Untitled-1 hotel

Új fapados járat Ammán és Budapest között

2018. február 5.

Jordánia fővárosába indít járatot Budapestről a Ryanair ír diszkont légitársaság a 2018-as téli menetrend kezdetétől.

A járatok október 28-tól hetente kétszer közlekednek majd a két város között, a repülési idő 3,5-4 óra körül alakul. A járatok egész évben közlekedni fognak, tehát nem szezonálisak. Hasonlóképp indulnak járatok Ammán és többek között Milánó, Prága, Bukarest, Varsó, Vilnius, valamint Brüsszel között is.

 A foglalást még ebben a hónapban elindítja a Ryanair.

Ryanair légitársaság

A térségen belül Jordánia biztonságos úticélnak számít, viszont vízum beszerzése szükséges. Az ország páratlan kulturális és természeti látnivalókkal rendelkezik, földrajzi fekvéséből adódóan egyszerre rendelkezik tengerparttal, hegyvidékkel és sivataggal. A Holt-tenger rendkívül sós vize az úszni nem tudókat is fürdőzésre csábítja, hiszen gyógyhatása mellett egyik fő ismérve, hogy lehetetlen benne elsüllyedni. Jordánia modern, Nyugat-orientált ország, de az idelátogatónak figyelembe kell venni a tradíciókat, a helyi szokásokat, valamint az iszlám előírásait. 

Ammán lesz a Ryanair 34. célállomása Budapestről, de az átszállások biztosításával összesen 47 ország 119 városát teszik elérhetővé a magyar fővárosból. A Budapest Airport felmérése szerint a két város között éves szinten 27 ezer potenciális utasra lehet számítani.

Az ír fapados a jordániai megjelenése részeként szezonális, a téli menetrendi időszakban március végéig közlekedő járatokat indít a Vörös-tenger partján lévő Akaba repterére is, Kölnből, Rómából, Szófiából és Athénból. 

 

Kapcsolódó tartalmak:

>> Ryanair légitársaság: repült útvonalak, hasznos tudnivalók, poggyász és check-in információk, utasértékelések

>> Budapestről Marseille-be indít járatot a Ryanair

>> Jordánia, Ammán: repülőjegy árak, repülőjegy-foglalás

További híreink

Akciós ajánlat Dubajba az Emirates-től

Hírek <p>Foglaljon dubaji repülőjegyet több utas részére - az Emirates most kedvezményes árat kínál!</p>

Foglaljon dubaji repülőjegyet több utas részére - az Emirates most kedvezményes árat kínál!

Új közvetlen járatok Budapestről: Lyon, Párizs, Kisinyov

Hírek <p>A napokban két légitársaság, a Transavia és a Wizz Air is új (vagy épp újraindított) járatokat jelentett be. A Transavia visszatér Budapest – Lyon járatával, továbbá elindítja Budapest – Párizs Orly közvetlen járatát. A Wizz Air pedig, Moldova fővárosával bővíti útvonalhálózatát.</p>

A napokban két légitársaság, a Transavia és a Wizz Air is új (vagy épp újraindított) járatokat jelentett be. A Transavia visszatér Budapest – Lyon járatával, továbbá elindítja Budapest – Párizs Orly közvetlen járatát. A Wizz Air pedig, Moldova fővárosával bővíti útvonalhálózatát.

Kedvezményes repülőjegyek az Egyptair járataira

Hírek <p>Foglalja le most repülőjegyét 25% kedvezménnyel az Egyptair járataira a repjegy.hu-n!</p>

Foglalja le most repülőjegyét 25% kedvezménnyel az Egyptair járataira a repjegy.hu-n!