Untitled-1

Új Premium Economy osztály az Austrian Airlines járatain

2018. március 19.

Az Austrian Airlines hosszútávú flottájának repülőgépein befejeződtek az új Premium Economy osztályok kialakítási munkálatai.

A flottába tartozó Boeing 767 és 777 típusú gépein is élvezhetik majd az utasok az új szolgáltatások előnyeit, mint például a több, díjmentesen magunkkal vihető csomag vagy a megnövekedett lábtér.

Az Austrian Airlines mind a 11 szélestörzsű repülőgépe megkapta az új Premium Economy kialakítást. A munkálatok végeztével 228 új Premium Economy ülés került beépítésre a gépekbe, amik közül nem maradhatott ki a tavasszal érkező Boeing 777-200ER sem.

Austrian Airlines

Csodás kényelem

Az új, kényelmesebb helyeket a ZIM repülőgép üléseket gyártó cég gyártotta le, kizárólag a Lufthansa Csoport számára, így az osztrák légitársaság is ezeket kapta meg. A megváltoztatott üléskialakításnak köszönhetően a lábtér immáron 97 cm-re növekedett, a lábtartók pedig az egész repülési idő alatt egy egészséges tartást biztosítanak az utasok lábainak.

A középső kartámaszt ellátták egy összecsukható asztallal és a karfák is szélesebbek lettek, így segítvén elő az utasok magasabb privát tér érzetét. Ezenfelül, követve a mai trendeket, minden ülés saját áramellátással és USB porttal, valamint egy 12 colos érintőképernyős monitorral rendelkezik.

Azonban nem csak az ülések változtak az új Premium Economy osztály bevezetésével. A prémium turista osztályon utazók jegye magában foglal további két, maximum 23 kg-os bőröndöt extra és rejtett költségek nélkül. A fedélzeti ellátás színvonala is emelkedett az új szolgáltatás bevezetésével. A hosszú repülési idő alatt az utasok egy széles választékkal rendelkező menü kártyáról választhatnak különleges fogásokat, melyeket aztán porcelán tányérokban szolgálnak fel számukra. További szolgáltatásbővítés még, hogy az ebben az utazási osztályban utazó vendégek kapnak a légitársaságtól egy kis amenity kit-et, melyben számos hasznos kiegészítő található abból a célból, hogy az utasok a lehető legkellemesebb élményt élhessék át utazás közben.

Austrian Airlines

Kapcsolódó tartalmak:

and gt; and gt; Ismerje meg jobban az Austrian Airlines légitársaságot

and gt; and gt; Boeing 787 Dreamliner Budapesten a Qatar Airwaystől 

További híreink

Új Wizz Air járat Budapest és Gran Canaria között a téli menetrendben

Hírek <p>A Wizz Air bejelentette, hogy a téli szezonban új járatot indít Budapest és Gran Canaria között.</p>

A Wizz Air bejelentette, hogy a téli szezonban új járatot indít Budapest és Gran Canaria között.

A Budapest Airport segítőpontokat alakított ki a járatkésések miatt repülőtéren várakozó utasoknak

Hírek <p>Az elmúlt napokban jelentős mennyiségű járatkéséssel és -törléssel kellett számolnia a légi utasoknak Európa-szerte, így Budapesten is. A Budapest Airport számára ebben a helyzetben különösen fontos, hogy az utasairól megfelelően gondoskodjon, ezért a repülőtéren egy-egy dedikált várakozóterületet került kijelölésre a 2A és 2B terminálokon.</p>

Az elmúlt napokban jelentős mennyiségű járatkéséssel és -törléssel kellett számolnia a légi utasoknak Európa-szerte, így Budapesten is. A Budapest Airport számára ebben a helyzetben különösen fontos, hogy az utasairól megfelelően gondoskodjon, ezért a repülőtéren egy-egy dedikált várakozóterületet került kijelölésre a 2A és 2B terminálokon.

Párizs Charles de Gaulle-ra indít közvetlen járatot az EasyJet

Hírek <p>Az új Budapest - Párizs járat a téli menetrendben fog közlekedni, 2024. október 27-től.</p>

Az új Budapest - Párizs járat a téli menetrendben fog közlekedni, 2024. október 27-től.