Untitled-1

Kiemelt úticélok

New York, Amerika legnépesebb, egyben legizgalmasabb városa. A Nagy Alma felejthetetlen élményekkel vár minden idelátogatót. Kezdjünk a legnépszerűbb látványosságokkal, és menjünk fel az Empire State Building tetejére, és tekintsünk le a városra a magasból. Ezt követően lovaskocsizzük körbe a Central Parkot, hajózzunk ki a Szabadságszoborhoz, este pedig menjünk el pörgős koncertre a Madison Square Gardenbe. Ha élményekre vágyunk, a soha nem alvó New York a tökéletes város!

New York

161 700 Ft-tól

Miami az USA egyik legdinamikusabb fejlődő városa, a Karib tenger partján. Csodaszép pálmafás tengerpart, gyümölcslevek és koktélok. Utazzunk a Miami Trolley-al, sétáljunk a South Pointe Park-ban, vagy Miami belvárosában, a Downtown-ban. Ellátogathatunk az art deco negyedbe, vagy gőrkorcsolyázhatunk a filmekből jól ismert Miami Beach Boardwalk-on. Mindegy milyen elfoglaltságot választunk, az garantált, hogy Miami különleges élményeket tartogat az idelátogatóknak.

Miami

194 600 Ft-tól

Az Angyalok, a filmek, a csillogás, a reflektorfény városa, a szórakoztatóipar fellegvára. Nincs olyan pont Los Angeles utcáin, ahol ne találni valamilyen lehetőséget az élményszerzésre. Ezt egész egyszerűen látni kell! A Universal Studiosban miután fényképezkedtél Shrek-el, a Halálosabb Iramban sportautóival és Scooby Doo-val, a Santa Monica öbölben sétáljon egyet a kellemes tengerparti szélben. A Providence-ben átélt ízorgiák után pontosan tudni fogja mit is üzen Los Angeles az idelátogatóknak. A Hollywood felirattal a háttérben ellőtt kötelező selfie után, a The Getty Center pedig valódi kultúrsokk lesz a képzőművészet iránt érdeklődőknek.

Los Angeles

194 600 Ft-tól

Jónéhány ismert filmnek és sorozatnak ad otthont a különleges, ködös város, San Francisco. Keljen át az  Amerikai Egyesült Államok második leghosszabb függőhídján, a Golden Gate hídon, sétáljon a Golden Gate Parkban, majd szálljon hajóra és látogasson el a világszerte ismert Alcatraz börtönszigetre. San Francisco minden negyedét egyedi stílus jellemzi. Ha szereti a viktoriánus kori és a modern építészet jellegzetességeinek keveredését, le fogják nyűgözni San Fransisco utcái.

San Francisco

212 000 Ft-tól

Fények, szerencsejátékok és lenyűgöző előadások. Ez bizony Las Vegas, ahol egy pillanatig sem unatkozhat. Sétáljon végig a Las Vegas Sugárúton, ahol olyan kaszinók várják, mint a Four Queens vagy a Luxor, és készítsen egy képet a híres Üdvözöljük a mesés Las Vegasban! felirattal. Csodálja meg a Mandalay-öböl Shark Reef akváriumának élőlényeit, majd tegyen egy kiadós túrát a Red Rock-kanyonban. A nap végén kipihenheti magát Las Vegas mesés szállodáinak egyikében.

Las Vegas

219 200 Ft-tól

Tampa Florida egyik legnagyobb városa, ami a Tampa Bay öbölben fekszik. A kellemes klíma ellenére az idelátogatók legkedveltebb uticélja a Busch Gardens. Ez egy monstre téma park, ami egyszerre vidámpark és állatkert. Aki szereti a hullámvasutakat és a sebességet, annak nem szabad kihagynia Tampát. Aki a kevésbé mozgalmas időtöltéseket kedveli, az sétálhat a Hillsborough folyó mentén, vagy meglátogathatja Ybor City kubai hangulatú negyedét.

Tampa

196 200 Ft-tól

Florida középső részén helyezkedik el Orlando városa, ami igen közkedvelt, különösen a családosan érkező túristák körében. Népszerűségét annak köszönheti, hogy szinte az egész város egy hatalmas vidámpark. A teljesség igénye nélkül néhány szórakoztató központ, amelyeket érdemes meglátogatni, a Disneyland, a Sea World, a Discovery Cove, ahol delfinekkel úszhatunk együtt, a Hollywood Studios, vagy az IFly Orlando. A város környéke pedig számos természeti csodát tartogat számunkra. Az Econlockhatchee folyó, az Apopka tó, vagy a Conway tó, mind-mind a nyugodt pihenést és a kikapcsoldást szolgálja. Aki Orlando-ban jár ne hagyja ki a híres Cirque du Soliel egyedülálló és szenzációs műsorát.

Orlando

195 400 Ft-tól

A paradicsomi Hawaii fővárosa Honolulu, amely az Oahu szigetén található, a Csendes-óceán és a Koolau-hegység ködbe vesző szirtfokai között. Honolulu egyik legszebb és kivételesen megkapó épületegyüttese a Iolani palota, melyet Kalakaua király építtetett és különös becsben áll a helyiek szívében. Hasonlóképp erős érzelmek fűzik Honolulu és egész Hawaii lakóit Liliuokalani királynő emlékezetéhez, aki szimbólummá vált a szigetlakók számára, hiszen minden követ megmozgatott azért, hogy a szigetország független maradhasson. Lakosztálya a neoklasszicista Washington Palace épületében tekinthető meg. Művészettörténeti és antropológiai szempontból is jelentős a Honolulu Academy of Arts Asian Galleries, mely a japán és kínai hódítók történelmi nyomait foglalja gyűjteménybe.

Honolulu

290 800 Ft-tól

Chicago, a szeles város, a zene, az irodalom, a filmek és természetesen a sportrajongók otthona. Egyik legnagyobb jellegzetessége a Millennium Park, ahol szinte kötelező képet készíteni a tükröződő Felhőkapu szoborról. Aki ezen túl van, az sétáljon el a Buckingham szökőkúthoz, majd tekintsen le a városra a 360 CHICAGO observation deck épületéből. Chicago garantáltan életreszóló élményeket tartogat mindenki számára.

Chicago

182 900 Ft-tól

Ha van olyan város, amit nem szabad kihagyni amikor az Egyesült Államokba utazunk, akkor az Boston. Benjamin Franklin városát színes és gazdag történelme során számos becenévvel tüntették ki; ezek közül talán a Szabadság bölcsője az, ami a legmarkánsabban kifejezi az Egyesült Államok történelmében betöltött kiemelkedő szerepét. A város nevezetességei közé tartozik a John F. Kennedy Elnöki Könyvtár és Múzeum, a Kortárs Művészetek Múzeuma, az interaktív kiállításokkal büszkélkedő Tudományok Múzeuma, és a város történetét bemutató Concorde Museum. Boston irodalomtörténeti vonatkozása, hogy itt született a horrorirodalom egyik szülőatyja, Edgar Allen Poe. Az író szellemi öröksége ma is élő, lélegző hagyaték, mely világszerte követőket és hódolókat vonz a városba.

Boston

164 000 Ft-tól

Washington az Amerikai Egyesült Államok egyik legnépszerűbb turistacélpontja, ami nem is csoda, hiszen egyedülálló történelmi emlékművekkel rendelkezik. A Fehér Házat és a Capitolium épületét összekötő National Mall-on található többek között a Washington-emlékmű, a Thomas Jefferson-emlékmű és a Lincoln-emlékmű is. Washington lenyűgöző szépségű épületeivel és modern, színvonalas arculatával valódi kozmopolita hangulatot áraszt magából, melyet az idelátogatók is azonnal megtapasztalhatnak.

Washington

172 000 Ft-tól

Aki a modern Atlanta látnivalóira kíváncsi, annak a CNN-túra az egyik legkézenfekvőbb megoldás, hiszen a neves hírcsatorna stúdiójában tett kirándulás egy csipetnyi pillantást enged a hírszerkesztés világába. Az Egyesült Államok kvázi trade mark-jának számító The Coca Cola Companynek szintén Atlanta a központja; a World of Coca-Cola kiállításon megismerhető mindaz, ami a piros-fehér címke mögött rejlik. Ha csak kevés időt tudunk Atlantában tölteni, az Olimpiai Parkot mindenképpen látogassuk meg, hiszen azon túl, hogy kellemes pihenőhely, rengeteg játszóterével igazi családi program, nyaranta pedig fesztiválközpont.

Atlanta

195 900 Ft-tól

Colorado állam fővárosa, Denver, csodás utazási célpont lehet. A Sziklás hegység lábánál elterülő metropoliszban kellemesen keveredik a 21. század a régi cowboy kultúrával. Látnivaló is akad bőven, de talán mindezek közül az állami pénzverde az, ami Denver városát igazán híressé tette. Naponta 50 millió érme kerül ki innen, mindenképp érdemes megnézni belülről is! Ha pedig egy kis kikapcsolódásra vágyunk, akkor számos múzeum, botanikus kert található itt, de a denveri állatkert is méltán híres.

Denver

260 900 Ft-tól

San Diego a kaliforniai életérzést leginkább magában hordozó város. Itt található a világ egyik legnagyobb állatkertje a San Diego Zoo, ahol több mint 800 állat és növényfajt csodálhat meg. San Diego-ban járva érdemes ellátogatni a Maritime Museum-ba, vagy a Cabrillo National Monument világítótornyához. Ha különlegességre vágyik, válassza a SeaWorld tengeri akváriumot, amely bemutatja a víz alatti élővilágot, vagy a USS Midway múzeumot, amit egy repülőgép-anyahajóból alakították ki.

San Diego

219 900 Ft-tól

Dallas

Dallas

251 100 Ft-tól

Seattle

Seattle

219 200 Ft-tól

Philadelphia, azaz Philly - ahogy lakói nevezik-, a Függetlenségi Nyilatkozat, az Egyesült Államok Alkotmánya, és persze Rocky Balboa városa. Ki ne emlékezne a film ikonikus jelenetére, amikor a főhősnek sikerül egyszuszra felfutni a Philadelphiai Művészetek Múzeumához vezető lépcsősoron? Aki a valóságban is meg akar felelni ennek az erőpróbának, az készüljön fel arra, hogy 72 lépcsőfokot kell megmásznia. Az Independence Hall, ahol annak idején aláírták a Függetlenségi Nyilatkozatot, az Independence National Historic Park területén fekszik, mely számos műemlékvédelem alatt álló, és történelmi szempontból is jelentős épületet foglal magába. Többek között itt található a US Mint, az Egyesült Államok legrégebbi pénzverdéje is.

Philadelphia

172 500 Ft-tól

Az űrutazás szerelmeseinek nem kell bemutatni Houston városát, hiszen itt található a Lyndon B. Johnson Űrközpont. Az Amerikai Egyesült Államok negyedik legnagyobb városa hihetetlenül dinamikusan fejlődik, nem véletlenül hívják az “energia fővárosának”. Ha egy igazán autentikus és felejthetetlen élményre vágyik, vegyen részt egy rodeo show-n! A városban rengeteg étterem üzemel, így a világ szinte minden tájának gasztronómiai jellegzetességét kipróbálhatja. Houston multikulturális lakosságának köszönhetően egy egyszerű séta is rengeteg élménnyel szolgálhat.

Houston

259 200 Ft-tól

New Orleans

New Orleans

280 600 Ft-tól

További úticélok

Alabama állam

Birmingham

202 500 Ft-tól

Huntsville

221 200 Ft-tól

Montgomery

350 000 Ft-tól

Mobile

250 300 Ft-tól

Alaska állam

Anchorage

320 900 Ft-tól

Bethel

Fairbanks

Juneau

359 800 Ft-tól

Ketchikan

Kotzebue

803 500 Ft-tól

Sitka

403 300 Ft-tól

Arizona állam

Phoenix

211 300 Ft-tól

Tucson

258 000 Ft-tól

Arkansas állam

Fayetteville

246 400 Ft-tól

Jonesboro

1 916 734 Ft-tól

Little Rock

266 200 Ft-tól

Texarkana

250 900 Ft-tól

Colorado állam

Aspen

346 950 Ft-tól

Colorado Springs

287 100 Ft-tól

Denver

260 900 Ft-tól

Connecticut állam

Hartford

244 500 Ft-tól

District of Columbia állam

Washington

172 000 Ft-tól

Dél Karolina állam

Columbia

220 600 Ft-tól

Charleston

202 300 Ft-tól

Greenville

Myrtle Beach

221 200 Ft-tól

Florida állam

Daytona Beach

223 600 Ft-tól

Key West

293 000 Ft-tól

Fort Lauderdale

198 400 Ft-tól

Fort Myers

217 200 Ft-tól

Gainesville

371 600 Ft-tól

Jacksonville

219 550 Ft-tól

Miami

194 600 Ft-tól

Melbourne

246 300 Ft-tól

Orlando

195 400 Ft-tól

West Palm Beach

226 100 Ft-tól

Panama City Bay County

218 775 Ft-tól

Pensacola

228 900 Ft-tól

Sarasota

216 650 Ft-tól

Tallahassee

229 100 Ft-tól

Tampa

196 200 Ft-tól

Destin-Fort Walton Beach-Valparaiso

228 800 Ft-tól

Georgia állam

Atlanta

195 900 Ft-tól

Brunswick

280 700 Ft-tól

Savannah

220 600 Ft-tól

Hawaii állam

Honolulu

290 800 Ft-tól

Hilo

1 446 567 Ft-tól

Kona

356 300 Ft-tól

Kauai-sziget

387 500 Ft-tól

Kahului

296 300 Ft-tól

Idaho állam

Boise

Idaho Falls

290 300 Ft-tól

Illionis állam

Chicago

182 900 Ft-tól

Champaign

219 300 Ft-tól

Peoria

232 000 Ft-tól

Indiana állam

Evansville

268 667 Ft-tól

Indianapolis

226 500 Ft-tól

Iowa állam

Waterloo

267 600 Ft-tól

Des Moines

307 200 Ft-tól

Kalifornia állam

Fresno

290 000 Ft-tól

El Centro

1 829 600 Ft-tól

Los Angeles

194 600 Ft-tól

Ontario

396 200 Ft-tól

Palm Springs

299 100 Ft-tól

Sacramento

258 000 Ft-tól

San Diego

219 900 Ft-tól

Santa Barbara

792 100 Ft-tól

San Francisco

212 000 Ft-tól

San Jose

242 400 Ft-tól

Santa Rosa

Kansas állam

Wichita

348 000 Ft-tól

Manhattan

270 350 Ft-tól

Kentucky állam

Lexington

273 050 Ft-tól

Louisville

297 000 Ft-tól

Louisiana állam

New Orleans

280 600 Ft-tól

Maine állam

Portland

251 800 Ft-tól

Maryland állam

Baltimore

171 200 Ft-tól

Massachusetts állam

Boston

164 000 Ft-tól

Marthas Vineyard

368 600 Ft-tól

Michigan állam

Detroit

201 500 Ft-tól

Escanaba

Grand Rapids

282 700 Ft-tól

Minnesota állam

Minneapolis

229 700 Ft-tól

Missouri állam

Columbia

238 600 Ft-tól

Kansas City

222 500 Ft-tól

Springfield

460 400 Ft-tól

Saint Louis

207 800 Ft-tól

Montana állam

Billings

287 800 Ft-tól

Bozeman

290 500 Ft-tól

Kalispell

Great Falls

291 600 Ft-tól

Helena

449 100 Ft-tól

Missoula

288 800 Ft-tól

West Yellowstone

505 200 Ft-tól

Nebraska állam

Lincoln

573 700 Ft-tól

Omaha

225 900 Ft-tól

Nevada állam

Las Vegas

219 200 Ft-tól

Reno

263 200 Ft-tól

New Hampshire állam

Lebanon

390 400 Ft-tól

Manchester

301 600 Ft-tól

New York állam

Albany

241 500 Ft-tól

Buffalo

238 600 Ft-tól

Ithaca

269 800 Ft-tól

New York

161 700 Ft-tól

Rochester

246 800 Ft-tól

Syracuse

260 700 Ft-tól

Nyugat-Virginia állam

Charleston

Huntington

313 800 Ft-tól

Morgantown

Ohio állam

Canton Akron

321 400 Ft-tól

Cleveland

202 000 Ft-tól

Columbus

221 200 Ft-tól

Cincinnati

254 800 Ft-tól

Dayton

1 308 800 Ft-tól

Oklahoma állam

Oklahoma City

293 000 Ft-tól

Tulsa

273 900 Ft-tól

Oregon állam

Medford

276 600 Ft-tól

Portland

238 500 Ft-tól

Pennsylvania állam

Harrisburg

231 700 Ft-tól

Philadelphia

172 500 Ft-tól

Pittsburgh

227 700 Ft-tól

Puerto Rico állam

Ponce

San Juan

211 400 Ft-tól

Rhode Island állam

Providence

226 700 Ft-tól

Tennessee állam

Nashville

205 300 Ft-tól

Chattanooga

226 500 Ft-tól

Memphis

220 600 Ft-tól

Knoxville

226 500 Ft-tól

Texas állam

Waco

Amarillo

316 300 Ft-tól

Austin

259 200 Ft-tól

Corpus Christi

375 800 Ft-tól

Dallas

251 100 Ft-tól

El Paso

294 800 Ft-tól

Houston

259 200 Ft-tól

Lubbock

295 600 Ft-tól

San Antonio

346 600 Ft-tól

San Angelo

Utah állam

Cedar City

Salt Lake City

281 100 Ft-tól

Vermont állam

Burlington

Virgin Szigetek állam

Saint Croix-sziget

344 800 Ft-tól

Virgina állam

Norfolk

220 200 Ft-tól

Newport News Hamp

234 400 Ft-tól

Richmond

421 900 Ft-tól

Washington állam

Spokane

343 400 Ft-tól

Seattle

219 200 Ft-tól

Wisconsin állam

Wausau

Milwaukee

391 700 Ft-tól

Madison

Wyoming állam

Cody

Casper

304 200 Ft-tól

Jackson

330 500 Ft-tól

Rock Springs

291 800 Ft-tól

Észak-Dakota állam

Grand Forks

396 700 Ft-tól

Észak-Karolina állam

Asheville

Charlotte

187 300 Ft-tól

New Bern

299 900 Ft-tól

Greensboro

225 000 Ft-tól

Wilmington - Észak-Karolina

207 100 Ft-tól

Jacksonville

220 600 Ft-tól

Raleigh Durham

279 600 Ft-tól

Új-Mexikó állam

Albuquerque

267 100 Ft-tól

Santa Fe

309 500 Ft-tól

Általános információk

Pénznem: Amerikai Dollár (USD)

Utazási okmányok: A magyar állampolgárok, amennyiben regisztrálnak az ESTA rendszerében, biometrikus azonosítóval ellátott útlevéllel utazhatnak.

Vízum információ: A régi típusú (kék) útlevéllel rendelkező magyar állampolgárok kötelesek vízumot igényelni.