Untitled-1 hotel

Hello New York! – nyereményjáték 2 repjegyért - lezárult

2018. március 8.

Nyereményjátékunk véget ért! Minden kedves játékosunknak köszönjük a részvételt!

A LOT Lengyel Légitársaság és a repjegy.hu közös nyereményjátékának sorsolásán a szerencse Zachár Győző nevű játékosunknak kedvezett!

Nyereménye:
két darab repülőjegy Budapest – New York – Budapest útvonalra, a LOT Lengyel Légitársaság közvetlen járatára. Mindkét jegy tartalmaz egy-egy 8 kg-os kézipoggyászt és 23 kg-os feladott poggyászt.

A nyertesnek gratulálunk, minden játékosunknak köszönjük a részvételt!

Zachár Győző átveszi nyereményét a repjegy.hu és a LOT Lengyel Légitársaság képviselőitől


Ha nem szeretne lemaradni következő nyereményjátékunkról kövesse a repjegy.hu facebook oldalát, ahol a nyereményjátékok mellett repülőjegy akciókkal és hasznos információkkal, érdekességekkel várjuk a repülés világából.

-----------------------------------

A repjegy.hu és a LOT Lengyel Légitársaság közös játékában kisorsolunk két New York-i retúr repjegyet a Budapestről induló közvetlen járatokra. Ezt ne hagyja ki!

Mindig is szeretett volna elutazni az Egyesült Államok talán legnépszerűbb városába, New Yorkba? Akkor jó hírünk van! Most kis szerencsével megnyerheti a LOT Lengyel Légitársaság közvetlen Budapest - New York járatára szóló retúr repjegyeket!

Önt is várja a mindig nyüzsgő metropolisz, a gasztronómiai és kulturális központ, az égig érő épületek városa! Próbáljon szerencsét a repjegy.hu és a LOT Lengyel Légitársaság közös nyereményjátékán: válaszoljon helyesen a kvízben feltett 3 egyszerű kérdésre, dőljön hátra és várja a sorsolást.

 

A nyereményjáték fődíja: két darab repülőjegy Budapest – New York – Budapest útvonalra, a LOT Lengyel Légitársaság közvetlen járatára. Mindkét jegy tartalmaz egy-egy 8 kg-os kézipoggyászt és 23 kg-os feladott poggyászt.

A nyereményjáték időtartama: 2018. március 8. - április 8.

A sorsolás időpontja: 2018. április. 10.

A nyereményjáték részletes feltételeiről a játékszabályzatban tájékozódhat!

LOT Lengyel Légitársaság 2018 májusától közvetlen járatokat indít Budapest és New York között

Kapcsolódó tartalmak:

>> Ismerje meg a LOT Lengyel Légitársaságot

>> Mit érdemes tudni a LOT Lengyel Légitársaság Budapestről induló közvetlen amerikai járatairól?

>> USA, New York: általános információk, főbb látnivalók és nevezetességek

>> Tudnivalók a nyereményjátékról - szabályzat

További híreink

airBaltic akció kedvelt északi városokba

Hírek <p>Az airBaltic légitársaságnál most kedvezményes áron foglalhatja repülőjegyét a balti országokba és Skandináviába.</p>

Az airBaltic légitársaságnál most kedvezményes áron foglalhatja repülőjegyét a balti országokba és Skandináviába.

Az Emirates légitársaság júniustól kezdődően napi rendszerességgel indít járatokat Budapestre Dubajból

Hírek <p>Az Emirates légitársaság június 1-től heti hét alkalommal fog repülni Budapest és Dubaj között, ezáltal növelve a járatai számát. Emellett a légitársaság bővíti szolgáltatásait a magyar utazók körében is népszerű útvonalakon, és új desztinációkra is bevetik az A380-as óriásgépeket.</p>

Az Emirates légitársaság június 1-től heti hét alkalommal fog repülni Budapest és Dubaj között, ezáltal növelve a járatai számát. Emellett a légitársaság bővíti szolgáltatásait a magyar utazók körében is népszerű útvonalakon, és új desztinációkra is bevetik az A380-as óriásgépeket.

Több új és visszatérő járat is elérhető lesz Budapestről

Hírek <p>Több új és visszatérő úti cél is elérhetővé válik Budapapestről az Air Baltic, az Air Serbia valamint az Air Connect kínálatából. </p>

Több új és visszatérő úti cél is elérhetővé válik Budapapestről az Air Baltic, az Air Serbia valamint az Air Connect kínálatából.