Untitled-1 hotel

Kiemelt úticélok

New York, Amerika legnépesebb, egyben legizgalmasabb városa. A Nagy Alma felejthetetlen élményekkel vár minden idelátogatót. Kezdjünk a legnépszerűbb látványosságokkal, és menjünk fel az Empire State Building tetejére, és tekintsünk le a városra a magasból. Ezt követően lovaskocsizzük körbe a Central Parkot, hajózzunk ki a Szabadságszoborhoz, este pedig menjünk el pörgős koncertre a Madison Square Gardenbe. Ha élményekre vágyunk, a soha nem alvó New York a tökéletes város!

New York

139 208 Ft-tól

Miami az USA egyik legdinamikusabb fejlődő városa, a Karib tenger partján. Csodaszép pálmafás tengerpart, gyümölcslevek és koktélok. Utazzunk a Miami Trolley-al, sétáljunk a South Pointe Park-ban, vagy Miami belvárosában, a Downtown-ban. Ellátogathatunk az art deco negyedbe, vagy gőrkorcsolyázhatunk a filmekből jól ismert Miami Beach Boardwalk-on. Mindegy milyen elfoglaltságot választunk, az garantált, hogy Miami különleges élményeket tartogat az idelátogatóknak.

Miami

148 500 Ft-tól

Az Angyalok, a filmek, a csillogás, a reflektorfény városa, a szórakoztatóipar fellegvára. Nincs olyan pont Los Angeles utcáin, ahol ne találni valamilyen lehetőséget az élményszerzésre. Ezt egész egyszerűen látni kell! A Universal Studiosban miután fényképezkedtél Shrek-el, a Halálosabb Iramban sportautóival és Scooby Doo-val, a Santa Monica öbölben sétáljon egyet a kellemes tengerparti szélben. A Providence-ben átélt ízorgiák után pontosan tudni fogja mit is üzen Los Angeles az idelátogatóknak. A Hollywood felirattal a háttérben ellőtt kötelező selfie után, a The Getty Center pedig valódi kultúrsokk lesz a képzőművészet iránt érdeklődőknek.

Los Angeles

179 000 Ft-tól

Jónéhány ismert filmnek és sorozatnak ad otthont a különleges, ködös város, San Francisco. Keljen át az  Amerikai Egyesült Államok második leghosszabb függőhídján, a Golden Gate hídon, sétáljon a Golden Gate Parkban, majd szálljon hajóra és látogasson el a világszerte ismert Alcatraz börtönszigetre. San Francisco minden negyedét egyedi stílus jellemzi. Ha szereti a viktoriánus kori és a modern építészet jellegzetességeinek keveredését, le fogják nyűgözni San Fransisco utcái.

San Francisco

202 400 Ft-tól

Fények, szerencsejátékok és lenyűgöző előadások. Ez bizony Las Vegas, ahol egy pillanatig sem unatkozhat. Sétáljon végig a Las Vegas Sugárúton, ahol olyan kaszinók várják, mint a Four Queens vagy a Luxor, és készítsen egy képet a híres Üdvözöljük a mesés Las Vegasban! felirattal. Csodálja meg a Mandalay-öböl Shark Reef akváriumának élőlényeit, majd tegyen egy kiadós túrát a Red Rock-kanyonban. A nap végén kipihenheti magát Las Vegas mesés szállodáinak egyikében.

Las Vegas

204 700 Ft-tól

Tampa Florida egyik legnagyobb városa, ami a Tampa Bay öbölben fekszik. A kellemes klíma ellenére az idelátogatók legkedveltebb uticélja a Busch Gardens. Ez egy monstre téma park, ami egyszerre vidámpark és állatkert. Aki szereti a hullámvasutakat és a sebességet, annak nem szabad kihagynia Tampát. Aki a kevésbé mozgalmas időtöltéseket kedveli, az sétálhat a Hillsborough folyó mentén, vagy meglátogathatja Ybor City kubai hangulatú negyedét.

Tampa

169 100 Ft-tól

Florida középső részén helyezkedik el Orlando városa, ami igen közkedvelt, különösen a családosan érkező túristák körében. Népszerűségét annak köszönheti, hogy szinte az egész város egy hatalmas vidámpark. A teljesség igénye nélkül néhány szórakoztató központ, amelyeket érdemes meglátogatni, a Disneyland, a Sea World, a Discovery Cove, ahol delfinekkel úszhatunk együtt, a Hollywood Studios, vagy az IFly Orlando. A város környéke pedig számos természeti csodát tartogat számunkra. Az Econlockhatchee folyó, az Apopka tó, vagy a Conway tó, mind-mind a nyugodt pihenést és a kikapcsoldást szolgálja. Aki Orlando-ban jár ne hagyja ki a híres Cirque du Soliel egyedülálló és szenzációs műsorát.

Orlando

168 900 Ft-tól

A paradicsomi Hawaii fővárosa Honolulu, amely az Oahu szigetén található, a Csendes-óceán és a Koolau-hegység ködbe vesző szirtfokai között. Honolulu egyik legszebb és kivételesen megkapó épületegyüttese a Iolani palota, melyet Kalakaua király építtetett és különös becsben áll a helyiek szívében. Hasonlóképp erős érzelmek fűzik Honolulu és egész Hawaii lakóit Liliuokalani királynő emlékezetéhez, aki szimbólummá vált a szigetlakók számára, hiszen minden követ megmozgatott azért, hogy a szigetország független maradhasson. Lakosztálya a neoklasszicista Washington Palace épületében tekinthető meg. Művészettörténeti és antropológiai szempontból is jelentős a Honolulu Academy of Arts Asian Galleries, mely a japán és kínai hódítók történelmi nyomait foglalja gyűjteménybe.

Honolulu

282 950 Ft-tól

Chicago, a szeles város, a zene, az irodalom, a filmek és természetesen a sportrajongók otthona. Egyik legnagyobb jellegzetessége a Millennium Park, ahol szinte kötelező képet készíteni a tükröződő Felhőkapu szoborról. Aki ezen túl van, az sétáljon el a Buckingham szökőkúthoz, majd tekintsen le a városra a 360 CHICAGO observation deck épületéből. Chicago garantáltan életreszóló élményeket tartogat mindenki számára.

Chicago

178 700 Ft-tól

Ha van olyan város, amit nem szabad kihagyni amikor az Egyesült Államokba utazunk, akkor az Boston. Benjamin Franklin városát színes és gazdag történelme során számos becenévvel tüntették ki; ezek közül talán a Szabadság bölcsője az, ami a legmarkánsabban kifejezi az Egyesült Államok történelmében betöltött kiemelkedő szerepét. A város nevezetességei közé tartozik a John F. Kennedy Elnöki Könyvtár és Múzeum, a Kortárs Művészetek Múzeuma, az interaktív kiállításokkal büszkélkedő Tudományok Múzeuma, és a város történetét bemutató Concorde Museum. Boston irodalomtörténeti vonatkozása, hogy itt született a horrorirodalom egyik szülőatyja, Edgar Allen Poe. Az író szellemi öröksége ma is élő, lélegző hagyaték, mely világszerte követőket és hódolókat vonz a városba.

Boston

153 000 Ft-tól

Washington az Amerikai Egyesült Államok egyik legnépszerűbb turistacélpontja, ami nem is csoda, hiszen egyedülálló történelmi emlékművekkel rendelkezik. A Fehér Házat és a Capitolium épületét összekötő National Mall-on található többek között a Washington-emlékmű, a Thomas Jefferson-emlékmű és a Lincoln-emlékmű is. Washington lenyűgöző szépségű épületeivel és modern, színvonalas arculatával valódi kozmopolita hangulatot áraszt magából, melyet az idelátogatók is azonnal megtapasztalhatnak.

Washington

152 000 Ft-tól

Aki a modern Atlanta látnivalóira kíváncsi, annak a CNN-túra az egyik legkézenfekvőbb megoldás, hiszen a neves hírcsatorna stúdiójában tett kirándulás egy csipetnyi pillantást enged a hírszerkesztés világába. Az Egyesült Államok kvázi trade mark-jának számító The Coca Cola Companynek szintén Atlanta a központja; a World of Coca-Cola kiállításon megismerhető mindaz, ami a piros-fehér címke mögött rejlik. Ha csak kevés időt tudunk Atlantában tölteni, az Olimpiai Parkot mindenképpen látogassuk meg, hiszen azon túl, hogy kellemes pihenőhely, rengeteg játszóterével igazi családi program, nyaranta pedig fesztiválközpont.

Atlanta

174 000 Ft-tól

Colorado állam fővárosa, Denver, csodás utazási célpont lehet. A Sziklás hegység lábánál elterülő metropoliszban kellemesen keveredik a 21. század a régi cowboy kultúrával. Látnivaló is akad bőven, de talán mindezek közül az állami pénzverde az, ami Denver városát igazán híressé tette. Naponta 50 millió érme kerül ki innen, mindenképp érdemes megnézni belülről is! Ha pedig egy kis kikapcsolódásra vágyunk, akkor számos múzeum, botanikus kert található itt, de a denveri állatkert is méltán híres.

Denver

239 700 Ft-tól

San Diego a kaliforniai életérzést leginkább magában hordozó város. Itt található a világ egyik legnagyobb állatkertje a San Diego Zoo, ahol több mint 800 állat és növényfajt csodálhat meg. San Diego-ban járva érdemes ellátogatni a Maritime Museum-ba, vagy a Cabrillo National Monument világítótornyához. Ha különlegességre vágyik, válassza a SeaWorld tengeri akváriumot, amely bemutatja a víz alatti élővilágot, vagy a USS Midway múzeumot, amit egy repülőgép-anyahajóból alakították ki.

San Diego

197 534 Ft-tól

Dallas

Dallas

238 600 Ft-tól

Seattle

Seattle

201 500 Ft-tól

Philadelphia, azaz Philly - ahogy lakói nevezik-, a Függetlenségi Nyilatkozat, az Egyesült Államok Alkotmánya, és persze Rocky Balboa városa. Ki ne emlékezne a film ikonikus jelenetére, amikor a főhősnek sikerül egyszuszra felfutni a Philadelphiai Művészetek Múzeumához vezető lépcsősoron? Aki a valóságban is meg akar felelni ennek az erőpróbának, az készüljön fel arra, hogy 72 lépcsőfokot kell megmásznia. Az Independence Hall, ahol annak idején aláírták a Függetlenségi Nyilatkozatot, az Independence National Historic Park területén fekszik, mely számos műemlékvédelem alatt álló, és történelmi szempontból is jelentős épületet foglal magába. Többek között itt található a US Mint, az Egyesült Államok legrégebbi pénzverdéje is.

Philadelphia

152 600 Ft-tól

Az űrutazás szerelmeseinek nem kell bemutatni Houston városát, hiszen itt található a Lyndon B. Johnson Űrközpont. Az Amerikai Egyesült Államok negyedik legnagyobb városa hihetetlenül dinamikusan fejlődik, nem véletlenül hívják az “energia fővárosának”. Ha egy igazán autentikus és felejthetetlen élményre vágyik, vegyen részt egy rodeo show-n! A városban rengeteg étterem üzemel, így a világ szinte minden tájának gasztronómiai jellegzetességét kipróbálhatja. Houston multikulturális lakosságának köszönhetően egy egyszerű séta is rengeteg élménnyel szolgálhat.

Houston

234 450 Ft-tól

New Orleans

New Orleans

254 500 Ft-tól

További úticélok

Alabama állam

Birmingham

201 400 Ft-tól

Alaska állam

Anchorage

301 500 Ft-tól

Fairbanks

656 700 Ft-tól

Juneau

578 400 Ft-tól

Sitka

410 400 Ft-tól

Yakutat

1 637 700 Ft-tól

Arizona állam

Flagstaff

Phoenix

175 852 Ft-tól

Tucson

266 700 Ft-tól

Arkansas állam

Fort Smith

191 400 Ft-tól

Fayetteville

182 300 Ft-tól

Little Rock

Texarkana

274 300 Ft-tól

Colorado állam

Aspen

274 500 Ft-tól

Colorado Springs

264 100 Ft-tól

Denver

239 700 Ft-tól

Connecticut állam

Hartford

223 500 Ft-tól

District of Columbia állam

Washington

152 000 Ft-tól

Dél Karolina állam

Columbia

204 400 Ft-tól

Charleston

251 000 Ft-tól

Greenville

400 900 Ft-tól

Myrtle Beach

180 200 Ft-tól

Dél-Dakota állam

Sioux Falls

262 400 Ft-tól

Rapid City

324 300 Ft-tól

Florida állam

Daytona Beach

198 600 Ft-tól

Key West

307 500 Ft-tól

Fort Lauderdale

157 600 Ft-tól

Fort Myers

200 500 Ft-tól

Jacksonville

198 334 Ft-tól

Miami

148 500 Ft-tól

Melbourne

Orlando

168 900 Ft-tól

West Palm Beach

Panama City Bay County

201 300 Ft-tól

Pensacola

Sarasota

201 400 Ft-tól

Tampa

169 100 Ft-tól

Georgia állam

Atlanta

174 000 Ft-tól

Brunswick

477 800 Ft-tól

Savannah

194 567 Ft-tól

Valdosta

325 000 Ft-tól

Hawaii állam

Honolulu

282 950 Ft-tól

Hilo

435 100 Ft-tól

Kona

292 500 Ft-tól

Kauai-sziget

310 100 Ft-tól

Kahului

359 000 Ft-tól

Idaho állam

Boise

Illionis állam

Chicago

178 700 Ft-tól

Indiana állam

Fort Wayne

275 900 Ft-tól

Indianapolis

180 800 Ft-tól

Iowa állam

Des Moines

Kalifornia állam

Los Angeles

179 000 Ft-tól

Palm Springs

244 900 Ft-tól

Sacramento

267 100 Ft-tól

San Diego

197 534 Ft-tól

San Francisco

202 400 Ft-tól

San Jose

Kansas állam

Manhattan

463 000 Ft-tól

Kentucky állam

Lexington

Louisville

761 600 Ft-tól

Louisiana állam

Baton Rouge

205 300 Ft-tól

Monroe

New Orleans

254 500 Ft-tól

Maine állam

Bangor

Portland

Maryland állam

Baltimore

173 400 Ft-tól

Salisbury

239 500 Ft-tól

Massachusetts állam

Boston

153 000 Ft-tól

Michigan állam

Detroit

203 300 Ft-tól

Grand Rapids

221 200 Ft-tól

Minnesota állam

Duluth

300 600 Ft-tól

Minneapolis

240 100 Ft-tól

Rochester

412 500 Ft-tól

Missouri állam

Columbia

Kansas City

232 400 Ft-tól

Springfield

225 400 Ft-tól

Saint Louis

209 900 Ft-tól

Montana állam

Billings

363 000 Ft-tól

Kalispell

296 200 Ft-tól

Helena

Nebraska állam

Grand Island

568 240 Ft-tól

Lincoln

Nevada állam

Las Vegas

204 700 Ft-tól

Reno

349 100 Ft-tól

New Hampshire állam

Lebanon

415 900 Ft-tól

Manchester

276 400 Ft-tól

New York állam

Albany

284 100 Ft-tól

Buffalo

219 367 Ft-tól

New York

139 208 Ft-tól

Rochester

226 700 Ft-tól

Syracuse

203 900 Ft-tól

Nyugat-Virginia állam

Charleston

222 000 Ft-tól

Ohio állam

Canton Akron

236 700 Ft-tól

Cleveland

195 600 Ft-tól

Columbus

401 400 Ft-tól

Cincinnati

257 400 Ft-tól

Dayton

203 100 Ft-tól

Oklahoma állam

Oklahoma City

396 700 Ft-tól

Tulsa

412 000 Ft-tól

Oregon állam

Eugene

262 567 Ft-tól

Medford

395 900 Ft-tól

Portland

203 500 Ft-tól

Pennsylvania állam

Erie

218 800 Ft-tól

Harrisburg

202 400 Ft-tól

Lancaster

1 235 900 Ft-tól

Philadelphia

152 600 Ft-tól

Pittsburgh

212 800 Ft-tól

State College

241 700 Ft-tól

Puerto Rico állam

San Juan

208 300 Ft-tól

Tennessee állam

Nashville

183 500 Ft-tól

Memphis

204 500 Ft-tól

Texas állam

Abilene

Austin

214 200 Ft-tól

Dallas

238 600 Ft-tól

El Paso

264 200 Ft-tól

Houston

234 450 Ft-tól

Lubbock

296 150 Ft-tól

Laredo

290 200 Ft-tól

San Antonio

266 200 Ft-tól

Utah állam

Saint George

244 900 Ft-tól

Salt Lake City

262 000 Ft-tól

Vermont állam

Burlington

Virgin Szigetek állam

Saint Thomas

237 100 Ft-tól

Virgina állam

Norfolk

264 700 Ft-tól

Newport News Hamp

Richmond

203 300 Ft-tól

Roanoke

210 000 Ft-tól

Washington állam

Spokane

359 900 Ft-tól

Pasco

Seattle

201 500 Ft-tól

Wisconsin állam

Wausau

Green Bay

Madison

Wyoming állam

Jackson

Észak-Dakota állam

Devils Lake

Fargo

226 000 Ft-tól

Grand Forks

495 400 Ft-tól

Jamestown

Észak-Karolina állam

Asheville

260 500 Ft-tól

Charlotte

174 000 Ft-tól

Fayetteville

Greensboro

352 900 Ft-tól

Wilmington

230 800 Ft-tól

Raleigh Durham

261 900 Ft-tól

Új-Mexikó állam

Albuquerque

264 200 Ft-tól

Santa Fe

Általános információk

Pénznem: Amerikai Dollár (USD)

Utazási okmányok: A magyar állampolgárok, amennyiben regisztrálnak az ESTA rendszerében, biometrikus azonosítóval ellátott útlevéllel utazhatnak.

Vízum információ: A régi típusú (kék) útlevéllel rendelkező magyar állampolgárok kötelesek vízumot igényelni.