Új fapados járat Ammán és Budapest között
FőoldalHírek Új fapados járat Ammán és Budapest között

Új fapados járat Ammán és Budapest között

2018. február 5.

Jordánia fővárosába indít járatot Budapestről a Ryanair ír diszkont légitársaság a 2018-as téli menetrend kezdetétől.

A járatok október 28-tól hetente kétszer közlekednek majd a két város között, a repülési idő 3,5-4 óra körül alakul. A járatok egész évben közlekedni fognak, tehát nem szezonálisak. Hasonlóképp indulnak járatok Ammán és többek között Milánó, Prága, Bukarest, Varsó, Vilnius, valamint Brüsszel között is.

 A foglalást még ebben a hónapban elindítja a Ryanair.

Ryanair légitársaság

A térségen belül Jordánia biztonságos úticélnak számít, viszont vízum beszerzése szükséges. Az ország páratlan kulturális és természeti látnivalókkal rendelkezik, földrajzi fekvéséből adódóan egyszerre rendelkezik tengerparttal, hegyvidékkel és sivataggal. A Holt-tenger rendkívül sós vize az úszni nem tudókat is fürdőzésre csábítja, hiszen gyógyhatása mellett egyik fő ismérve, hogy lehetetlen benne elsüllyedni. Jordánia modern, Nyugat-orientált ország, de az idelátogatónak figyelembe kell venni a tradíciókat, a helyi szokásokat, valamint az iszlám előírásait. 

Ammán lesz a Ryanair 34. célállomása Budapestről, de az átszállások biztosításával összesen 47 ország 119 városát teszik elérhetővé a magyar fővárosból. A Budapest Airport felmérése szerint a két város között éves szinten 27 ezer potenciális utasra lehet számítani.

Az ír fapados a jordániai megjelenése részeként szezonális, a téli menetrendi időszakban március végéig közlekedő járatokat indít a Vörös-tenger partján lévő Akaba repterére is, Kölnből, Rómából, Szófiából és Athénból. 

 

Kapcsolódó tartalmak:

>> Ryanair légitársaság: repült útvonalak, hasznos tudnivalók, poggyász és check-in információk, utasértékelések

>> Budapestről Marseille-be indít járatot a Ryanair

>> Jordánia, Ammán: repülőjegy árak, repülőjegy-foglalás

további híreink

Repülőjegy keresés

felnőtt
12 év felett

gyerek
2-12 év között

csecsemő
2 év alatt

Egy fogalásban maximum 9 utas jegyét foglalhatja le! A csecsemők száma nem haladhatja meg a felnőttekét!