Prága repülőjegy - repjegy.hu

>> Prágai repülőjegyek keresése

 

 FIRENZE

A napsütötte toszkán régió fővárosa, Firenze elbűvöli az látogatókat. Firenzébe érve úgy érezhetjük, mintha egy reneszánszkori festménybe léptünk volna. Olyan hangulata van a városnak, amit leírásokból nem igazán tudunk megismerni, ahhoz mindenképp el kell utaznunk és beülnünk egy kis, teraszos kávézóba, sétálnunk kell a tipikus olasz utcákon, és meg kell csodálnunk az Arno-folyót a számtalan gyönyörű híd egyikéről!

Firenze repülőjegy - repjegy.hu

>> Firenzei repülőjegyek keresése

 

 SZANTORINI

Egy tündéri kis szigetcsoportot ajánlunk Valentin-napi romantikázásra. A görögországi Szantorini összterülete csupán 90,7 négyzetkilométer, itt mégsem érezhetjük magunkat bezárva. Épp ellenkezőleg, úgy érezzük, hogy belecsöppentünk a valóra vált görög álomba. A fekete vulkanikus peremet vakítóan fehér házak csipkézik, ahonnan a kilátás a végtelen tenger felé egyszerűen utánozhatatlan.

Szantorini repülőjegy - repjegy.hu

>> Szantorini repülőjegyek keresése


 ISZTAMBUL

Isztambulban a török hagyományok emlékei keverednek a gazdasági fejlettséggel. Két évezred nemzetiségei és stílusai tükröződnek vissza építészetén: találhatunk római kori, bizánci és oszmán műemlékeket is. Mint az ország gazdasági és kulturális központja, Isztambul nem csak minaretekből, dzsámikból és mecsetekből áll, hanem egy egyre növekvő üzleti szférából. A modern kerületekben találunk rengeteg, a múlttól elszakadt étteremet, kávézót és persze szórakozóhelyet is, gyakorlatilag egy másik világot. 

Isztambul, Törökország

 >> Isztambuli repülőjegyek keresése


♡ VERONA

A város Olaszország északi részének egyik fő turistaattrakciója, romantikája, középkori hangulata, rózsaszín mészkőből épült reneszánsz palotái, ősi épületei, vásárai, és operái miatt. Hangulata igazán elvarázsoló: Verona Európa egyik legromantikusabb városa, a szerelmesek kedvelt úticélja. Emellett, a legszebb részei kifejezetten barátságosak, színesek, melyeket nagyon könnyű megszeretni.

Verona, Olaszország

>> Veronai repülőjegyek keresése

 

 NIZZA

Egy időtlen szépségű régió szívében található Nizza, a Francia Riviéra fővárosa, mely a látogató összes érzékét felébreszti: történelmi, kulturális, művészeti, kreatív, eseménydús, természetközeli, pihenős, telt ízekben gazdag város. Nizza egyszerre áraszt mediterrán és francia nagyvárosi hangulatot, ugyanakkor autentikus bájával hódít, ahol számtalan kikapcsolódási és városnézési lehetőség várja a turistákat.

Nizza, Franciaország

>> Nizzai repülőjegyek keresése


♡ BRUGGE

Brugge, az Észak Velencéje az egyik legbájosabb város Európában, ahol olyan hangulatban lehet részünk, amiben szinte sehol máshol. Budapestről Brüsszelen keresztül könnyen és kedvező áron megközelíthető, akár egy hétvége alatt is bejárható, hiszen az óváros nem nagy területen fekszik.

Brugge, Belgium

>> Brüsszeli repülőjegyek keresése

 

Egy kellemes utazásnál jobb programot, keresve sem talál! Foglalja le a repjegyeket, hisz februárra még elcsíphet kedvező árakat.

 

További híreink

Budapest Airport: közel 8%-kal több utas, mint a rekordévben

Hírek <p>2024-ben a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér utasforgalma és gépmozgásai is túlszárnyalták a 2019-es rekordév adatait.</p>

2024-ben a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér utasforgalma és gépmozgásai is túlszárnyalták a 2019-es rekordév adatait.

Isztambuli Stopover ajánlat: ingyenes szállás a Turkish Airlines átszálló utasainak

Hírek <p><span>Ha a Turkish Airlines légitársasággal utazik, és hosszabb átszállása van Isztambulban, egy különleges lehetőség vár Önre!</span></p>

Ha a Turkish Airlines légitársasággal utazik, és hosszabb átszállása van Isztambulban, egy különleges lehetőség vár Önre!

Fedezze fel Szöult és Délkelet-Ázsiát a Korean Air légitársasággal

Hírek <p><span>A Korean Air kedvezményes ajánlatai mellett érdemes megismerni a szöuli átszálló utasok számára kínált K-Stopover és Transit Tour programokat is!</span></p>

A Korean Air kedvezményes ajánlatai mellett érdemes megismerni a szöuli átszálló utasok számára kínált K-Stopover és Transit Tour programokat is!