Untitled-1 hotel

Újabb hosszú távú járatot indít a Singapore Airlines

2018. július 18.

2018. novemberében indítja újabb nonstop járatát a Singapore Airlines Szingapúr és Los Angeles között.

A legelső járat november 2-án indul Szingapúrból és november 9-ig heti 3 alkalommal közlekedik majd. 2018. november 9-től, az ultra hosszú hatótávú A350-900ULR típusú repülőgép átvétele után, napi járatok közlekednek majd a 2 nagyváros között, 2018. december 7-től pedig a heti közvetlen járatok száma 10-re emelkedik.

2018. év végétől, a már korábban bejelentett Szingapúr – New York járatokat is számba véve összesen heti 27 nonstop járattal köti majd össze Szingapúrt az Egyesült Államokkal a Singapore AirlinesA jelenleg Szöulon keresztül közlekedő Szingapúr – Los Angeles járat 2018. november 30-tól megszűnik. A változás miatt december 1-jétől Szöul és Szingapúr között napi négy járattal közlekedhetnek majd az utasok. A módosításokat követően Szingapúrt és Los Angelest összesen heti 17 járat köti össze, beleértve a naponta tokiói megállással üzemelő járatokat is.

Singapore Arlines

További változás, hogy 2018. november 28-tól a Szingapúr – San Francisco útvonalon a közvetlen járatok számát a Singapore Airlines heti hárommal megnöveli. Ezt követően a Szingapúr és San Francisco között közlekedő járatok száma szintén heti 17-re nő a hongkongi átszállású járatokat is figyelembe véve.

A Singapore Airlines az egész világon a legelső megrendelője az új típusú, ultra hosszú hatótávú A350-900ULR típusú gépnek, melyből összesen 7-et rendelt, kétosztályos konfigurációval.

A légitársaság jelenleg heti 40 járattal közlekedik az Egyesült Államokba, azonban az év végi új járatok bevezetésével ez a szám 53-ra nő majd.

Kapcsolodó tartalmak:

>> Singapore Airlines: hírek, információk, értékelések, repülőjegyek!

További híreink

56 célállomásra kínál járatokat a nyári időszakban a Ryanair Budapestről

Hírek <p>A Ryanair bejelentette 2023-as nyári menetrendjét: a fapados légitársaság 56 útvonalat kínál majd a magyar fővárosból nyolc, Ferihegyen állomásozó repülőgéppel és heti 500 járattal.</p>

A Ryanair bejelentette 2023-as nyári menetrendjét: a fapados légitársaság 56 útvonalat kínál majd a magyar fővárosból nyolc, Ferihegyen állomásozó repülőgéppel és heti 500 járattal.

Bővíti kínálatát a Wizz Air: új járatok indulnak Isztambul és Antalya városaiba Budapestről és Debrecenből

Hírek <p>A Wizz Air bővíti Magyarországon elérhető kínálatát Isztambul és Antalya városaival. Utóbbi desztináció nem csak Budapestről, hanem a Debreceni Nemzetközi Repülőtérről is elérhető lesz, ami növeli az utazási lehetőségeket az érdeklődők számára.</p>

A Wizz Air bővíti Magyarországon elérhető kínálatát Isztambul és Antalya városaival. Utóbbi desztináció nem csak Budapestről, hanem a Debreceni Nemzetközi Repülőtérről is elérhető lesz, ami növeli az utazási lehetőségeket az érdeklődők számára.

Ajánlatok Szöulba és a világ kedvelt úti céljaira a Korean Air-től

Hírek <p>Tekintse meg Dél-Korea nemzeti légitársaságának aktuális ajánlatait, közvetlen járatokkal Szöulba, valamint átszállással nagyvárosokba a Föld másik felére!</p>

Tekintse meg Dél-Korea nemzeti légitársaságának aktuális ajánlatait, közvetlen járatokkal Szöulba, valamint átszállással nagyvárosokba a Föld másik felére!