Untitled-1

Hello New York! – nyereményjáték 2 repjegyért - lezárult

2018. március 8.

Nyereményjátékunk véget ért! Minden kedves játékosunknak köszönjük a részvételt!

A LOT Lengyel Légitársaság és a repjegy.hu közös nyereményjátékának sorsolásán a szerencse Zachár Győző nevű játékosunknak kedvezett!

Nyereménye:
két darab repülőjegy Budapest – New York – Budapest útvonalra, a LOT Lengyel Légitársaság közvetlen járatára. Mindkét jegy tartalmaz egy-egy 8 kg-os kézipoggyászt és 23 kg-os feladott poggyászt.

A nyertesnek gratulálunk, minden játékosunknak köszönjük a részvételt!

Zachár Győző átveszi nyereményét a repjegy.hu és a LOT Lengyel Légitársaság képviselőitől


Ha nem szeretne lemaradni következő nyereményjátékunkról kövesse a repjegy.hu facebook oldalát, ahol a nyereményjátékok mellett repülőjegy akciókkal és hasznos információkkal, érdekességekkel várjuk a repülés világából.

-----------------------------------

A repjegy.hu és a LOT Lengyel Légitársaság közös játékában kisorsolunk két New York-i retúr repjegyet a Budapestről induló közvetlen járatokra. Ezt ne hagyja ki!

Mindig is szeretett volna elutazni az Egyesült Államok talán legnépszerűbb városába, New Yorkba? Akkor jó hírünk van! Most kis szerencsével megnyerheti a LOT Lengyel Légitársaság közvetlen Budapest - New York járatára szóló retúr repjegyeket!

Önt is várja a mindig nyüzsgő metropolisz, a gasztronómiai és kulturális központ, az égig érő épületek városa! Próbáljon szerencsét a repjegy.hu és a LOT Lengyel Légitársaság közös nyereményjátékán: válaszoljon helyesen a kvízben feltett 3 egyszerű kérdésre, dőljön hátra és várja a sorsolást.

 

A nyereményjáték fődíja: két darab repülőjegy Budapest – New York – Budapest útvonalra, a LOT Lengyel Légitársaság közvetlen járatára. Mindkét jegy tartalmaz egy-egy 8 kg-os kézipoggyászt és 23 kg-os feladott poggyászt.

A nyereményjáték időtartama: 2018. március 8. - április 8.

A sorsolás időpontja: 2018. április. 10.

A nyereményjáték részletes feltételeiről a játékszabályzatban tájékozódhat!

LOT Lengyel Légitársaság 2018 májusától közvetlen járatokat indít Budapest és New York között

Kapcsolódó tartalmak:

>> Ismerje meg a LOT Lengyel Légitársaságot

>> Mit érdemes tudni a LOT Lengyel Légitársaság Budapestről induló közvetlen amerikai járatairól?

>> USA, New York: általános információk, főbb látnivalók és nevezetességek

>> Tudnivalók a nyereményjátékról - szabályzat

További híreink

Fedezze fel Ázsiát és Ausztráliát a Korean Air különleges akciójában

Hírek <p>Készüljön fel egy felejthetetlen utazásra a Korean Airrel, amely most különleges promóciós ajánlatokat kínál számos varázslatos úti célra Ázsiában és Ausztráliában.</p>

Készüljön fel egy felejthetetlen utazásra a Korean Airrel, amely most különleges promóciós ajánlatokat kínál számos varázslatos úti célra Ázsiában és Ausztráliában.

Júniusi jutalomjáték a repjegy.hu-n - nyerje vissza repülőjegye árát

Hírek <p>Foglalja le repülőjegyét júniusban a repjegy.hu-n, és nyerje vissza foglalásának árát!</p>

Foglalja le repülőjegyét júniusban a repjegy.hu-n, és nyerje vissza foglalásának árát!

Brazil, maldív és svéd célállomásokkal bővül az Air France kínálata a téli menetrendben

Hírek <p>Az október végén életbe lépő téli menetrendi időszaktól 5 új útvonal és 3 új célállomás is elérhetővé válik a francia légitársaság kínálatában. Emellett az észak-amerikai kínálat is bővül.</p>

Az október végén életbe lépő téli menetrendi időszaktól 5 új útvonal és 3 új célállomás is elérhetővé válik a francia légitársaság kínálatában. Emellett az észak-amerikai kínálat is bővül.