Untitled-1 hotel

Kiemelt úticélok

New York, Amerika legnépesebb, egyben legizgalmasabb városa. A Nagy Alma felejthetetlen élményekkel vár minden idelátogatót. Kezdjünk a legnépszerűbb látványosságokkal, és menjünk fel az Empire State Building tetejére, és tekintsünk le a városra a magasból. Ezt követően lovaskocsizzük körbe a Central Parkot, hajózzunk ki a Szabadságszoborhoz, este pedig menjünk el pörgős koncertre a Madison Square Gardenbe. Ha élményekre vágyunk, a soha nem alvó New York a tökéletes város!

New York

136 800 Ft-tól

Miami az USA egyik legdinamikusabb fejlődő városa, a Karib tenger partján. Csodaszép pálmafás tengerpart, gyümölcslevek és koktélok. Utazzunk a Miami Trolley-al, sétáljunk a South Pointe Park-ban, vagy Miami belvárosában, a Downtown-ban. Ellátogathatunk az art deco negyedbe, vagy gőrkorcsolyázhatunk a filmekből jól ismert Miami Beach Boardwalk-on. Mindegy milyen elfoglaltságot választunk, az garantált, hogy Miami különleges élményeket tartogat az idelátogatóknak.

Miami

163 600 Ft-tól

Az Angyalok, a filmek, a csillogás, a reflektorfény városa, a szórakoztatóipar fellegvára. Nincs olyan pont Los Angeles utcáin, ahol ne találni valamilyen lehetőséget az élményszerzésre. Ezt egész egyszerűen látni kell! A Universal Studiosban miután fényképezkedtél Shrek-el, a Halálosabb Iramban sportautóival és Scooby Doo-val, a Santa Monica öbölben sétáljon egyet a kellemes tengerparti szélben. A Providence-ben átélt ízorgiák után pontosan tudni fogja mit is üzen Los Angeles az idelátogatóknak. A Hollywood felirattal a háttérben ellőtt kötelező selfie után, a The Getty Center pedig valódi kultúrsokk lesz a képzőművészet iránt érdeklődőknek.

Los Angeles

178 500 Ft-tól

Jónéhány ismert filmnek és sorozatnak ad otthont a különleges, ködös város, San Francisco. Keljen át az  Amerikai Egyesült Államok második leghosszabb függőhídján, a Golden Gate hídon, sétáljon a Golden Gate Parkban, majd szálljon hajóra és látogasson el a világszerte ismert Alcatraz börtönszigetre. San Francisco minden negyedét egyedi stílus jellemzi. Ha szereti a viktoriánus kori és a modern építészet jellegzetességeinek keveredését, le fogják nyűgözni San Fransisco utcái.

San Francisco

204 800 Ft-tól

Fények, szerencsejátékok és lenyűgöző előadások. Ez bizony Las Vegas, ahol egy pillanatig sem unatkozhat. Sétáljon végig a Las Vegas Sugárúton, ahol olyan kaszinók várják, mint a Four Queens vagy a Luxor, és készítsen egy képet a híres Üdvözöljük a mesés Las Vegasban! felirattal. Csodálja meg a Mandalay-öböl Shark Reef akváriumának élőlényeit, majd tegyen egy kiadós túrát a Red Rock-kanyonban. A nap végén kipihenheti magát Las Vegas mesés szállodáinak egyikében.

Las Vegas

201 200 Ft-tól

Tampa Florida egyik legnagyobb városa, ami a Tampa Bay öbölben fekszik. A kellemes klíma ellenére az idelátogatók legkedveltebb uticélja a Busch Gardens. Ez egy monstre téma park, ami egyszerre vidámpark és állatkert. Aki szereti a hullámvasutakat és a sebességet, annak nem szabad kihagynia Tampát. Aki a kevésbé mozgalmas időtöltéseket kedveli, az sétálhat a Hillsborough folyó mentén, vagy meglátogathatja Ybor City kubai hangulatú negyedét.

Tampa

175 500 Ft-tól

Florida középső részén helyezkedik el Orlando városa, ami igen közkedvelt, különösen a családosan érkező túristák körében. Népszerűségét annak köszönheti, hogy szinte az egész város egy hatalmas vidámpark. A teljesség igénye nélkül néhány szórakoztató központ, amelyeket érdemes meglátogatni, a Disneyland, a Sea World, a Discovery Cove, ahol delfinekkel úszhatunk együtt, a Hollywood Studios, vagy az IFly Orlando. A város környéke pedig számos természeti csodát tartogat számunkra. Az Econlockhatchee folyó, az Apopka tó, vagy a Conway tó, mind-mind a nyugodt pihenést és a kikapcsoldást szolgálja. Aki Orlando-ban jár ne hagyja ki a híres Cirque du Soliel egyedülálló és szenzációs műsorát.

Orlando

173 800 Ft-tól

A paradicsomi Hawaii fővárosa Honolulu, amely az Oahu szigetén található, a Csendes-óceán és a Koolau-hegység ködbe vesző szirtfokai között. Honolulu egyik legszebb és kivételesen megkapó épületegyüttese a Iolani palota, melyet Kalakaua király építtetett és különös becsben áll a helyiek szívében. Hasonlóképp erős érzelmek fűzik Honolulu és egész Hawaii lakóit Liliuokalani királynő emlékezetéhez, aki szimbólummá vált a szigetlakók számára, hiszen minden követ megmozgatott azért, hogy a szigetország független maradhasson. Lakosztálya a neoklasszicista Washington Palace épületében tekinthető meg. Művészettörténeti és antropológiai szempontból is jelentős a Honolulu Academy of Arts Asian Galleries, mely a japán és kínai hódítók történelmi nyomait foglalja gyűjteménybe.

Honolulu

246 000 Ft-tól

Chicago, a szeles város, a zene, az irodalom, a filmek és természetesen a sportrajongók otthona. Egyik legnagyobb jellegzetessége a Millennium Park, ahol szinte kötelező képet készíteni a tükröződő Felhőkapu szoborról. Aki ezen túl van, az sétáljon el a Buckingham szökőkúthoz, majd tekintsen le a városra a 360 CHICAGO observation deck épületéből. Chicago garantáltan életreszóló élményeket tartogat mindenki számára.

Chicago

153 200 Ft-tól

Ha van olyan város, amit nem szabad kihagyni amikor az Egyesült Államokba utazunk, akkor az Boston. Benjamin Franklin városát színes és gazdag történelme során számos becenévvel tüntették ki; ezek közül talán a Szabadság bölcsője az, ami a legmarkánsabban kifejezi az Egyesült Államok történelmében betöltött kiemelkedő szerepét. A város nevezetességei közé tartozik a John F. Kennedy Elnöki Könyvtár és Múzeum, a Kortárs Művészetek Múzeuma, az interaktív kiállításokkal büszkélkedő Tudományok Múzeuma, és a város történetét bemutató Concorde Museum. Boston irodalomtörténeti vonatkozása, hogy itt született a horrorirodalom egyik szülőatyja, Edgar Allen Poe. Az író szellemi öröksége ma is élő, lélegző hagyaték, mely világszerte követőket és hódolókat vonz a városba.

Boston

152 275 Ft-tól

Washington az Amerikai Egyesült Államok egyik legnépszerűbb turistacélpontja, ami nem is csoda, hiszen egyedülálló történelmi emlékművekkel rendelkezik. A Fehér Házat és a Capitolium épületét összekötő National Mall-on található többek között a Washington-emlékmű, a Thomas Jefferson-emlékmű és a Lincoln-emlékmű is. Washington lenyűgöző szépségű épületeivel és modern, színvonalas arculatával valódi kozmopolita hangulatot áraszt magából, melyet az idelátogatók is azonnal megtapasztalhatnak.

Washington

161 625 Ft-tól

Aki a modern Atlanta látnivalóira kíváncsi, annak a CNN-túra az egyik legkézenfekvőbb megoldás, hiszen a neves hírcsatorna stúdiójában tett kirándulás egy csipetnyi pillantást enged a hírszerkesztés világába. Az Egyesült Államok kvázi trade mark-jának számító The Coca Cola Companynek szintén Atlanta a központja; a World of Coca-Cola kiállításon megismerhető mindaz, ami a piros-fehér címke mögött rejlik. Ha csak kevés időt tudunk Atlantában tölteni, az Olimpiai Parkot mindenképpen látogassuk meg, hiszen azon túl, hogy kellemes pihenőhely, rengeteg játszóterével igazi családi program, nyaranta pedig fesztiválközpont.

Atlanta

177 100 Ft-tól

Colorado állam fővárosa, Denver, csodás utazási célpont lehet. A Sziklás hegység lábánál elterülő metropoliszban kellemesen keveredik a 21. század a régi cowboy kultúrával. Látnivaló is akad bőven, de talán mindezek közül az állami pénzverde az, ami Denver városát igazán híressé tette. Naponta 50 millió érme kerül ki innen, mindenképp érdemes megnézni belülről is! Ha pedig egy kis kikapcsolódásra vágyunk, akkor számos múzeum, botanikus kert található itt, de a denveri állatkert is méltán híres.

Denver

185 400 Ft-tól

San Diego a kaliforniai életérzést leginkább magában hordozó város. Itt található a világ egyik legnagyobb állatkertje a San Diego Zoo, ahol több mint 800 állat és növényfajt csodálhat meg. San Diego-ban járva érdemes ellátogatni a Maritime Museum-ba, vagy a Cabrillo National Monument világítótornyához. Ha különlegességre vágyik, válassza a SeaWorld tengeri akváriumot, amely bemutatja a víz alatti élővilágot, vagy a USS Midway múzeumot, amit egy repülőgép-anyahajóból alakították ki.

San Diego

211 200 Ft-tól

Dallas

Dallas

187 100 Ft-tól

Seattle

Seattle

188 600 Ft-tól

Philadelphia, azaz Philly - ahogy lakói nevezik-, a Függetlenségi Nyilatkozat, az Egyesült Államok Alkotmánya, és persze Rocky Balboa városa. Ki ne emlékezne a film ikonikus jelenetére, amikor a főhősnek sikerül egyszuszra felfutni a Philadelphiai Művészetek Múzeumához vezető lépcsősoron? Aki a valóságban is meg akar felelni ennek az erőpróbának, az készüljön fel arra, hogy 72 lépcsőfokot kell megmásznia. Az Independence Hall, ahol annak idején aláírták a Függetlenségi Nyilatkozatot, az Independence National Historic Park területén fekszik, mely számos műemlékvédelem alatt álló, és történelmi szempontból is jelentős épületet foglal magába. Többek között itt található a US Mint, az Egyesült Államok legrégebbi pénzverdéje is.

Philadelphia

183 900 Ft-tól

Az űrutazás szerelmeseinek nem kell bemutatni Houston városát, hiszen itt található a Lyndon B. Johnson Űrközpont. Az Amerikai Egyesült Államok negyedik legnagyobb városa hihetetlenül dinamikusan fejlődik, nem véletlenül hívják az “energia fővárosának”. Ha egy igazán autentikus és felejthetetlen élményre vágyik, vegyen részt egy rodeo show-n! A városban rengeteg étterem üzemel, így a világ szinte minden tájának gasztronómiai jellegzetességét kipróbálhatja. Houston multikulturális lakosságának köszönhetően egy egyszerű séta is rengeteg élménnyel szolgálhat.

Houston

186 800 Ft-tól

New Orleans

New Orleans

192 200 Ft-tól

További úticélok

Alabama állam

Birmingham

195 200 Ft-tól

Huntsville

192 800 Ft-tól

Alaska állam

Anchorage

Fairbanks

258 500 Ft-tól

Juneau

Arizona állam

Flagstaff

239 000 Ft-tól

Phoenix

186 500 Ft-tól

Tucson

235 500 Ft-tól

Arkansas állam

Texarkana

212 200 Ft-tól

Colorado állam

Aspen

556 400 Ft-tól

Colorado Springs

204 200 Ft-tól

Denver

185 400 Ft-tól

Grand Junction

204 000 Ft-tól

Connecticut állam

Hartford

District of Columbia állam

Washington

161 625 Ft-tól

Dél Karolina állam

Columbia

191 200 Ft-tól

Greenville

Myrtle Beach

Dél-Dakota állam

Sioux Falls

354 600 Ft-tól

Rapid City

208 100 Ft-tól

Florida állam

Daytona Beach

207 100 Ft-tól

Key West

Fort Lauderdale

183 200 Ft-tól

Fort Myers

183 200 Ft-tól

Jacksonville

183 300 Ft-tól

Miami

163 600 Ft-tól

Melbourne

463 400 Ft-tól

Orlando

173 800 Ft-tól

West Palm Beach

195 500 Ft-tól

Panama City Bay County

187 800 Ft-tól

Pensacola

Sarasota

187 200 Ft-tól

Tallahassee

302 900 Ft-tól

Tampa

175 500 Ft-tól

Valparaiso

199 900 Ft-tól

Georgia állam

Atlanta

177 100 Ft-tól

Brunswick

239 300 Ft-tól

Savannah

203 750 Ft-tól

Valdosta

264 100 Ft-tól

Hawaii állam

Honolulu

246 000 Ft-tól

Hilo

247 900 Ft-tól

Kauai-sziget

287 200 Ft-tól

Kahului

232 400 Ft-tól

Idaho állam

Idaho Falls

314 800 Ft-tól

Lewiston

Illionis állam

Chicago

153 200 Ft-tól

Decatur

237 600 Ft-tól

Moline

Indiana állam

Indianapolis

201 500 Ft-tól

Kalifornia állam

Los Angeles

178 500 Ft-tól

Monterey

237 000 Ft-tól

Sacramento

240 000 Ft-tól

San Diego

211 200 Ft-tól

Santa Barbara

San Francisco

204 800 Ft-tól

Kansas állam

Manhattan

244 900 Ft-tól

Kentucky állam

Louisville

Louisiana állam

New Orleans

192 200 Ft-tól

Shreveport

196 100 Ft-tól

Maine állam

Bangor

Portland

209 000 Ft-tól

Massachusetts állam

Boston

152 275 Ft-tól

Michigan állam

Detroit

188 100 Ft-tól

Grand Rapids

236 300 Ft-tól

Minnesota állam

Minneapolis

190 500 Ft-tól

Missouri állam

Columbia

510 000 Ft-tól

Kansas City

238 400 Ft-tól

Saint Louis

220 700 Ft-tól

Montana állam

Billings

239 900 Ft-tól

Nebraska állam

Omaha

208 600 Ft-tól

Nevada állam

Las Vegas

201 200 Ft-tól

New Hampshire állam

Lebanon

New York állam

Albany

209 400 Ft-tól

Buffalo

Ithaca

290 600 Ft-tól

New York

136 800 Ft-tól

Rochester

Syracuse

Nyugat-Virginia állam

Clarksburg

258 700 Ft-tól

Ohio állam

Cleveland

198 000 Ft-tól

Columbus

209 300 Ft-tól

Cincinnati

222 200 Ft-tól

Oklahoma állam

Lawton

Oklahoma City

210 300 Ft-tól

Oregon állam

Eugene

235 700 Ft-tól

Portland

204 600 Ft-tól

Pennsylvania állam

Allentown Bthlehm

355 000 Ft-tól

Lancaster

1 715 800 Ft-tól

Philadelphia

183 900 Ft-tól

Pittsburgh

189 900 Ft-tól

Puerto Rico állam

Ponce

1 063 300 Ft-tól

San Juan

191 640 Ft-tól

Tennessee állam

Nashville

337 200 Ft-tól

Knoxville

193 300 Ft-tól

Texas állam

Austin

186 600 Ft-tól

Corpus Christi

206 500 Ft-tól

Dallas

187 100 Ft-tól

Houston

186 800 Ft-tól

Mcallen

206 300 Ft-tól

San Antonio

205 300 Ft-tól

Utah állam

Salt Lake City

207 400 Ft-tól

Vermont állam

Burlington

205 800 Ft-tól

Virgina állam

Norfolk

197 700 Ft-tól

Richmond

200 300 Ft-tól

Roanoke

Washington állam

Spokane

237 200 Ft-tól

Seattle

188 600 Ft-tól

Wisconsin állam

Green Bay

Madison

Wyoming állam

Jackson

206 100 Ft-tól

Észak-Dakota állam

Fargo

208 500 Ft-tól

Észak-Karolina állam

Asheville

229 400 Ft-tól

Charlotte

175 600 Ft-tól

Greensboro

351 800 Ft-tól

Wilmington

194 200 Ft-tól

Raleigh Durham

207 200 Ft-tól

Új-Mexikó állam

Albuquerque

205 800 Ft-tól

Általános információk

Pénznem: Amerikai Dollár (USD)

Utazási okmányok: A magyar állampolgárok, amennyiben regisztrálnak az ESTA rendszerében, biometrikus azonosítóval ellátott útlevéllel utazhatnak.

Vízum információ: A régi típusú (kék) útlevéllel rendelkező magyar állampolgárok kötelesek vízumot igényelni.