Untitled-1

Santiago de Chilébe indít járatot az Emirates

2018. február 5.

Dubaj és Santiago de Chile közötti járatával negyedik dél-amerikai útvonalát indítja az Emirates.

Az Emirates, a világ legjobb légitársasága a TripAdvisor 2017 szerint, bejelentette, hogy az új járata július 5-tól hetente ötször közlekedik majd, azonban nem közvetlenül repül Santiago de Chilébe, hanem a Sao Paulo-Guarulhos repterén keresztül.

Ezzel Brazília irányába már hetente tizenkétszer közlekednek majd az Emirates gépei, Dél-Amerikában pedig négy különböző úticél lesz elérhető Dubaiból.

Emirates légitársaság

Míg azonban a Dubai – Sao Paulo útvonalon Airbus A380-asokat vet be a légitársaság, addig Santiago de Chile felé két osztályos székezésű Boeing 777-200LR-eket használ majd a cég.

Santiago de Chile

Santiago, az Emirates első chilei úti célja, az ország legnagyobb városa, amely a nemzet GDP-jének közel felét teszi ki. Chile fővárosa a hírnevét egyetemeinek, a globális vállalatoknak és a jól képzett fiatal szakemberek növekvő száma által virágzó startup-oknak köszönheti. Számos nagyvállalat székhelye vagy regionális központja van a belvárosban, megerősítve Santiago pozícióját egy egyre termelékenyebb, technológia-intenzív gazdaságban. 

Chile Dél-Amerika egyik legstabilabb és virágzó országa, amely lenyűgöző tájaival és történelmi szépségével csábítja az utazókat. Chilében az idegenforgalom tartós növekedést mutatott az elmúlt években: míg 2015-ben 4,43 millióan, 2016-ban már 5,6 millióan látogatták meg az országot. Chile számos kalandot és látnivalót kínál a turisták számára: világ legszárazabb sivatagja, káprázatos gleccserek és fjordok és a pacifikus tűzgyűrű mentén található vulkánok.

Az Emirates nemrég észak-amerikai útvonalain is bővítéseket jelentett be, ez magában foglalja közvetlen járat indítását Newark repterére, Orlando és Fort Lauderdale irányába pedig heti öt helyett napi járat indítását.

 

Kapcsolodó tartalmak:

>> Emirates légitársaság: repült útvonalak, hasznos tudnivalók, poggyász és check-in információk, utasértékelések

>> Santiago de Chile: repülőjegy árak, repülőjegy-foglalás

További híreink

Budapest Airport: közel 8%-kal több utas, mint a rekordévben

Hírek <p>2024-ben a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér utasforgalma és gépmozgásai is túlszárnyalták a 2019-es rekordév adatait.</p>

2024-ben a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér utasforgalma és gépmozgásai is túlszárnyalták a 2019-es rekordév adatait.

Isztambuli Stopover ajánlat: ingyenes szállás a Turkish Airlines átszálló utasainak

Hírek <p><span>Ha a Turkish Airlines légitársasággal utazik, és hosszabb átszállása van Isztambulban, egy különleges lehetőség vár Önre!</span></p>

Ha a Turkish Airlines légitársasággal utazik, és hosszabb átszállása van Isztambulban, egy különleges lehetőség vár Önre!

Fedezze fel Szöult és Délkelet-Ázsiát a Korean Air légitársasággal

Hírek <p><span>A Korean Air kedvezményes ajánlatai mellett érdemes megismerni a szöuli átszálló utasok számára kínált K-Stopover és Transit Tour programokat is!</span></p>

A Korean Air kedvezményes ajánlatai mellett érdemes megismerni a szöuli átszálló utasok számára kínált K-Stopover és Transit Tour programokat is!