Teherán-Budapest járatot indít az Iran Air
FőoldalHírek Teherán-Budapest járatot indít az Iran Air

Teherán-Budapest járatot indít az Iran Air

2018. február 12.

Közvetlen járatot indít az Iran Air a 2018-as nyári menetrendben Teherán és Budapest között.

Járatinformáció

Az Iran Air járatai 2018 március 31-től október 27-ig hetente egy alkalommal, szombatonként fognak repülni Budapestre.

A járatok szombati napokon helyi idő szerint 19:45-kor indulnak a teheráni Imam Khomeini Nemzetközi repülőtérről és 21:45-kor szállnak le Ferihegyen, ahol a menetrend szerint másfél óra alatt készítik fel a gépeket a visszaútra. Budapestről 23:15 perckor szállnak fel a járatok Teherán felé, ahova helyi idő szerint vasárnap hajnalban, 05:55-kor érkeznek meg.

A járatokat a kiadott menetrend szerint a légitársaság Airbus A300-as repülőgépei teljesítik, a két város közötti repült idő a menetrendi adatok szerint 4 és fél óra.

Iran Air légitársaság

 

Irán az egyik legősibb civilizáció, a Perzsa Birodalom hona. Ennek nyomai még mindig megtekinthetők Persepolisban és Pasardaban, ahol bibliai történetek elevenednek meg. Teherán, Irán fővárosa, nagyon érdekes, az európaiak számára egzotikus és csalogató város. Találhatunk itt kiváló éttermeket, szórakozóhelyeket és érdekes múzeumokat. A 15 milliós nyüzsgő nagyváros bepillantást enged a modern Közel-Kelet legfontosabb eseményeinek helyszíneibe. Teherán lenyűgöző, óriási, nyüzsgő, keleti pompájában is rendezett metropolisz. 
 
 

további híreink

Repülőjegy keresés

felnőtt
12 év felett

gyerek
2-12 év között

csecsemő
2 év alatt

Egy fogalásban maximum 9 utas jegyét foglalhatja le! A csecsemők száma nem haladhatja meg a felnőttekét!