Untitled-1 hotel

Bemutatkozás

Az Emirates a Közel-Kelet legnagyobb és legbefolyásosabb légitársasága, székhelye Dubajban található. Első járata 1985. október 25-én emelkedett a levegőbe a dubaji reptérről. Flottája az akkori 2 gépből hatalmas járműparkká nőtte ki magát.

Az Emirates Magyarországon

Az Emirates Budapest és Dubaj között közlekedő napi járatával a magyar utasok kényelmesen juthatnak el több mint 140 célállomásra világszerte, többek között a Távol-Keletre, Ausztrál-Ázsiába, Nyugat-Ázsiába, az Indiai-óceán térségébe és a Közel-Keletre.

Az egzotikus úti célok mellett Ausztráliában 5 városba repül a légitársaság.

Az Emirates First és Business Class utasai csakúgy, mint a Turistaosztályon utazó Emirates Skywards Platinum és Gold tagok a Sky Court Lounge kényelmét élvezhetik budapesti indulásuk alkalmával. Dubajban és még több mint 30 célállomáson pedig az exkluzív Emirates Airport lounge-okban kapcsolódhatnak ki, ahol változatos gourmet falatokkal és teljes bárszolgáltatással, benne prémium borokkal, italokkal és pezsgővel várják vendégeiket.

Azokon a repülőtereken, ahol nincs Emirates lounge, az ügyfelek a partner várókba élveznek belépést, a világ hat kontinensén.

First és Business Class-on utazó ügyfelei részére az Emirates ingyenes sofőrszolgáltatást biztosít, a Budapest Liszt Ferenc Repülőtér 50 km-es körzetében, illetve érkezéskor Dubajban és a legtöbb desztinációban világszerte.

Fedélzeti szolgáltatások

A fedélzeten világszínvonalú kiszolgálás és díjnyertes ICE szórakoztató rendszer, több mint 4500 választható csatornával, várja az utasokat. A távollévő családtagokkal, barátokkal, kollégákkal számos fedélzeti kommunikációs eszköz révén maradhatnak kapcsolatban. A legtöbb gépen ingyenes Wi-Fi szolgáltatáson keresztül blogolhatnak, posztolhatnak vagy tweetelhetnek.

A fedélzeten felszolgált kiváló fogások friss, helyi hozzávalókból készülnek. Az étkezéseket exkluzív italkínálat és kiváló borok egészítik ki, minden osztályon.

Induláskor Business Class utasok kényelmét a budapesti Sky Court Lounge, nagyvonalú, 40kg-os poggyászkeret és külön check-in pult szolgálja. A fedélzeten kényelmes, ággyá alakítható ülésekben nyújtózhatnak ki, miközben élvezhetik a több fogásos gourmet menüt, amit díjnyertes italkínálatuk tesz teljessé. Az Emirates A380-ason az egyedülálló fedélzeti bárban ismerkedhetnek utastársaikkal.

 

Díjak és elismerések:

Az Én Légitársaságom 2015 felmérésen elért helyezései:


Összesítettben: 1. helyezés (Magyarország kedvenc légitársasága)


A legprofibb kommunikáció: 1. helyezés
A legjobb fedélzeti ellátás: 2. helyezés
A legjobb menetrend: 2. helyezés

 

Az Én Légitársaságom 2014 felmérésen elért helyezései

Összesítettben: 1. helyezés (Magyarország kedvenc légitársasága)


A legjobb fedélzeti ellátás: 1. helyezés
A legkedvesebb légiutaskísérő: 1. helyezés
A legjobb menetrend: 1. helyezés
A legjobb ár-érték arány: 1. helyezésAz Én Légitársaságom 2013 felmérésen elért helyezései

Összesítettben: 3. helyezés

A legjobb fedélzeti ellátás: 1. helyezés

Checkin információk

A díjmentes online utasfelvétel a légitársaság weboldalán érhető el, legkorábban 48 órával a menetrend szerinti járatindulás előtt. A díjmentes repülőtéri utasfelvétel 3 órával a menetrend szerinti járatindulás előtt kezdődik és 1 órával az indulás előtt zárul!

Kapcsolódó akciók/hírek

Akciós ajánlat Dubajba az Emirates-től

hír Akciós ajánlat Dubajba az Emirates-től

Ajándék Ain Dubai belépő a dubaji Emirates repjegyek mellé

hír Ajándék Ain Dubai belépő a dubaji Emirates repjegyek mellé

Az Emirates tovább növeli budapesti járatainak számát

hír Az Emirates tovább növeli budapesti járatainak számát

Utasaink véleményei

Minden téren a világ legjobb légitársasága. Én ha tehetem csak velük utazók.
Döme Attila - 2022-02-28
Az utazásaim során minden tökéletes volt. Teljesen meg vagyok elégedve a repülőtársasággal, mert pontosan indultunk és érkeztünk jövet-menet is. A fedélzeten a személyzet nagyon előzékeny volt, kérésemre megváltoztatták a kért menü választásomat, mert időközben gyomorpanaszaim miatt nem akartam fűszeres ennivalót, és ők készségesen segítettek nekem. Szóval minden rendben volt. Köszönöm az Emirates élményt! :-)
BMárti - 2020-03-08
AZ ÜLÉSEK NAGYON KÉNYELMETLENEK.
BREDÁK - 2020-03-04
Borzasztó kényelmetlen volt az út, 4 fővel mentünk és a középső 4 székbe voltunk beszorítva. Visszafelé szerettük volna, ha 2 hely és 2 helyre kerülünk. Kb 3 szor voltunk kint a repülőtéren, hogy ezt elintézzük, de nem volt rá esélyünk. Visszafele ugyanarra a szörnyú helyre ültettek. Régen lehetőség volt, hogy megmondjuk hová kérjük a jegyünket, de most semmi esély nem volt erre. A székek borzasztóan kényelmetlenek voltak. Soha többé Emirets-szel pedig annyira reklámozták a tv-ben, hogy kényelmes székek jó ellátás. A középső részben közelebb van az előtte lévő székhez a mögötte lévő mint oldalt, ahol kettes székek vannak. A szemé ...
Budapesti lakosok - 2020-02-07
December hónapban 4 alkalommal repülten az Emirates járataival. Figyelmes kiszolgálás, pontos utazási idő.
Amit hiányolok: nagyon jó volt korábban hogy az utazás kezdetekor kaptunk forró törlőkendőket, amellyel
fel tudtuk frissiteni magunkat, figyelemmel a nagy melegre. Ez egyedülálló és jó szolgáltatás volt az Emirates részéről, más légitársaságoknál nem jellemző. Néha ezek a kis figyelmességek teszik vonzóvá a légitársaság kiválasztását amikor repülőjegyet rendelek az utazások alkalmával.
Amiről még szólnék, az 15 kg-ra csökkentett a feladható poggyász. Egy bőrönd súlya kb. 3 kg. Én egy hónapra utaztam Indonéziáb ...
Szalmáné Bánutay Ildikó - 2020-01-07
Véletlen folytán repültem velük, mert a FlyDubai gépek nem közlekedtek, de nem bántam meg. Megéri a kb. 2-szeres ár a fapadoshoz képest. Dubaiból visszafele volt egy órás rostokolás a kifutón, mert nagy volt a nyüzsi, de nem volt vészes. Ha a célvárosba közlekedik Emirates gép, azzal fogok most már utazni.
Zopapp - 2019-10-24
Nagyon profi volt minden!
Dali - 2018-05-22
Kedves volt a személyzet és nagyon gyerekbarát légkör volt. Polaroid géppel fotót készítettek rólunk ez is nagyon kedves ötlet volt. A kiszolgálás és az ételek minősége is kifogástalan volt.
Roni - 2018-01-09
kényelmes, jó kiszolgálás, figyelmes személyzet
szilona - 2018-01-02
Minden rendben volt.
nemela62 - 2018-01-01
Dubaiba utaztunk az Emirates-szel. Férjem mozgássérült, de nem kerekesszékes, bottal jár. Megérkeztünk Dubaiba, a repülőtéren - kérés nélkül -azonnal kerekesszékbe ültették a férjem és a taxikig kisérték. Elmondták, hogy a visszaúton hogy tudjuk igénybe venni ingyenes szolgáltatásukat és így is volt. Szuper légitársaság, kényelmes, nagy lábhely, kedvesek, figyelmesek utaskisérők, csillagos 5. Budapestre érkeztünk, ahol hosszú lépcsőkön és folyosókon kellett végigbotoznia férjemnek, próbálkoztam, de semmi segítséget nem kaptunk. Megérkeztünk.
Hosaci - 2017-12-31
A gyermekünknek 40 fokos láza volt a fedélzeten és rendkívül segítőkészek voltak. Oda figyeltek ránk az egész úton! Nagyon szuper légitársaság!
Bence - 2017-12-30
Lányommal utaztam,aki kisbabát várt.Nagyon előzékenyek és figyelmesek voltak a légikisérők vele.
sz.icu - 2017-12-30
Budapeströl indultam Brisbane-ba ésnem tudok jól angolul.Nagyon türelmesek voltak velem az ausztrál vámon és kedvesek. Nem mindent tudtam kitölteni a beépéskor a vám papiron és magyarul kérdezték meg viszek e be szalámit.Nem volt nállam ,de igy tudtam válaszolni hogy no. Gyosan át értem a vámon,.Az egész repülö ut során figyélmesek és segitö készek voltak az utas kisérök.Gyönyörü utam volt
Gabi61 - 2017-12-30
Szerencsénk volt Dubajba utazni.
Csodállatos élmenyekben volt részünk.Egy álomvilág megvalósulását láttuk .A keretet az oda- vissza útazás élménye és luxusa adta.
Ez volt méltó Dubajhoz.
Köszönjük!
Énekes Éva - 2017-12-30
Csak a gép szárnyánál kaptunk két egymás melletti helyet. Már a chek-in pultnál nagyon kedves volt a hölgy. Utána nézett és akadt az első osztály utáni legelső sorban két hely...ablak mellett...
Mindent láttunk végig az utunkon...
Igazán nem mindennapi hogy egy ilyen kérésben is ennyire segítőkészek...
De a gépen is egész úton mindenki leste az utasok kívánságát....
Csak jó élményeink voltak
garainemarika - 2017-12-29
Bécsből utaztunk Dubaiba és a 6 éves kisfiam körül forgott minden a repülőn. Mr. Robinnak szólították amitől ő teljesen boldog volt. A kindermenüről és a rengeteg ajándékról már nem is beszélve. Utólagosan is köszönjük mégegyszer..
csillahermann - 2017-12-29
Nagyon kedves kiszolgálás, pontos indulás-érkezés, finom ételek, kényelmes ülések.
zoldi - 2017-12-29
Minden tökéletes
Ágnes - 2017-12-29
Nagyon kellemes volt az utazás a légitársaság járatain. A kiszolgálás és a személyzet is tökéletes volt.
Szilvie - 2017-12-29
A gyermekeimhez utaztam Sydneybe az Emirates légitársasággal, DOHA érintésével. Igen nyugodt volt repülés, Dohától az óriási Airbus, a tágas ülések és a gyors kiszolgálás és a felszolgált ételek elnyerték tetszésemet. Máskor is ezt választom. A közvetlen, budapesti indulás nagymértékben lerövidített az egyébként igen hosszú repülőutat, nem kellett fél Európát körbejárni ! Igen elégedett voltam, nem ez volt az első utam (sajnos, gyerekeim kb. 10 éve kiköltöztek)) így van összehasonlítási alapom, de kegközelebb is ezzel a járattal szeretnék utazni, az ár-értékarány kedvező, majdnem a legolcsóbb jegyár légitársaságot dícsé ...
Kamillo - 2017-12-28
Az utazás még a turista osztályon is rendkívül élvezetes, rengeteg szórakoztató szolgáltatás közül lehet választani az út során, a felszolgált ételek is finomak és változatosak voltak.
Napocska - 2017-12-28
Ennél a légitársaságnál a turista osztályon utazók is különlegesnek érezhetik magukat. Az ülések úgy lettek kialakítva, hogy kényelmesen elférjen bárki. Menük közül lehet választani, steaket vacsoráztunk különleges francia borokkal. A személyzet kedves, segítőkész, ilyen sehol máshol sincs. A filmes, zenés összeállítások sokszínűek és frissek voltak. Ha csak tehetem ezt a légitársaságot választom annak ellenére, hogy a menetrendje a magyar utazóknak nem kedvez, az átszállásoknál sokat kell várakozni.
gothkar - 2017-12-28
A hosszú utazási időt kellemesebbé teszik az utazási információk, amelyek a monitorokon folyamatosan láthatók. A gépen elhelyezett külső kamera képek között is tetszőlegesen lehet tájékozódni az utazásról. Érdekes egy landolás a pilóta szemszögéből. A kiszolgálás hibátlan!
Balint666 - 2017-12-28
Szeptemberben utaztunk nagy létszámú csapatunkkal Dubaiba az Emirates fedélzetén.
A kiszolgálás, információk és személyzet is kifogástalan volt.
AV - 2017-12-28
Negatívum, hogy a weboldalon nem tudtunk gyermek menüt kiválasztani és nem is jelezték, hogy ha ezt nem választjuk külön, akkor nem is olyat kap a gyerek. A személyzet nem volt annyira kedves, filgyelmes és segítőkész, mint amennyire azt más, hasonló minőségű járaton korábban tapasztaltuk. A Facebook-os ügyfélszolgálatnak viszont külön köszönet, ugyanis a megadott időintervallumon belül is módosították a lányom menüjét. Alapvetően átlagos utazási élmény volt a repülőút.
Cosmopolita - 2017-12-28
Mivel nagyon hosszút repültem(Brisbane, Australia-Budapest) volt időm tapasztalatot gyűjteni. A személyzet jól felkészült volt, és profin helyt álltak egy 16 órás úton. A tisztaságra is nagyon ügyeltek. Ami kicsit zavart, hogy az ülések nagyon közel vannak egymáshoz, így válvetve utaztunk pedig nem voltunk termetes emberek.
Mr. Tibor Gubicza - 2017-12-28
tokeletes volt a kiszolgalas kedvesek es figyelmesek voltak az egesz uton
bea herman - 2017-12-28
Udvarias kiszolgálás,rengeteg rádió és film csatorna,kényelmes utastéri elhelyezkedés
Cili - 2017-12-27
Fantasztikus utazásunk volt,egy a sok közül.Minden évben nagy utazáson veszünk részt.Ez mindegyiktől jobb 2 hetünk volt.A következőt 2018 ban már várjuk
Andy1212121 - 2017-12-27
Punctual departure, kind staff, great on-board entertainment system.
marci723 - 2017-12-27
Tetszett a repülőgép "hasán" elhelyezett kamera felvételeit menet közben látni és a pontos információ a helyzetünkről! Innen látni a hófedte Török és pakisztáni hegyeket a tengert nagyon szép volt!
B.András - 2017-12-27
A tájékoztatás kibővítése. A két kamara ami egy bővebb kilátást biztosít.
Dubaj - 2017-12-27
Előszörülök repültünk és angol nyelvtudás nélkül minden zökkenőmentesen zajlott.Mindenki segítőkész volt, akikhez fordultunk.
Katona Ferenc - 2017-12-27
Elősźör repültün, de kellemesenki csalódtunk. Minden jól sikerült angon
nyelvtudás nélkül is.
Katona Ferenc Zoltan - 2017-12-27
Életem eddigi legszebb legkényelmesebb utazását köszönhetem az Emirates légitársaságnak. Bár turista osztályon utaztunk, mégis ötcsillagos élményben volt részünk! Repetázni akaroook!
Noncsi - 2017-12-27
Csúcsszuper légitársaság!
Réka - 2017-12-27
Minden rendben zajlott.
Dzsoni75 - 2017-12-27
Az Emirates hoza a tőle megszokott magas színvonalat. A fedélzeti kiszolgálás magas színvonalú, a választék igyekszik minden igényt kielégíteni.
ggedert - 2017-12-27
Pontos indulás, végtelenül kedves, segítőkész személyzet, ízletes ételek, sokféle innivaló. Kényelmes ülések, nagy hely a lábnak. Dubai érkezéskor áttekinthető, könnyen érthető eligazítás. Számomra a 80-as évek óta ők a No1!
Mesemese - 2017-12-27
Ha hosszú repülőút áll előttem, ha csak van rá lehetőség, akkor mindig az Emirates járatait választom, mivel tapasztalataim szerint ők teszik a legkényelmesebbé a hosszú utakat. MOst is így történt, továbbra is megőrizték az abszolut kedvenc légitársaság státuszukat :-)
Csilla - 2017-12-27
Dubaiba érkezésünk időpontjában vihar volt,így a leszállás előtt a tenger felett köröztünk, de a kiszolgáló személyzet nyugalma, figyelmessége oldotta a feszült hangulatot.
Pochner Csabáné - 2017-12-27
Dubajban voltunk az Emirates járatával. A gép tágassága, komfortja számunkra egyedi élményt nyujtott. A gép személyzetének kedvessége, udvariassága egyedül álló volt. A fizetett összeg felülmulta várakozásunkat. Legközelebb is igénybe vesszük.
ferencmango - 2017-12-27
A kiszolgálás rendkívüli volt kedves mosolygós volt a személyzet
Böbi - 2017-12-27
Az eddig legjobb társaság. Kényelmes gépek, Finom ételek, Nagy italválaszték. Rengeteg film, zene. Nagyon élveztük a repülést velük.
Gabi - 2017-12-27
Csak a biznisz osztályról tudok nyilatkozni, de azzal teljes mértékben elégedettek voltunk, beleértve a földi kiszolgálást is. Nem véletlenül választják az Emiratest a világ legjobb légitársaságának elég gyakran.
20zsolt813 - 2017-12-27
Fantasztikus élmény az EMIRATES járatán! Többször volt alkalmunk velük utazni és minden esetben kellemes élményben volt részünk. Sok légitársasággal utaztunk már, de eddig egyik sem nyújtott hasonló ellátást. Kimagasló a személyzeti, fedélzeti ellátás, a pontos menetrend, az ár-érték arány és a kommunikációja is. Köszönjük EMIRATES!
Julianna - 2017-12-27
Többször utaztam már repülővel, de még ilyen hatalmas géppel soha. Csodálatos volt az út. Nagyon csinos,elegáns volt a személyzet.Kedvességük mindenek felett, annak ellenére, hogy mi nem tudunk angolul és nem volt köztük, aki magyar lett volna.Csak felsőfokon tudok beszélni az egész útról.
martika48 - 2017-12-27
A légiutas kísérők mindenben a segítségünkre voltak, minden igényünkre volt válaszuk. A kiszolgálás teljeskörű volt annak ellenére, hogy a turista osztályon utaztunk. vegetáriánus révén a részemre olyan ételt tálaltak ami húsmentes volt így a hosszú út során sem maradtam ellátás nélkül. A kényelem szempontjából is minden igényt kielégített a társaság.
Bodacz Zsolt - 2017-12-27
gyönyörű volt a Dubaj-i repülőtér
keresztesei katalin - 2017-12-27
Az Emirates-szel utaztam Dubai-on keresztül New-Delhibe. Mind a két gépen a légikisérők munkájával, azaz a kiszolgálással, és a külső megjelenésükkel teljes mértékben elégedett voltam, mindenkinek merem ajánlani.
Zsámbéki - 2017-12-27
Többször utaztam az Emirates járatain minidig menetrend szerint pontosan indultunk és érkeztünk. Udvarias személyzettel és megbízható jó gépekkel repültünk.
Török György - 2017-12-27
Az utazás nagyon kényelmes volt, a személyzet kedves, de olykor sokat kellett várni az üdítőkre a felszállást követően. Az ICE programjuk kiemelkedően jó.
fandrea0104 - 2017-12-27
A hazaúton az egyik utast felköszöntötték születésnapja alkalmából. Egy kis figyelmesség.
Novák György - 2017-12-27
Hatalmas , kényelmes gép, pontos indulás, érkezés,jó tájékoztatás, kiszolgálás.
Gabi53 - 2017-12-27
Nagy on kellemesen csalodtam körülöttem utazokban, élmény volt a hosszu ut
Ruzsag - 2017-12-27
A repülő út nagyszerű volt a személyzet kedves és szolgálatkész. Különleges élmény volt a föld forgásával ellentétben utazni, és ezt egy monitoron végig követni.Élmény volt még a fel és leszállás alkalmával egy külső kamerán követni az eseményt
tadózs - 2017-12-27
Már többször repültünk az Emirates-cel,újak a gépeik ,tartják a menetrendet,illetve a szórakoztatási lehetőségeik is széleskörűek. Az ételek ízletesek . Meg vagyunk elégedve ,hosszú útra kifejezetten ajánlom !
Bianka - 2017-12-27
Minden nagyon pozitív volt, egy élmény volt az út.
Tóth-Veres Teodóra - 2017-12-27
Kedves, udvarias kidzolgálás.
ferenc.kuntic - 2017-12-27
Hibátlan szolgáltatás, az akciós jegy megfelelő ár-érték arányt nyújtott.
Rain - 2017-12-27
Iden (is) Sri Lankara utaztunk az Emirates legitarsasaggal. A nyaralas iditasa egy minden szempontbol szuper legitarsasaggal a legjobb dontes amit hozhat az aki messzire utazik. Csak ajanlani tudjuk! M.G.
G - 2017-12-27
Kedves, udvarias segítőkész kiszolgálás a plusz igények kielégítése mellett
baranyaine.mariann - 2017-12-27
Egyszerűen nem lehet csalódni az Emiratesben. A nagy nyugat-európai légitársaságokkal megegyező árakon, olykor még olcsóbban is elképesztően nívós szolgáltatást adnak, még a turista osztályon is. A premium economy osztály rég nem látott ülésméretekkel és lábtérrel kényeztetett. A személyzet odaadó és végtelenül türelmes. A stewardessek többször is "kiléptek" szerepükből, emberibb arcukat is megmutatva, hiszen nem robotkról van szó, hanem emberekről, akiknek humorérzékük is van. Nagyon hamar közvetlen hangulatot tudtak teremteni, egyszerűen ügyesek ebben. Tényleg a legelhivatottabb munkatársakat sikerült összeválogatni. Az Emirates-szel val ...
Gábor - 2017-12-27
Az átszállásnál térítésmentesen biztosítottak asszisztens, a rövid átszállási idők ellenére gyorsan és gördülékenyen ment! Példaértékű sok másik légitársaság számára! Az ételek és italok minősége is megfelelt az elvártnak!
Gugic - 2017-12-27
Bangkokba utaztunk, dubai-i átszállással. Az utaskísérők kedvessége, rugalmassága, a szórakozási lehetőség megkönnyítette a hosszú utazást. Az ülések
minden eddig megismert légitársaságtól eltérően - kényelmesebbek voltak. Az ellátással is elégedettek voltunk.
Erika - 2017-12-27
A fedelzeti monitor epp nem mukodott, tajekoztatast azetel varhato idopontjarol nem adtak, ami egy 8 oras utnal nem lenne hatrany.
Sztik - 2017-12-27
Bangkokba utaztunk, dubai-i átszállással. Még a turista osztály is sokkal kényelmesebb volt, mint más légitársaságoknál. Szép, kedves, mosolygós, udvarias, rugalmas légiutaskísérők "vigyáztak" ránk.
Az ellátással is elégedettek voltunk.
T.Péter Erika - 2017-12-27
Kiválló a társaság ,magas szinvonalú cég
Feci73 - 2017-12-27
Életemben először repültem az Emirates Business Class jaratán. Ilyen kiszolgálásról csak álmodni tud az ember. A finom ebéd elfogyasztását követően a stewardess mosolyogva kérdezte, hogy tehet-e a kényelmem érdekében bármit. Tekintettel arra, hogy 6 órás repülőútról volt szó, így kértem, hogy takarót hozni szíveskedjen. Pillanatokon belül megérkezett a becsomagolt takaróval. Kibontotta, majd betakart és szép álmokat kívánt. Ismételten köszönöm a pilótáknak a csodálatos utat! Felejthetetlen élmény számomra.
Ani - 2017-12-27
Udvarias, tiszta és minden igényt kielégítő utazás volt.
suvagi - 2017-12-27
Amikor az ember sokkal többet kap annál, mint amit a pénzéért vár, amikor több a mosoly, amikor több az étel, az ital, amikor több a kényelem, a figyelem mint amit valaha vártál: számomra ez az Emirates!! A Dubai-i nyaralásom egyik ékköve volt a velük való repülés! Mindig őket fogom választani amikor csak tehetem! ❤️
Sly1976 - 2017-12-27
Ötcsillagos szálloda színvonalához tudnám hasonlítani az útazás színvonalát.
Izabella69 - 2017-12-27
Életemben először utaztam repülővel és roppantul tetszett. Még a mások által félelmetesnek érzett billegéseket, kisebb zuhanásokat is élveztem. A személyzet nagyon figyelmes és kedves volt, a székek kényelmesek, a felszolgált ételek finomak voltak, a kis monitoron levő szolgáltatások (zene, film, tájékoztatás stb.) is nagyon tetszett, teljes komfortot adott a hosszú útra.
Newsee - 2017-12-27
A légitársaság szolgáltatásai profizmust mutattak minden területen megkönnyítve ezzel az utazás fáradalmait.
NFErika - 2017-12-27
Everything was great with the flight as always and on the return flight I got upgraded to business class.
Emiratesfreqtrav - 2017-12-27
Az útjaim során semmilyen rossz tapasztalatom nem volt csak jó élményeim voltak pl. egyszer csekkoláskor a túrista jegyemmel a business osztályon kaptam helyet, az ellátás és a kényelem tökéletes volt.
Rác László - 2017-12-27
Már a repülés élmény számba ment. Gondtalan szárnyalás melyhez a legiutakisérők nagymértékben hozzájárultak, lesték az utasok óhaját, előzékenyek, mosolygósak. Ha tehetném mindenhová ezzel a társasággal repülnék!
zpclinic - 2017-12-27
Nagyon kellemes volt az út. Mindenki segítőkész volt. pontosan értünk az uti célunkhoz. árban is nagyon elégedettek vagyunk.
Manohcska - 2017-12-27
Életemben először utaztam az Emirates légitársasággal, bármikor választanám őket újra. Hosszú útra mentünk, mégis végig el tudtam foglalni magam, semmivel sem éreztem hosszabbnak, mint egy 1-2 órás utat. Megfelelő mennyiségű ételt, italt kaptunk, a légiutaskísérők kedvesek, segítőkészek voltak. A gép pontosan indult, érkezett.
szalor - 2017-12-27
Emirates járatain kellemes volt az utazás.Kellemesek a székek,és a kiszolgálás is nagyon jó volt,Étkezés és ital is megfelelő mennyiségű volt.Gyermekeim ajándékokat kaptak,volt amelyik plüss figurát ami párna és benne takaró volt,nagyobbik gyermekem egy oldaltáskát amiben ajándékok ,színezők és egyebek voltak.Lefényképeztek minket polaroid géppel és egy kevdes is tartóban a szeméylzet közsöntésével kaptuk meg.Ez egy nagyon kedves gesztus.
Tiszta volt a gép is.és a takarók pááárnák frissen mosottak voltak nylonba becsomagolva vártak minket.Gyermekeinket és minket is nagy coll-os kijelzőjű monitorok kényeztettek el,Sajnos magyar nyelvű me ...
anettka - 2017-12-27
A személyzet kedvessége, az, hogy a Magyarországot érintő utak esetében a személyzetben vannak magyarul tudók - nagyon szimpatikus. Isten mentsen mindenkit az Austrian airlines személyzetétől - például. Inkább fizetek néhány ezer forinttal többet, de az Emiratessel megyünk.
Lincoln Ábrahám - 2017-12-27
Nagyon kellemes utazás volt nagyon kedves személyzettel, nagyon finom ételekkel, nagyon szórakoztató elemekkel telt az utazásunk. Az ötórás repülőút olyan gyorsan eltelt hogy azt vettük észre hogy Dubaiban vagyunk! Mindenre gondol a légitársaság, takaró, fejhallgató, párna stb!
Szeretjük az Emiratest!
infovalveo.hu - 2017-12-27
Rendszeresen utazom az Emirates-el. Az ellátás és service kiváló
Siklós - 2017-12-27
Emirates légitársasággal másodszor repülünk, első osztályú kiszolgálás, mind a légiutaskísérők, mind a fedélzeti szolgáltatás tekintetében. Kisgyerekes családosként, ha tehetjük, mindig őket választjuk a közeljövőben is.
Nettka - 2017-12-27
Budapestről Hanoiba utaztunk, ami életünk első útja volt egyrészt Ázsiába, másrészt az Emirates-szel. A belső térre a minőségi anyaghasználat jellemző és a rengeteg utaskísérő lesi minden kívánságunkat. A napszakban megfelelő, kiváló ételek és a filmek mellett elrepül az a pár óra repülés.
andras3 - 2017-12-27
Idéalis légitársaság, új és kenyelmes gépek, udvarias személyzet, finom ételek és italok széles választéka. A gép megfelelő időpontban indult, nagyon elégedett vagyok a társasággal
Victoria - 2017-12-27
CSODÁLATOS ÉLMÉNY VOLT
MIKSA DEZSŐ - 2017-12-27
Kimért de udvarias kiszolgálás volt.A csatlakozás ideje túl hosszú volt.A gépen a felszolgált étel átlagos volt a repülőjegy árához képest.
Jajczay - 2017-12-27
Menetrenddel, utas elhelyezéssel elégedett voltam. A fedélzeti ellátás alapvetően kielégítő, bár a meleg ételek rendkívül egyhangúak - minden ételnek ugyanolyan íze van..
domolkif - 2017-12-27
Már a sokadik út és mindig elégedetten ér véget :)
rostask - 2017-12-27
Minden rendben volt, ajánlom!
András - 2017-12-27
8 orat ultunk egy iranyban az emirates gepen, de mintha elrepult volna az az ido. Kituno etelek, a legfrissebb zenek es filmek, fantasztikus kiszolgalas.
Durian - 2017-12-24
Emiratessel utaztunk Indonéziába -Balira! Maximálisan meg voltunk elégedve mindennel, a légikisérők rendeszeresen hozták a frissítőket. A nagyon hosszú út során is elég kényelmesen utaztunk. Másoknak is szívesn ajánlom! Vissza fogunk mér térni!
Szilvi - 2017-12-23
Már sok légitársasággal utaztam, de az Emirates mind közül kiemelkedett. Igaz náluk nagy távolságokra, nagy gépekkel repültem, ami nekik kedvez az értékelésnél. De aki már utazott Airbus A380, vagy Boeing 777 gépekkel megérti.
Tamás 001 - 2017-12-22
Családi nyaralás barátokkal. Pontos indulás és érkezés. Készséges személyzet, kényelmes, luxus környezet a gépen. Reptéren kiváló útbaigazítás. Ajánlom mindenkinek!
MSE - 2017-12-19
Sri Lankára utaztunk az Emirates légitársasággal november végén Dubaji átszállással. Még nem volt alkalmam megtapasztalni az átstartolás (go-around) élményét. Már majdnem földet ért a gép a DXB-n, amikor hirtelen emelkedni kezdtünk. Közel húsz perc "sétarepülés és városnézés" után gond nélkül landoltunk :)
lbrigi - 2017-12-13
Nagyon kellemes utunk volt.Mindenki kedves, türelmes volt.
Az ellátás magas színvonalú.
Zelei Ágnes - 2017-12-05
tökéletes kiszolgálás, tájékoztatás, ízletes ételek, pontos indulás és érkezés, kedves, mosolygós szeméylzet. Azt hiszem ez pont elég egy kellemes utazáshoz.
andesz - 2017-12-04
A Fly Emirates légitársasàggal egy élmény volt utazni! Az étel gusztusos és finom volt! A személyzet őszintén kedves és teljes profizmusról adtak tanulságot! Kényelmes és felejthetetlen utazàs volt minden téren ! Köszönet Nekik!
Katka - 2017-12-01