Untitled-1 hotel

Bemutatkozás

Európa Legjobb Regionális Légitársasága: Aegean Airlines

A görög Aegean Airlines már 2013 óta üzemel Budapest és Athén között. A két fővárost összekötő közvetlen járat nem csak egy athéni hosszú hétvégéhez lehet jó lehetőség. A légitársaság ugyanis 32 további görög városba is repül athéni csatlakozással.

A magyar utasok régi kedvence Szantorini és Mikonosz, újabban Milosz és Parosz is felkerült a felkapott görög úticélok közé a már jól bevált Rodosz, Kréta, Korfu, Zakinthosz mellett. A nyári időszakba a szigetek többségére kényelmes csatlakozással lehet eljutni.

Az Aegean számos nemzetközi díjat birtokol, de talán a legértékesebb az utasok visszajelzése alapján megítélt „Skytrax" díj, melyet eddig már 10 alkalommal nyert el az Európa Legjobb Regionális Légitársasága kategóriában, legutóbb 2019-ben.

Jelenleg több, mint 40 ország 159 városába üzemel, ez összesen 126 nemzetközi és 33 belföldi úticélt jelent.
A görög desztinációk mellett népszerűek a Közel-Kelet országai is, melyek athéni átszállással, szezontól függően rövid csatlakozási idővel érhetőek el. De Amman, Bejrút, Kairó, Tel-Aviv mellett népszerű úti cél a ciprusi Larnaka vagy akár a távolabbi grúz és örmény főváros is.

HASZNOS INFORMÁCIÓK: 

Check-in

Az online/mobil check-in indulás előtt 48 órával érhető el, de nem kötelező, hiszen a repülőtéren is ingyenes a bejelentkezés a járatra, de arra érdemes figyelni, hogy a járat indulása előtt minimum 30 perccel abszolválni szükséges a járatra történő becsekkolást. 

Az Aegean okostelefonra kifejlesztett applikációja folyamatosan tájékoztatja az utast a járatra történt bejelentkezéstől egészen a beszállásig; beszállási időpont emlékeztető, a kapu száma, esetleges csere és minden egyéb fontos információt jelez.

Fedélzeti szolgáltatás:

A fedélzeti szolgáltatás minden nemzetközi útvonalon a napszaknak megfelelő meleg ételt, üdítőt, kávét, teát, sört és görög bort jelent, mely ingyenes a business osztályon utazók részére, míg a turista osztályon utazók 24 órával a gép indulása előtt online formában adhatják le rendelésüket, ha speciális ételt kérnek az útra.

Fedélzeti szórakozás:

A légitársaság Aegean Stream nevű fedélzeti szórakoztató programja minden utas számára elérhető egy ingyenesen letölthető applikáción keresztül.

Poggyász:

Kézi poggyász:

Turista osztályon 1 db, maximum 8 kg-os kézipoggyász felvihető a fedélzetre (mérete max. 56x45x25 cm).

Feladott poggyász:

A turista osztályra szóló repülőjegyek nem tartalmaznak feladott poggyászt, azok esetében 1 db 23 kg-os csomag feladása 13-70 EUR/irány közötti összegtől lehetséges.

Economy ComfortFlex áraik 1 db, 23 kg-os csomagot, business áraik 2 db, egyenként max. 32 kg-os feladott csomagot tartalmaznak.

Miles+Bonus Gold & Star Alience Gold kártyával rendelkezők 3 db 32 kg-os feladott poggyászt vihetnek magukkal ha Business jegyet váltottak, az Economy ComfortFlex jeggyel rendelkezők 2 db 23 kg-os és az Economy Light & Flex repülőjegyet vásárlók pedig 1 db 23 kg-os poggyászt vihetnek fel magukkal a gépre.

Checkin információk

Az online utasfelvétel elérhető a légitársaság weboldalán 48 órával indulás előtt, melynek során elkészítheti és kinyomtathatja beszállókártyáját. A repülőtéri utasfelvétel is díjmentes!

Kapcsolódó akciók/hírek

Rugalmas repülőjegyek az AEGEAN kínálatában

hír Rugalmas repülőjegyek az AEGEAN kínálatában

Görögország kedvenc légitársasága - AEGEAN Airlines

hír Görögország kedvenc légitársasága - AEGEAN Airlines

Ciprusi repjegyeket sorsolunk - Játsszon Ön is! - lezárult

hír Ciprusi repjegyeket sorsolunk - Játsszon Ön is! - lezárult

Utasaink véleményei

Nagyon tetszett mikor a T mobil üdvözölte az utasokat a leszállás előtt a gépen! Mindenkit nagyon meglepett!
Nusika55 - 2018-01-18
A légitársaság gépei tiszták és kényelmesek. A személyzet rendkívülien csínos udvarias segítőkész. Az ellátás turista osztályon kiemelkedő.
Kristof - 2018-01-02
Nagyon kedves , gondoskodó személyzet, finom az étel, kedvencünk ez a légitársaság.
Zsuzska - 2017-12-30
Eddig a Turkish Airlines volt a favorit társaságom de idén megismertem az Aegean Air társaságot is és bátran állítom, hogy a szolgáltatás és a kiszolgálás ugyan az. A menetrendeken még van mit változtatniuk, hogy ne kelljen 10 órát várakozni a csatlakozásra. Köszönöm.
Ilcsi 73 - 2017-12-28
Santorinibe utaztunk a lányommal. Amikor a lányom foglalt , ott nem szerepelt h ellátás van a fedèlzeten. Tavaly is ezzel a lègitàrsasággal utaztam, èn tudtam h van ellátás. A lányom kellemesen csalódott.
tampere - 2017-12-28
Párommal több alkalommal jártunk már Görögországban, ami különleges élmény számunkra. Nagyon elégedettek voltunk, s reméljük, több, hasonló kellemes élményben lesz még részünk, s egészségünk is engedi.
barkoczisne - 2017-12-28
Első repülésem kellemes élmény volt számomra.Rövid,zökkenőmentes út.
bendyx56 - 2017-12-28
Nagyon finom volt a felszolgált étel, és nagyon kedvesk voltak a légiutaskísérők.
neways4me - 2017-12-28
Athén - Budapest útvonalon repültem velük.
Kényelmes és tiszta volt. Fapados légitársaság, de ennek ellenére adtak egy kis kaját (nassolni) is, ami benne volt az árban.
vik1228 - 2017-12-27
Elégedettek voltunk a kiszolgálással és nagyon kedves volt a személyzet
Szilvia Halmi - 2017-12-27
Kellemes volt a repülés. A gépen monitoron láttuk hol járunk. A kapitány magyar nyelven is üdvözölte az utasokat. A személyzet kedves segítőkész volt.
Juditszucsne - 2017-12-27
Minden tökéletes volt!
Jakabkatalin24 - 2017-12-27
Az Agean Air járataival nagyon kényelmesen és gyorsan jutottunk el athéni átszállással Santorinire.
Jövőre is egészen biztosan velük fogunk utazni egy másik szigetre.
nermal60 - 2017-12-27
Már nem először repülök a légitársasággal,nagyon jó élményeim vannak velük kapcsolatban. Még a késéseket is elfelejtjük. Nagyon kedvesek és udvariasak a stewardok és stewardessek.
Albeva - 2017-12-14
Rettenetes volt a kiszolgálás. Flegma és bunkó a személyzet.
Imi - 2017-12-03
Nem az első, és biztosan nem is az utolsó utam volt az Aegeannal. Pontosak, kényelmesek, udvariasak, mindenről tájékoztatnak, átszállást biztostanak, és teljesen korrekt fedélzeti ellátás is van az árban. Szerintem tökéletes ár-érték arány.
Rizibizigizi - 2017-10-28
Az utazás kellemes volt.A gond csak az volt,hogya gép este 18h után indult igy elég késön érkeztünk Krétára valamint visszajövet délben indult a gép.Igy lecsökkent a kinntartózkodási időnk
Schlaffer István - 2017-10-27
Ammanbol Athenen keresztul tobbszor utaztam az Aegean legitarsasaggal.Az odaut eseteben a varakozas sok volt 8ora varakozas Athenban de a visszaut 2oras varakozasa epp megfelelo volt.
Mivel szulemhez gyerekeimhez utaztam szivesen vartam a repteren.Tetszett a legitarsasag szolgaltatasa a munkatarsak kedvessege hozzaertese.Szivesen utaznek veluk a jovoben is.
elizabethzawawi - 2017-10-26
2017 június végén utaztunk Korfura. Már nem először jártunk ott. Voltunk MALÉV charterrel is és Travel Service járattal is már. Az AEGEAN gépen nem beszélnek magyarul, ettől függetlenül jó volt a kommunikáció. Nagyon gyorsan elröpült a 75 perces utazás, mert folyamatosan kedveskedett a személyzet étellel itallal, cukorkával.
Hazafele menet első sorba kaptunk jegyet, az aztán különleges volt, főleg, hogy felhőbe is repültünk. Én félve ülök fel mindig repülőre, párom élvezi a légi utat, de ennek ellenére most nagyon hamar eltelt.
blutut - 2017-10-25
Nagyon kellemes volt az utazás,az idegenvezető jól felkészült volt a megadott időpontokat betartotta . A szálloda tiszta a kiszolgálás kifogástalan volt.
szombimariann - 2017-10-25
Minden rendben volt. Remek étel, finom krétai bor. Pontos indulás és érkezés.
qhanti - 2017-10-25
Sajnos a kommunikációval nem voltam megelégedve, ugyanis a járat egy órás késéssel indult, addig a repülőn ülve várakoztak az utasok, és nem kommunikálták le, hogy mi az oka annak, hogy nem indul.
Brigussz - 2017-10-25
Csodálatos utunk volt! Az ételtől nem voltunk elájulva, szendvics volt az is száraz volt sajnos! Egyébként, a légi kisérők kedvesek és segítőkészek! jó lenne ha magyarul is beszélnének, Tudom ez a mi hibánk tanuljunk meg angolul!
szlovákgizella - 2017-10-24
A nyaralásunkra repültünk a légitársasággal Görögországba nagyon elégedettek voltunk a munkával és a kiszolgálassal is.
Lge999 - 2017-10-24
Bár teljesen megtelt a gép, a be és kiszállítás nagyon gyorsan megtörtént, hasonlóképpen az étel/ital felszolgálása.
Nem mindenkit érint, de kellemes meglepetés volt az athéni repülőtér komfortos dohányzó terme.
Barkamar - 2017-10-24
Rugalmas, pontos. Azt nyújtotta,amit vártam.
bebibm - 2017-10-24
Mi athéni átszállással utaztunk Iraklionba, nem első alkalommal. A személyzet és az ellátás mindig kedvemre való, az odaúton remek kisfilmeket láthattunk görög szigetekről. Ez alkalommal nem volt késés, de jártunk már úgy, hogy a kiszállásnál várták a transzfereseket, holott, van bőven layover. Idén minden klappolt. Amin bővíteni kellene, az az Iraklioni repülőtér, rettenetesen zsúfolt volt, még szeptember közepén is. A plusz csomag ár felszámítása szerintem nem igazán fair, mert a repjegy se annyira olcsó. Az más, hogy az élelmesebbek hatalmas csomagokkal szállnak fel.
G.Éva - 2017-10-24
Nagyon kellemes utazás volt!Minden kiszolgálással elégedettek voltunk!Kedves a személyzet,elegendő a fedélzeti ellátás!Gyors és pontos a repülési idő!
Legközelebb is őket választjuk!
hegyiandi - 2017-10-24
Klasszikus légitársaság, olyat, amilyet már 10-20 évvel ezelőtt is megszoktunk, viszont nem ragadtak le a múltban, a mai kornak megfelelő színvonalon nyújtják a szolgáltatásokat.
A repülőjegy nem került sokkal többe, mint egy fapados légitársasággal, viszont az élmény sokkal magasabb szintű volt, ráadásul szeptemberben is sikerült velük eljutni Budapestről Rodoszra.
Mindenképpen 5 csillag.
martiwindisch - 2017-10-24
Idán utaztunk először az Aegean Air légitársasággal, ezért az utazás előtt nem tudtam, hogy mire számítsak. Most utaztunk először babával, ezért még nagyobb volt az izgalmunk. Éjjel utaztunk-ez volt az egyetlen kellemetlenség-viszont a baba így végig aludta a teljes utat. A légi kísérők készségesen megmutatták a baba biztonsági övének használatát, a kicsi észre sem vette szinte a felhelyezést. Utazás közben szendvicset, két féle édességet, üdítőt, vizet szolgáltak fel, valamint forró italokat, amely a repülőjegy árához képest nagyon korrekt volt. Ami külön tetszett, hogy fedélzeti TV-ken fél órában bemutatták a szigetet, ahová repült ...
Dindu - 2017-10-24
Nagyon kellemes csalódás volt ezzel a légitársasággal utazni, hiszen annak ellenére, hogy fapados járat volt, nagyon jó kiszolgalásban volt részünk. A személyzet is kedves, mosolygós, segítőkész volt.
rubikos - 2017-10-24
Eddig többször utaztam velük de mindig maximálisan elégedett voltam a hozzáállásukkal a szabálykövetésükkel, a széleskörű és mindenre kiterjedő fedélzeti kiszolgálásukkal, a kiváló összeköttetésükkel a földi kiszolgálókkal a csatlakozó járatra átszálló utasokkal kapcsolatosan a késésnél egy túlterhelt időszakban. Továbbra is igénybe fogom venni a szolgáltatásukat amikor csak tehetem.
Bernadett - 2017-10-19
Az odafelé út rendben ment, a visszafelé úton kiderült, hogy az ugyanolyan nevű apa és fia számára foglalt helyek közül csak egy van, várni kellett néhány idegörlő percet, amíg az adminisztrációs hiba után helyet kerítettek mindenkinek.
Krétai kiránduló - 2017-10-19
Többször repültem a légitársasággal.....s szinte észre sem vettem az idö mulását....mert mindig történt valami kellemes....a személyzet kedves,mosolygos,udvarias.....a gép mindig simán landolt...További sok sikert kivánok!
Márta - 2017-10-19
Maga a repūlés nagy élmény volt. A lehangoló a stewardessek kényszeredett mosolygása, szájhúzogatása volt. A felszolgált szendvics minősége silány. A gép tele volt magyar utassal, ennek ellenére semmiféle magyar tájékoztatást nem kaptunk a repülőút során.
Ildikó - 2017-10-18
Minden tökéletes volt, pontos indulás, érkezés, ízletes ebéd, kedves kiszolgálás. Kisebb fejtörést csak a 48 órával indulás előtt elvégezhető becsekkolás okozta.
Anett - 2017-10-18
Késett a gép 5 percem maradt az átszálásra
Susah - 2017-10-18
Remélem, hogy fogok még velük utazni.
Jancsó Ildikó - 2017-10-18
Az Aegean jóratain minden rendben zajlott, pontos volt az indulás mind a 4 alkalommal és a személyzet is nagyon kedves volt.
Mikroula - 2017-10-18
Jól éreztük magunkat! A szállás ugyan nem a legjobb volt, de a megszerzett élmények kárpótoltak miatta!
Anyus - 2017-09-05
Utazásunk során oda-vissza megfelelő ellátásban részesültünk, a személyzet nagyon udvarias és előzékeny volt!
Erdős Béláné - 2017-09-05
Nagyszerű első élményem az Aegean Airrel. A fedélzeten indulás után cukorkát és üdítőt szolgálnak fel minden utasnak, ami benne van a repjegy árában. A Heraklion-Athén utat tettük meg, amit iszonyatosan rövid idő alatt teljesítettünk.
krypton - 2017-09-05
Okay, meleg étel a turista osztályon is egy alig 2 órás repülőút alatt! A személyzet kedves, segítőkész és nagyon csinos. Az athéni reptér nem egyszerű, de ez nem a légitársaság hibája. Aegean - bármikor újra!
ralex - 2017-08-30
A repülővel és a kiszolgálással tulajdonképpen nem volt probléma.A felkínált szendvics viszont kritikán aluli volt oda- és visszafelé is. Sajtos szendvics volt száraz bagett-ből, egy lehelletnyi sonkával és csak a szendvics közepén volt sajtkrém.Szerintem ezen változtatniuk kellene.
SzekelyAndrea - 2017-08-30
Korfura repültünk velük. A gépen kényelmesek voltak az ülések, a személyzet kedves és segítőkész. A felszolgált szendvics borzalmas volt.
Alexandros - 2017-08-29
Edzőtáborba utaztam és kiváló volt minden.
Panka - 2017-08-27
Évek óta őket választjuk, mert minden tekintetben kiváló légitársaság és soha nem csalódtunk bennük párommal.
Dzsugi - 2016-12-31
Csak pozitív tapasztalatom volt.
Jakubovics Andrea - 2016-12-31
Fapados légitársaság, de kedves segítőkész utaskisérők

legközelebb is szívesen utaznék velük
ittakary - 2016-12-30
Különösebb probléma nem volt az utazás során, csak annyi, hogy - mivel magyar utazási iroda szervezte - magyarok voltunk a fedélzeten, és a ksizolgáló személyzet nem beszélte a mi nyelvünket.
Lovcsányi Lajosné - 2016-12-30
Larnacából jöttünk haza az Aegean légitársasággal Athénon keresztül. Precíz szervezés, kiszolgálás, bájos, udvarias kísérők. A felszolgált étel mennyisége kielégítő, minősége jó volt. Kimondottan jó ár érték arány.
Csilla - 2016-12-29
Kényelmes út Athénba.
BB - 2016-12-29
A szemelyzet kedves,a járat pontos, a gépen tisztasag!
Budai.katalin69 - 2016-12-29
Az utazás során minden tökéletes volt,pontosan indult és érkezett a gép, kiváló volt a fedélzeten felszolgált vacsora.
Hannu - 2016-12-29
A visszafelé út több, mint egy órás késéssel indult és a kijelölt kaput 4-szer módosították a felszállásig.
chlidonias - 2016-12-29
Minden nagyon flottul ment, a személyzet kedves, közvetlen, segítőkész volt. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
stebor - 2016-12-28
A repülőút szuper volt, rövid és finom szendvicset adtak. Válaszható volt üdító, cola, sör, bor, kávé, tea.

A hely, ahová arepülőterről utaztunk gyönyörű, csendes, atengerpart homokos, a szálloda nagyon jó. és közelben jó, családias étterem volt. Idén is ide szeretnénk menni.
csanadybori84 - 2016-12-28
Az utazásom Budapest-Athén viszonylatban, majd onnan tovább Kos szigetére történt. Az utaskísérők kedvesek, segítőkészek voltak, a gép tiszta, a kiszolgálás színvonalas volt. Légitársaságokhoz képest színvonalas melegétel, induláskor görög cukorka. A felszolgált kávé kiemelkedően finom volt.
Karel - 2016-12-26
Fantasztikus volt az út, a kiszolgálás és minden szolgáltatás nagy megelégedésünkre szolgált. Udvarias, kedves, pontos.
Szilvi - 2016-12-23
Korfura utaztunk az Aegean Air légitársasággal. Az érkezésnél a landolás kicsit zötyögősre sikeredett, de ezt leszámítba mindennel nagyon elégedettek voltunk. Az alig több mint 1.5 órás út alatt folyamatosan szolgálták fel az ételeket és az italokat, ami bőséges, és színvonalas volt. A személyzet udvarias és készséges volt. Minden nagyon szuper volt! :)
Csórián Edit - 2016-12-21
Egyetlen egy negatív véleményem lenne.Hazafelé a gép szárnyánál ültem ami egy kicsit szűkös volt.Az ülések közti távolság ami nem volt túl sok.
Frieder Arnold - 2016-12-21
A járat pontosan indult, érkezett. Már nem először utaztam, eddig mindig-most is-sikerült ablak mellé ülni. Ellátás volt, igaz elég üres szendvics, de édességet is kaptam. Összességében nagyon imádtam repülni
tampere - 2016-12-19
A repülőgép kissé szűkös, de ez nem a társaság hibája - én vagyok túl magas :-)
A személyzet profi, felkészült. Az utazás rövid, 2 órája alatt ennél több nem nagyon derült ki.
alexint - 2016-12-15
FElkészült személyzet, kényelmes ülések, pontos menetrend!
Atis2317 - 2016-12-07
Imádtam az utazást, Rodoszról repültem athéni átszállással Budapestre. A jegy nem volt vészesen drága, a személyzet remek munkát végzett, a felszolgált étel is remek volt. Egy kis késés ugyan volt, de nem sok. Köszönöm!
Inszomnia - 2016-12-07
Életemben először ültem repülőn, kicsit izgultam, de nagyon kellemes volt az utazásom. Nagyon kedves volt a személyzet, a kiszolgálás gyors precíz, A feladható és a fedélzetre felvihető poggyász kapacitás kedvező, a repülőjegy árértéke, szintén nagyon kedvező volt. A következő nyaralásomat is ezzel a légitársasággal szeretném megvalósítani Görögországba Korfura eljutni.
Szűcs Jánosné - 2016-12-07
Négy napos vàrosnézésre repültünk Athénba. Sajàt szervezés volt, mindent a neten foglaltunk. Nagyon jól sikerült, remek idő volt. Athénban rengeteg a làtnivaló, az emberek nagyon baràtsàgosak. A repülőtér nagyon könnyen megközelìthető, könnyü eligazodni. A repülőn finom volt minden, nagyon gyorsan dolgoztak a kedves és csinos utaskìsérők.
piros60 - 2016-12-07
Rendkívülien jó kiszolgálás turista osztályhoz képest. Kényelmes ülések, tágas lábtér, nagyfokú tisztaság.
Bőséges ital és megfelelő ételadag.
Pille78 - 2016-12-07
A görögök faszák.
csicska - 2016-12-07
egyéni foglalással az otthoni kényelmes fotelomból még aug .elején kértem 2db jegyet az Aegean Air honlapjáról Rodos -Athén-B.pest viszonylatában, azért csak egy irányból mert oda Wiz Air mentünk közvetlenül. Ár-érték arányosan a Görögök nyerték el a tetszésünket kalandosabb, lazább ugyanakkor biztonságosabb és hibátlan repülést biztosítottak,ja persze nappal napsütésben látványosan!
pilakfater - 2016-12-07
Nagyon kellemes, zökkenőmentes utunk volt athéni átszállással Cyprusra. Nagyon jó ár-értékarány, kellemes, kedves személyzet, jó fedélzeti ellátás jellemezte az utat.
Veba - 2016-12-07
Rendkívül kedves légiutas kísérők, remek fedélzeti ellátás, pontos menetrend jellemzi a légitársaságot. Többször is repültem már velük, minden alkalommal ez volt a tapasztalatom.
Erika - 2016-12-07
Fantasztikus élmény volt ismét az Aegean-nel repülni.
Kényelmes kabinban fantasztikusan finom és meleg ételt szolgált fel a személyzet.
A jegyárak meglepően alacsonyak, a légiutas kísérők kedvesek, előzékenyek, mosolygósak.
Európában biztosan a legjobb szolgáltatást nyújtják!
Latvija - 2016-12-07
Budapest-Athén útvonalon oda-vissza, kellemes repülés, kedves személyzet, kitűnő koszt és finom görög borok
qhanti - 2016-12-07
Nagyon színvonalas a fedélzeti szolgáltatás, külön tetszik, hogy bár "fapados" légitársaság, az ár tartalmaz meleg ételt, snack-et, üdítőt és kávét/teát is.
bubetti - 2016-12-07
Korrekt, pontos,udvarias,biztonságos. Ennyit kulcsszavakban. Ez manapság már élményszámban értékelhető.
Dr.Kató Ernő Géza - 2016-12-07
Minden ok!
Szabó - 2016-12-07
Remek személyzet,megfelelő kiszolgálás. A gép landoláskor majdnem "szétesett" a rázkódástól,de frankó volt minden :-)
Roland - 2016-12-07
A hazafelé úton nagyon korán indult a gép. Reggel 4-kor már a reptéren volttunk.
kzs65 - 2016-12-07
Kiváló pilótáknak köszönhetően a felszállási rosszullét elmaradt:) nem úgy mint más légitársaságnál. A személyzet nagyon kedves, figyelmes és segítőkész.
Csak ajánlani tudom az aegean airt.
gnike - 2016-12-07
A gépen a kiszolgálás minden igényt kielégített. A menetrendet pontosan betartva indult-érkezett a járat.
tomika50 - 2016-12-07
Nagyon jól éreztük magunkat, jövőre is megyünk, ha lehet ugyan ezzel a légitársasággal. Az alig több mint 1.5 órás úton folyamatosan szolgálták fel az ételeket, italokat, amire nem is számítottunk. Valódi meglepetés volt számunkra. A választék bőséges volt és az ízük finom. Nagyon megvoltunk elégedve a színvonallal.
Csedit - 2016-12-07
Rodoszra utaztunk az Aegean légitársaság gépével.
Kifelé késve indult de behoztuk a lemaradást és kiértünk a Magyarország-Portugália EB meccs kezdetére és ezért mindenki / főleg a férfi utasok / boldogak voltak. A személyzet kedves és szolgálatkész volt. A visszaúton pontosan a menetrend szerint indultunk és érkeztünk.Itt más volt a személyzet de maximálisan kiszolgálták az utasokat.Csak ajánlani tudom őket.
Tamás - 2016-12-07
Az indulás és érkezés pontos időben történt. A személyzet nagyon kedves volt. Nagyon jó élményt jelentett a repülés.
szab.ist - 2016-12-07
Tökéletes ár-érték arány. Kitűnő fedélzeti ellátás, felszállás előtt cukorka, még a 40 perces úton is felszolgálnak snacket. Kedves, udvarias személyzet.
garammark - 2016-12-07
Minden rendben volt.
Pteri - 2016-12-07
Szeretek repülni, nekem mindig különleges élményt jelent. Szeretem, hogy itt mindig udvariasak, figyelmesek. Amit kérek, teljesítik. Legközelebb is ezzel a légitársasággal szeretnék utazni, mivel a jegy ára a "fapados járattal" egyező volt, itt pedig sokkal kellemesebb a kiszolgálás. Itt törődnek velem.
soma01 - 2016-12-07
Kellemes, izgalmas, de nem túl jó időpontban induló járat volt /hajnalban/
eszilagyi - 2016-12-07
Kedves utaskísérők, pontos indulás, biztonságos utazás!
Fosco - 2016-12-07
profi pontos kedves jo hangulatu
andras - 2016-12-07
Hazafelé Ciprusról a Wizz drágán hozott volna, így ahhoz képes féláron választottuk a görög "fapadost". azért írom idézőjelbe, mert hiába kellett átszállni Athénban, a személyzet, az ellátás, a székek minősége, a tájékoztatás (kis monitorokon követhettük a gép helyzetét), sokkal kellemesebb volt, így jól telt a plusz idő is.
Mzoli - 2016-12-07
Pontos indulás, gyors földet érés, zökkenőmentes utazás, kedves kiszolgálás, minden, amire egy repülőgépen egy utasnak szüksége lehet. Mindenkinek ilyen kellemes utazást kívánok! Megalapozta a nyaralásom jó hangulatát. Köszönöm Aegean Air!
Hársházi - 2016-12-07
Nagyon szeretem ezt a légitársaságot. Kedvesek a személyzet tagjai. ingyenes a feladható poggyász 20 kg -ig . Tetszik, hogy a monitorokon láthatom hol járunk éppen. Mennyire van még a célállomás
Judit - 2016-12-07
Kedvesek,segítőkészek. Áraikat kevesebb pénzű ember is meg tudja fizetni.
fne601104 - 2016-12-07
Mindennel megvoltunk elégedve.A személyzet munkájával.Fedélzeti szolgáltatások színvonalával.Menetrendszerint indultunk/érkeztünk.Köszönjük!
SMH - 2016-12-07
szupi volt
gyorsi - 2016-12-07
Legjobb repülésünk volt!! Nem csak a szép landolás és a gyönyörű táj tette azzá, hanem a személyzet segítőkészsége és kedvessége, a tény, hogy nem akartak "ránk sózni" erőszakosan semmit, ráadásul étkezést is biztosítottak mindkét járatukon. Ha tehetem csak velük repülök majd a repülést még csodálatosabb élménnyé tették! :)
h.anna92 - 2016-12-07
+ A személyzet csinos, ápolt, kedvesen köszöntötte az utasokat.
Próbálták figyelembe venni minden utas igényét.
- A gépen a személyzet kedves volt az utasokkal, de egymással többször vitatkoztak, rendre utasították egymást az itasok elótt. A kávét sajnos forrón, de már leszálláskor kaptam meg.
duolgi - 2016-12-07
Kényelmes utazás, finom meglepetés-ételek. Kedves, ám angolul kevésbé tudó személyzet.
linox - 2016-12-07
Két út is volt újra a társasággal. A személyzet és ellátás is kiváló volt, különösen a többi hagyományos légitársasághoz viszonyítva az európai vonalakon.
SimonGabor - 2016-12-07