Untitled-1 hotel

Ciprusi utazást nyerhet 2 főre - játék lezárult

2018. április 25.

Nyereményjátékunk véget ért! Minden kedves játékosunknak köszönjük a részvételt!

Az Aegean Airlines, a Ciprusi Idegenforgalmi Hivatal és a repjegy.hu közös nyereményjátékának sorsolásán a szerencse:

Saródy Viktória nevű játékosunknak kedvezett!

Nyereménye:
két darab retúr repülőjegy két fő részére a ciprusi Larnacára - athéni átszállással - az Aegean Airlines légitársaság járatára. A nyeremény tartalmazza az illetékeket és az adókat, valamint 1 darab max 20 kg-os feladott poggyászt utasonként. A nyeremény részét képezi továbbá a szállás egy kétágyas, minimum 3*-os szállodai szobában négy éjszakára, reggelis ellátással két fő részére a Ciprusi Idegenforgalmi Hivatal jóvoltából.

A nyertesnek gratulálunk, minden játékosunknak köszönjük a részvételt!

Saródy Viktória átveszi nyereményét a repjegy.hu, az Aegean Airlines és a Ciprusi Idegenforgalmi Hivatal képviselőitől

Ha nem szeretne lemaradni következő nyereményjátékunkról kövesse a repjegy.hu facebook oldalát, ahol a nyereményjátékok mellett repülőjegy akciókkal és hasznos információkkal, érdekességekkel várjuk a repülés világából.

---------------------------------------------

 

A repjegy.hu, az Aegean Airlines és a Ciprusi Idegenforgalmi Hivatal közös játékában kisorsolunk egy 2 fős ciprusi utazást. Ezt semmiképp ne hagyja ki!

Ön mennyire ismeri Görögország nemzeti légitársaságát? Azt tudta, hogy athéni átszállással számos kiváló nyaralóhelyet tesz elérhetővé a magyar utazóközönség részére? És Ciprus egyik legkedveltebb üdülőhelyét mennyire ismeri? Larnaca - csodás tengerpartja mellett - számos nevezetességgel is büszkélkedik, elég csak az ősi királyvárosra, Kitionra gondolni.

Ismerje meg jobban Ciprust és az Aegean Airlines-t, majd tegye próbára tudását legújabb nyereményjátékunkban!

Válaszoljon helyesen Ciprussal és a légitársasággal kapcsolatos, összesen négy darab kérdésünkre, és kis szerencsével talán Öné lesz nyereményjátékunk fődíja, egy öt napos, két főre szóló ciprusi utazás.  

 

A nyereményjáték időtartama: 2018.04.25 - 2018.05.13

Sorsolás időpontja: 2018.05.15

A nyereményjáték részletes feltételeiről a kapcsolódó játékszabályzatban tájékozódhat!

A Larnacára szóló két repülőjegyet az Aegean Airlines, míg a négy éjszakára szóló szállást a Ciprusi Idegenforgalmi Hivatal biztosítja!

Aegean nyereményjáték - 2 fős utazás Ciprusra

Kapcsolódó tartalmak:

>> Aegean Airlines: Légitársasági informácók, repjegyek, beszámolók, további hírek 

>> Larnaca: Általános információk, repjegyek, beszámolók

További híreink

airBaltic akció kedvelt északi városokba

Hírek <p>Az airBaltic légitársaságnál most kedvezményes áron foglalhatja repülőjegyét a balti országokba és Skandináviába.</p>

Az airBaltic légitársaságnál most kedvezményes áron foglalhatja repülőjegyét a balti országokba és Skandináviába.

Az Emirates légitársaság júniustól kezdődően napi rendszerességgel indít járatokat Budapestre Dubajból

Hírek <p>Az Emirates légitársaság június 1-től heti hét alkalommal fog repülni Budapest és Dubaj között, ezáltal növelve a járatai számát. Emellett a légitársaság bővíti szolgáltatásait a magyar utazók körében is népszerű útvonalakon, és új desztinációkra is bevetik az A380-as óriásgépeket.</p>

Az Emirates légitársaság június 1-től heti hét alkalommal fog repülni Budapest és Dubaj között, ezáltal növelve a járatai számát. Emellett a légitársaság bővíti szolgáltatásait a magyar utazók körében is népszerű útvonalakon, és új desztinációkra is bevetik az A380-as óriásgépeket.

Több új és visszatérő járat is elérhető lesz Budapestről

Hírek <p>Több új és visszatérő úti cél is elérhetővé válik Budapapestről az Air Baltic, az Air Serbia valamint az Air Connect kínálatából. </p>

Több új és visszatérő úti cél is elérhetővé válik Budapapestről az Air Baltic, az Air Serbia valamint az Air Connect kínálatából.