Új Premium Economy osztály az Austrian Airlines járatain

2018. március 19.

Az Austrian Airlines hosszútávú flottájának repülőgépein befejeződtek az új Premium Economy osztályok kialakítási munkálatai.

A flottába tartozó Boeing 767 és 777 típusú gépein is élvezhetik majd az utasok az új szolgáltatások előnyeit, mint például a több, díjmentesen magunkkal vihető csomag vagy a megnövekedett lábtér.

Az Austrian Airlines mind a 11 szélestörzsű repülőgépe megkapta az új Premium Economy kialakítást. A munkálatok végeztével 228 új Premium Economy ülés került beépítésre a gépekbe, amik közül nem maradhatott ki a tavasszal érkező Boeing 777-200ER sem.

Austrian Airlines

Csodás kényelem

Az új, kényelmesebb helyeket a ZIM repülőgép üléseket gyártó cég gyártotta le, kizárólag a Lufthansa Csoport számára, így az osztrák légitársaság is ezeket kapta meg. A megváltoztatott üléskialakításnak köszönhetően a lábtér immáron 97 cm-re növekedett, a lábtartók pedig az egész repülési idő alatt egy egészséges tartást biztosítanak az utasok lábainak.

A középső kartámaszt ellátták egy összecsukható asztallal és a karfák is szélesebbek lettek, így segítvén elő az utasok magasabb privát tér érzetét. Ezenfelül, követve a mai trendeket, minden ülés saját áramellátással és USB porttal, valamint egy 12 colos érintőképernyős monitorral rendelkezik.

Azonban nem csak az ülések változtak az új Premium Economy osztály bevezetésével. A prémium turista osztályon utazók jegye magában foglal további két, maximum 23 kg-os bőröndöt extra és rejtett költségek nélkül. A fedélzeti ellátás színvonala is emelkedett az új szolgáltatás bevezetésével. A hosszú repülési idő alatt az utasok egy széles választékkal rendelkező menü kártyáról választhatnak különleges fogásokat, melyeket aztán porcelán tányérokban szolgálnak fel számukra. További szolgáltatásbővítés még, hogy az ebben az utazási osztályban utazó vendégek kapnak a légitársaságtól egy kis amenity kit-et, melyben számos hasznos kiegészítő található abból a célból, hogy az utasok a lehető legkellemesebb élményt élhessék át utazás közben.

Austrian Airlines

Kapcsolódó tartalmak:

>> Ismerje meg jobban az Austrian Airlines légitársaságot

>> Boeing 787 Dreamliner Budapesten a Qatar Airwaystől 

További híreink

Október 21-től újra indulnak az Emirates járatai – ezekre lesz érdemes figyelnie

Hírek <p><span>Jó hírek érkeztek az Emirates háza tájáról, hiszen kiderült, hogy a légitársaság október 21-től újraindítja járatait, így ismét útnak indulhat a Budapest – Dubai járat is!</span></p>

Jó hírek érkeztek az Emirates háza tájáról, hiszen kiderült, hogy a légitársaság október 21-től újraindítja járatait, így ismét útnak indulhat a Budapest – Dubai járat is!

A legfrissebb hírek a budapesti reptérről

Hírek <p>A légiközlekedés világát eddig szinte soha nem látott módon sújtó válsága, melynek okozója a koronavírus világjárvány, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repteret is mélyen érinti. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a Budapest Airport a tavalyi hasonló időszakához mért 75%-os utasszám csökkenése!</p>

A légiközlekedés világát eddig szinte soha nem látott módon sújtó válsága, melynek okozója a koronavírus világjárvány, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repteret is mélyen érinti. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a Budapest Airport a tavalyi hasonló időszakához mért 75%-os utasszám csökkenése!

Július közepétől már Szantorinire és Menorcára is indul közvetlen Wizz Air járat

Hírek <p>Július közepétől a Wizz Air két új desztinációval bővíti a budapesti közvetlen járatainak számát.</p>

Július közepétől a Wizz Air két új desztinációval bővíti a budapesti közvetlen járatainak számát.