Kiemelt úticélok

New York, Amerika legnépesebb, egyben legizgalmasabb városa. A Nagy Alma felejthetetlen élményekkel vár minden idelátogatót. Kezdjünk a legnépszerűbb látványosságokkal, és menjünk fel az Empire State Building tetejére, és tekintsünk le a városra a magasból. Ezt követően lovaskocsizzük körbe a Central Parkot, hajózzunk ki a Szabadságszoborhoz, este pedig menjünk el pörgős koncertre a Madison Square Gardenbe. Ha élményekre vágyunk, a soha nem alvó New York a tökéletes város!

New York

122 000 Ft-tól

Miami az USA egyik legdinamikusabb fejlődő városa, a Karib tenger partján. Csodaszép pálmafás tengerpart, gyümölcslevek és koktélok. Utazzunk a Miami Trolley-al, sétáljunk a South Pointe Park-ban, vagy Miami belvárosában, a Downtown-ban. Ellátogathatunk az art deco negyedbe, vagy gőrkorcsolyázhatunk a filmekből jól ismert Miami Beach Boardwalk-on. Mindegy milyen elfoglaltságot választunk, az garantált, hogy Miami különleges élményeket tartogat az idelátogatóknak.

Miami

155 100 Ft-tól

Az Angyalok, a filmek, a csillogás, a reflektorfény városa, a szórakoztatóipar fellegvára. Nincs olyan pont Los Angeles utcáin, ahol ne találni valamilyen lehetőséget az élményszerzésre. Ezt egész egyszerűen látni kell! A Universal Studiosban miután fényképezkedtél Shrek-el, a Halálosabb Iramban sportautóival és Scooby Doo-val, a Santa Monica öbölben sétáljon egyet a kellemes tengerparti szélben. A Providence-ben átélt ízorgiák után pontosan tudni fogja mit is üzen Los Angeles az idelátogatóknak. A Hollywood felirattal a háttérben ellőtt kötelező selfie után, a The Getty Center pedig valódi kultúrsokk lesz a képzőművészet iránt érdeklődőknek.

Los Angeles

165 400 Ft-tól

Jónéhány ismert filmnek és sorozatnak ad otthont a különleges, ködös város, San Francisco. Keljen át az  Amerikai Egyesült Államok második leghosszabb függőhídján, a Golden Gate hídon, sétáljon a Golden Gate Parkban, majd szálljon hajóra és látogasson el a világszerte ismert Alcatraz börtönszigetre. San Francisco minden negyedét egyedi stílus jellemzi. Ha szereti a viktoriánus kori és a modern építészet jellegzetességeinek keveredését, le fogják nyűgözni San Fransisco utcái.

San Francisco

188 900 Ft-tól

Fények, szerencsejátékok és lenyűgöző előadások. Ez bizony Las Vegas, ahol egy pillanatig sem unatkozhat. Sétáljon végig a Las Vegas Sugárúton, ahol olyan kaszinók várják, mint a Four Queens vagy a Luxor, és készítsen egy képet a híres Üdvözöljük a mesés Las Vegasban! felirattal. Csodálja meg a Mandalay-öböl Shark Reef akváriumának élőlényeit, majd tegyen egy kiadós túrát a Red Rock-kanyonban. A nap végén kipihenheti magát Las Vegas mesés szállodáinak egyikében.

Las Vegas

186 700 Ft-tól

Tampa Florida egyik legnagyobb városa, ami a Tampa Bay öbölben fekszik. A kellemes klíma ellenére az idelátogatók legkedveltebb uticélja a Busch Gardens. Ez egy monstre téma park, ami egyszerre vidámpark és állatkert. Aki szereti a hullámvasutakat és a sebességet, annak nem szabad kihagynia Tampát. Aki a kevésbé mozgalmas időtöltéseket kedveli, az sétálhat a Hillsborough folyó mentén, vagy meglátogathatja Ybor City kubai hangulatú negyedét.

Tampa

150 500 Ft-tól

Florida középső részén helyezkedik el Orlando városa, ami igen közkedvelt, különösen a családosan érkező túristák körében. Népszerűségét annak köszönheti, hogy szinte az egész város egy hatalmas vidámpark. A teljesség igénye nélkül néhány szórakoztató központ, amelyeket érdemes meglátogatni, a Disneyland, a Sea World, a Discovery Cove, ahol delfinekkel úszhatunk együtt, a Hollywood Studios, vagy az IFly Orlando. A város környéke pedig számos természeti csodát tartogat számunkra. Az Econlockhatchee folyó, az Apopka tó, vagy a Conway tó, mind-mind a nyugodt pihenést és a kikapcsoldást szolgálja. Aki Orlando-ban jár ne hagyja ki a híres Cirque du Soliel egyedülálló és szenzációs műsorát.

Orlando

167 260 Ft-tól

A paradicsomi Hawaii fővárosa Honolulu, amely az Oahu szigetén található, a Csendes-óceán és a Koolau-hegység ködbe vesző szirtfokai között. Honolulu egyik legszebb és kivételesen megkapó épületegyüttese a Iolani palota, melyet Kalakaua király építtetett és különös becsben áll a helyiek szívében. Hasonlóképp erős érzelmek fűzik Honolulu és egész Hawaii lakóit Liliuokalani királynő emlékezetéhez, aki szimbólummá vált a szigetlakók számára, hiszen minden követ megmozgatott azért, hogy a szigetország független maradhasson. Lakosztálya a neoklasszicista Washington Palace épületében tekinthető meg. Művészettörténeti és antropológiai szempontból is jelentős a Honolulu Academy of Arts Asian Galleries, mely a japán és kínai hódítók történelmi nyomait foglalja gyűjteménybe.

Honolulu

223 900 Ft-tól

Chicago, a szeles város, a zene, az irodalom, a filmek és természetesen a sportrajongók otthona. Egyik legnagyobb jellegzetessége a Millennium Park, ahol szinte kötelező képet készíteni a tükröződő Felhőkapu szoborról. Aki ezen túl van, az sétáljon el a Buckingham szökőkúthoz, majd tekintsen le a városra a 360 CHICAGO observation deck épületéből. Chicago garantáltan életreszóló élményeket tartogat mindenki számára.

Chicago

132 100 Ft-tól

Ha van olyan város, amit nem szabad kihagyni amikor az Egyesült Államokba utazunk, akkor az Boston. Benjamin Franklin városát színes és gazdag történelme során számos becenévvel tüntették ki; ezek közül talán a Szabadság bölcsője az, ami a legmarkánsabban kifejezi az Egyesült Államok történelmében betöltött kiemelkedő szerepét. A város nevezetességei közé tartozik a John F. Kennedy Elnöki Könyvtár és Múzeum, a Kortárs Művészetek Múzeuma, az interaktív kiállításokkal büszkélkedő Tudományok Múzeuma, és a város történetét bemutató Concorde Museum. Boston irodalomtörténeti vonatkozása, hogy itt született a horrorirodalom egyik szülőatyja, Edgar Allen Poe. Az író szellemi öröksége ma is élő, lélegző hagyaték, mely világszerte követőket és hódolókat vonz a városba.

Boston

150 100 Ft-tól

Washington az Amerikai Egyesült Államok egyik legnépszerűbb turistacélpontja, ami nem is csoda, hiszen egyedülálló történelmi emlékművekkel rendelkezik. A Fehér Házat és a Capitolium épületét összekötő National Mall-on található többek között a Washington-emlékmű, a Thomas Jefferson-emlékmű és a Lincoln-emlékmű is. Washington lenyűgöző szépségű épületeivel és modern, színvonalas arculatával valódi kozmopolita hangulatot áraszt magából, melyet az idelátogatók is azonnal megtapasztalhatnak.

Washington

160 700 Ft-tól

Aki a modern Atlanta látnivalóira kíváncsi, annak a CNN-túra az egyik legkézenfekvőbb megoldás, hiszen a neves hírcsatorna stúdiójában tett kirándulás egy csipetnyi pillantást enged a hírszerkesztés világába. Az Egyesült Államok kvázi trade mark-jának számító The Coca Cola Companynek szintén Atlanta a központja; a World of Coca-Cola kiállításon megismerhető mindaz, ami a piros-fehér címke mögött rejlik. Ha csak kevés időt tudunk Atlantában tölteni, az Olimpiai Parkot mindenképpen látogassuk meg, hiszen azon túl, hogy kellemes pihenőhely, rengeteg játszóterével igazi családi program, nyaranta pedig fesztiválközpont.

Atlanta

175 500 Ft-tól

Colorado állam fővárosa, Denver, csodás utazási célpont lehet. A Sziklás hegység lábánál elterülő metropoliszban kellemesen keveredik a 21. század a régi cowboy kultúrával. Látnivaló is akad bőven, de talán mindezek közül az állami pénzverde az, ami Denver városát igazán híressé tette. Naponta 50 millió érme kerül ki innen, mindenképp érdemes megnézni belülről is! Ha pedig egy kis kikapcsolódásra vágyunk, akkor számos múzeum, botanikus kert található itt, de a denveri állatkert is méltán híres.

Denver

186 100 Ft-tól

San Diego a kaliforniai életérzést leginkább magában hordozó város. Itt található a világ egyik legnagyobb állatkertje a San Diego Zoo, ahol több mint 800 állat és növényfajt csodálhat meg. San Diego-ban járva érdemes ellátogatni a Maritime Museum-ba, vagy a Cabrillo National Monument világítótornyához. Ha különlegességre vágyik, válassza a SeaWorld tengeri akváriumot, amely bemutatja a víz alatti élővilágot, vagy a USS Midway múzeumot, amit egy repülőgép-anyahajóból alakították ki.

San Diego

186 400 Ft-tól

Dallas

Dallas

181 300 Ft-tól

Seattle

Seattle

180 200 Ft-tól

Philadelphia, azaz Philly - ahogy lakói nevezik-, a Függetlenségi Nyilatkozat, az Egyesült Államok Alkotmánya, és persze Rocky Balboa városa. Ki ne emlékezne a film ikonikus jelenetére, amikor a főhősnek sikerül egyszuszra felfutni a Philadelphiai Művészetek Múzeumához vezető lépcsősoron? Aki a valóságban is meg akar felelni ennek az erőpróbának, az készüljön fel arra, hogy 72 lépcsőfokot kell megmásznia. Az Independence Hall, ahol annak idején aláírták a Függetlenségi Nyilatkozatot, az Independence National Historic Park területén fekszik, mely számos műemlékvédelem alatt álló, és történelmi szempontból is jelentős épületet foglal magába. Többek között itt található a US Mint, az Egyesült Államok legrégebbi pénzverdéje is.

Philadelphia

166 200 Ft-tól

Az űrutazás szerelmeseinek nem kell bemutatni Houston városát, hiszen itt található a Lyndon B. Johnson Űrközpont. Az Amerikai Egyesült Államok negyedik legnagyobb városa hihetetlenül dinamikusan fejlődik, nem véletlenül hívják az “energia fővárosának”. Ha egy igazán autentikus és felejthetetlen élményre vágyik, vegyen részt egy rodeo show-n! A városban rengeteg étterem üzemel, így a világ szinte minden tájának gasztronómiai jellegzetességét kipróbálhatja. Houston multikulturális lakosságának köszönhetően egy egyszerű séta is rengeteg élménnyel szolgálhat.

Houston

180 500 Ft-tól

New Orleans

New Orleans

171 200 Ft-tól

További úticélok

Alabama állam

Birmingham

179 400 Ft-tól

Huntsville

175 460 Ft-tól

Mobile

Alaska állam

Anchorage

220 600 Ft-tól

Fairbanks

Juneau

249 700 Ft-tól

Sitka

275 800 Ft-tól

Arizona állam

Phoenix

177 000 Ft-tól

Tucson

223 600 Ft-tól

Arkansas állam

Little Rock

182 800 Ft-tól

Texarkana

191 900 Ft-tól

Colorado állam

Aspen

Colorado Springs

188 900 Ft-tól

Denver

186 100 Ft-tól

District of Columbia állam

Washington

160 700 Ft-tól

Dél Karolina állam

Columbia

173 000 Ft-tól

Charleston

183 700 Ft-tól

Myrtle Beach

322 000 Ft-tól

Dél-Dakota állam

Aberdeen

289 900 Ft-tól

Florida állam

Daytona Beach

190 600 Ft-tól

Key West

185 100 Ft-tól

Fort Lauderdale

171 667 Ft-tól

Fort Myers

180 600 Ft-tól

Jacksonville

180 600 Ft-tól

Miami

155 100 Ft-tól

Melbourne

452 000 Ft-tól

Orlando

167 260 Ft-tól

West Palm Beach

178 200 Ft-tól

Panama City Bay County

176 960 Ft-tól

Pensacola

183 400 Ft-tól

Sarasota

181 900 Ft-tól

Tampa

150 500 Ft-tól

Valparaiso

186 600 Ft-tól

Georgia állam

Atlanta

175 500 Ft-tól

Savannah

186 900 Ft-tól

Hawaii állam

Honolulu

223 900 Ft-tól

Hilo

237 100 Ft-tól

Kona

238 000 Ft-tól

Kauai-sziget

246 700 Ft-tól

Kahului

233 200 Ft-tól

Idaho állam

Idaho Falls

212 767 Ft-tól

Illionis állam

Chicago

132 100 Ft-tól

Indiana állam

Indianapolis

Iowa állam

Des Moines

Kalifornia állam

San Luis Obispo

319 500 Ft-tól

Fresno

225 100 Ft-tól

Los Angeles

165 400 Ft-tól

Palm Springs

Sacramento

San Diego

186 400 Ft-tól

Santa Barbara

222 300 Ft-tól

San Francisco

188 900 Ft-tól

Santa Rosa

Kansas állam

Manhattan

332 400 Ft-tól

Louisiana állam

Monroe

New Orleans

171 200 Ft-tól

Maine állam

Bangor

Portland

194 200 Ft-tól

Massachusetts állam

Boston

150 100 Ft-tól

Michigan állam

Detroit

185 400 Ft-tól

Lansing

216 100 Ft-tól

Minnesota állam

Minneapolis

176 800 Ft-tól

Mississippi állam

Columbus

Missouri állam

Columbia

Kansas City

212 150 Ft-tól

Springfield

Saint Louis

211 900 Ft-tól

Montana állam

Billings

221 000 Ft-tól

Kalispell

260 300 Ft-tól

Missoula

191 500 Ft-tól

Nebraska állam

Lincoln

Nevada állam

Las Vegas

186 700 Ft-tól

Reno

344 200 Ft-tól

New York állam

Ithaca

New York

122 000 Ft-tól

Rochester

243 400 Ft-tól

Syracuse

Ohio állam

Cleveland

171 900 Ft-tól

Columbus

184 900 Ft-tól

Cincinnati

209 100 Ft-tól

Oklahoma állam

Oklahoma City

Oregon állam

Medford

Portland

190 200 Ft-tól

Pennsylvania állam

Philadelphia

166 200 Ft-tól

Pittsburgh

169 267 Ft-tól

Puerto Rico állam

Ponce

313 300 Ft-tól

San Juan

178 600 Ft-tól

Tennessee állam

Nashville

180 700 Ft-tól

Chattanooga

183 100 Ft-tól

Knoxville

Texas állam

Waco

200 200 Ft-tól

Austin

183 185 Ft-tól

Corpus Christi

188 200 Ft-tól

Dallas

181 300 Ft-tól

El Paso

187 800 Ft-tól

Houston

180 500 Ft-tól

Lubbock

185 734 Ft-tól

Mcallen

187 400 Ft-tól

San Antonio

Utah állam

Salt Lake City

206 400 Ft-tól

Vermont állam

Burlington

193 200 Ft-tól

Virgina állam

Charlottesville

329 000 Ft-tól

Norfolk

Richmond

178 200 Ft-tól

Roanoke

180 200 Ft-tól

Washington állam

Walla Walla

1 556 800 Ft-tól

Spokane

Seattle

180 200 Ft-tól

Wisconsin állam

Wausau

Milwaukee

Wyoming állam

Jackson

188 000 Ft-tól

Észak-Dakota állam

Fargo

192 400 Ft-tól

Grand Forks

Észak-Karolina állam

Charlotte

172 200 Ft-tól

Greensboro

Wilmington

Raleigh Durham

206 200 Ft-tól

Új-Mexikó állam

Albuquerque

188 200 Ft-tól

Roswell

204 800 Ft-tól

Santa Fe

187 400 Ft-tól

Általános információk

Pénznem: Amerikai Dollár (USD)

Utazási okmányok: A magyar állampolgárok, amennyiben regisztrálnak az ESTA rendszerében, biometrikus azonosítóval ellátott útlevéllel utazhatnak.

Vízum információ: A régi típusú (kék) útlevéllel rendelkező magyar állampolgárok kötelesek vízumot igényelni.

Kötelező védőoltások: Nincs kötelező védőoltás.