Újabb hosszú távú járatot indít a Singapore Airlines
FőoldalHírek Újabb hosszú távú járatot indít a Singapore Airlines

Újabb hosszú távú járatot indít a Singapore Airlines

2018. július 18.

2018. novemberében indítja újabb nonstop járatát a Singapore Airlines Szingapúr és Los Angeles között.

A legelső járat november 2-án indul Szingapúrból és november 9-ig heti 3 alkalommal közlekedik majd. 2018. november 9-től, az ultra hosszú hatótávú A350-900ULR típusú repülőgép átvétele után, napi járatok közlekednek majd a 2 nagyváros között, 2018. december 7-től pedig a heti közvetlen járatok száma 10-re emelkedik.

2018. év végétől, a már korábban bejelentett Szingapúr – New York járatokat is számba véve összesen heti 27 nonstop járattal köti majd össze Szingapúrt az Egyesült Államokkal a Singapore AirlinesA jelenleg Szöulon keresztül közlekedő Szingapúr – Los Angeles járat 2018. november 30-tól megszűnik. A változás miatt december 1-jétől Szöul és Szingapúr között napi négy járattal közlekedhetnek majd az utasok. A módosításokat követően Szingapúrt és Los Angelest összesen heti 17 járat köti össze, beleértve a naponta tokiói megállással üzemelő járatokat is.

Singapore Arlines

További változás, hogy 2018. november 28-tól a Szingapúr – San Francisco útvonalon a közvetlen járatok számát a Singapore Airlines heti hárommal megnöveli. Ezt követően a Szingapúr és San Francisco között közlekedő járatok száma szintén heti 17-re nő a hongkongi átszállású járatokat is figyelembe véve.

A Singapore Airlines az egész világon a legelső megrendelője az új típusú, ultra hosszú hatótávú A350-900ULR típusú gépnek, melyből összesen 7-et rendelt, kétosztályos konfigurációval.

A légitársaság jelenleg heti 40 járattal közlekedik az Egyesült Államokba, azonban az év végi új járatok bevezetésével ez a szám 53-ra nő majd.

Kapcsolodó tartalmak:

>> Singapore Airlines: hírek, információk, értékelések, repülőjegyek!

további híreink

Repülőjegy keresés

felnőtt
12 év felett

gyerek
2-12 év között

csecsemő
2 év alatt

Egy fogalásban maximum 9 utas jegyét foglalhatja le! A csecsemők száma nem haladhatja meg a felnőttekét!