Untitled-1

Kiemelt úticélok

New York, Amerika legnépesebb, egyben legizgalmasabb városa. A Nagy Alma felejthetetlen élményekkel vár minden idelátogatót. Kezdjünk a legnépszerűbb látványosságokkal, és menjünk fel az Empire State Building tetejére, és tekintsünk le a városra a magasból. Ezt követően lovaskocsizzük körbe a Central Parkot, hajózzunk ki a Szabadságszoborhoz, este pedig menjünk el pörgős koncertre a Madison Square Gardenbe. Ha élményekre vágyunk, a soha nem alvó New York a tökéletes város!

New York

142 400 Ft-tól

Miami az USA egyik legdinamikusabb fejlődő városa, a Karib tenger partján. Csodaszép pálmafás tengerpart, gyümölcslevek és koktélok. Utazzunk a Miami Trolley-al, sétáljunk a South Pointe Park-ban, vagy Miami belvárosában, a Downtown-ban. Ellátogathatunk az art deco negyedbe, vagy gőrkorcsolyázhatunk a filmekből jól ismert Miami Beach Boardwalk-on. Mindegy milyen elfoglaltságot választunk, az garantált, hogy Miami különleges élményeket tartogat az idelátogatóknak.

Miami

174 900 Ft-tól

Az Angyalok, a filmek, a csillogás, a reflektorfény városa, a szórakoztatóipar fellegvára. Nincs olyan pont Los Angeles utcáin, ahol ne találni valamilyen lehetőséget az élményszerzésre. Ezt egész egyszerűen látni kell! A Universal Studiosban miután fényképezkedtél Shrek-el, a Halálosabb Iramban sportautóival és Scooby Doo-val, a Santa Monica öbölben sétáljon egyet a kellemes tengerparti szélben. A Providence-ben átélt ízorgiák után pontosan tudni fogja mit is üzen Los Angeles az idelátogatóknak. A Hollywood felirattal a háttérben ellőtt kötelező selfie után, a The Getty Center pedig valódi kultúrsokk lesz a képzőművészet iránt érdeklődőknek.

Los Angeles

180 000 Ft-tól

Jónéhány ismert filmnek és sorozatnak ad otthont a különleges, ködös város, San Francisco. Keljen át az  Amerikai Egyesült Államok második leghosszabb függőhídján, a Golden Gate hídon, sétáljon a Golden Gate Parkban, majd szálljon hajóra és látogasson el a világszerte ismert Alcatraz börtönszigetre. San Francisco minden negyedét egyedi stílus jellemzi. Ha szereti a viktoriánus kori és a modern építészet jellegzetességeinek keveredését, le fogják nyűgözni San Fransisco utcái.

San Francisco

220 100 Ft-tól

Fények, szerencsejátékok és lenyűgöző előadások. Ez bizony Las Vegas, ahol egy pillanatig sem unatkozhat. Sétáljon végig a Las Vegas Sugárúton, ahol olyan kaszinók várják, mint a Four Queens vagy a Luxor, és készítsen egy képet a híres Üdvözöljük a mesés Las Vegasban! felirattal. Csodálja meg a Mandalay-öböl Shark Reef akváriumának élőlényeit, majd tegyen egy kiadós túrát a Red Rock-kanyonban. A nap végén kipihenheti magát Las Vegas mesés szállodáinak egyikében.

Las Vegas

197 400 Ft-tól

Tampa Florida egyik legnagyobb városa, ami a Tampa Bay öbölben fekszik. A kellemes klíma ellenére az idelátogatók legkedveltebb uticélja a Busch Gardens. Ez egy monstre téma park, ami egyszerre vidámpark és állatkert. Aki szereti a hullámvasutakat és a sebességet, annak nem szabad kihagynia Tampát. Aki a kevésbé mozgalmas időtöltéseket kedveli, az sétálhat a Hillsborough folyó mentén, vagy meglátogathatja Ybor City kubai hangulatú negyedét.

Tampa

182 700 Ft-tól

Florida középső részén helyezkedik el Orlando városa, ami igen közkedvelt, különösen a családosan érkező túristák körében. Népszerűségét annak köszönheti, hogy szinte az egész város egy hatalmas vidámpark. A teljesség igénye nélkül néhány szórakoztató központ, amelyeket érdemes meglátogatni, a Disneyland, a Sea World, a Discovery Cove, ahol delfinekkel úszhatunk együtt, a Hollywood Studios, vagy az IFly Orlando. A város környéke pedig számos természeti csodát tartogat számunkra. Az Econlockhatchee folyó, az Apopka tó, vagy a Conway tó, mind-mind a nyugodt pihenést és a kikapcsoldást szolgálja. Aki Orlando-ban jár ne hagyja ki a híres Cirque du Soliel egyedülálló és szenzációs műsorát.

Orlando

190 150 Ft-tól

A paradicsomi Hawaii fővárosa Honolulu, amely az Oahu szigetén található, a Csendes-óceán és a Koolau-hegység ködbe vesző szirtfokai között. Honolulu egyik legszebb és kivételesen megkapó épületegyüttese a Iolani palota, melyet Kalakaua király építtetett és különös becsben áll a helyiek szívében. Hasonlóképp erős érzelmek fűzik Honolulu és egész Hawaii lakóit Liliuokalani királynő emlékezetéhez, aki szimbólummá vált a szigetlakók számára, hiszen minden követ megmozgatott azért, hogy a szigetország független maradhasson. Lakosztálya a neoklasszicista Washington Palace épületében tekinthető meg. Művészettörténeti és antropológiai szempontból is jelentős a Honolulu Academy of Arts Asian Galleries, mely a japán és kínai hódítók történelmi nyomait foglalja gyűjteménybe.

Honolulu

282 500 Ft-tól

Chicago, a szeles város, a zene, az irodalom, a filmek és természetesen a sportrajongók otthona. Egyik legnagyobb jellegzetessége a Millennium Park, ahol szinte kötelező képet készíteni a tükröződő Felhőkapu szoborról. Aki ezen túl van, az sétáljon el a Buckingham szökőkúthoz, majd tekintsen le a városra a 360 CHICAGO observation deck épületéből. Chicago garantáltan életreszóló élményeket tartogat mindenki számára.

Chicago

163 000 Ft-tól

Ha van olyan város, amit nem szabad kihagyni amikor az Egyesült Államokba utazunk, akkor az Boston. Benjamin Franklin városát színes és gazdag történelme során számos becenévvel tüntették ki; ezek közül talán a Szabadság bölcsője az, ami a legmarkánsabban kifejezi az Egyesült Államok történelmében betöltött kiemelkedő szerepét. A város nevezetességei közé tartozik a John F. Kennedy Elnöki Könyvtár és Múzeum, a Kortárs Művészetek Múzeuma, az interaktív kiállításokkal büszkélkedő Tudományok Múzeuma, és a város történetét bemutató Concorde Museum. Boston irodalomtörténeti vonatkozása, hogy itt született a horrorirodalom egyik szülőatyja, Edgar Allen Poe. Az író szellemi öröksége ma is élő, lélegző hagyaték, mely világszerte követőket és hódolókat vonz a városba.

Boston

166 110 Ft-tól

Washington az Amerikai Egyesült Államok egyik legnépszerűbb turistacélpontja, ami nem is csoda, hiszen egyedülálló történelmi emlékművekkel rendelkezik. A Fehér Házat és a Capitolium épületét összekötő National Mall-on található többek között a Washington-emlékmű, a Thomas Jefferson-emlékmű és a Lincoln-emlékmű is. Washington lenyűgöző szépségű épületeivel és modern, színvonalas arculatával valódi kozmopolita hangulatot áraszt magából, melyet az idelátogatók is azonnal megtapasztalhatnak.

Washington

168 100 Ft-tól

Aki a modern Atlanta látnivalóira kíváncsi, annak a CNN-túra az egyik legkézenfekvőbb megoldás, hiszen a neves hírcsatorna stúdiójában tett kirándulás egy csipetnyi pillantást enged a hírszerkesztés világába. Az Egyesült Államok kvázi trade mark-jának számító The Coca Cola Companynek szintén Atlanta a központja; a World of Coca-Cola kiállításon megismerhető mindaz, ami a piros-fehér címke mögött rejlik. Ha csak kevés időt tudunk Atlantában tölteni, az Olimpiai Parkot mindenképpen látogassuk meg, hiszen azon túl, hogy kellemes pihenőhely, rengeteg játszóterével igazi családi program, nyaranta pedig fesztiválközpont.

Atlanta

192 100 Ft-tól

Colorado állam fővárosa, Denver, csodás utazási célpont lehet. A Sziklás hegység lábánál elterülő metropoliszban kellemesen keveredik a 21. század a régi cowboy kultúrával. Látnivaló is akad bőven, de talán mindezek közül az állami pénzverde az, ami Denver városát igazán híressé tette. Naponta 50 millió érme kerül ki innen, mindenképp érdemes megnézni belülről is! Ha pedig egy kis kikapcsolódásra vágyunk, akkor számos múzeum, botanikus kert található itt, de a denveri állatkert is méltán híres.

Denver

259 400 Ft-tól

San Diego a kaliforniai életérzést leginkább magában hordozó város. Itt található a világ egyik legnagyobb állatkertje a San Diego Zoo, ahol több mint 800 állat és növényfajt csodálhat meg. San Diego-ban járva érdemes ellátogatni a Maritime Museum-ba, vagy a Cabrillo National Monument világítótornyához. Ha különlegességre vágyik, válassza a SeaWorld tengeri akváriumot, amely bemutatja a víz alatti élővilágot, vagy a USS Midway múzeumot, amit egy repülőgép-anyahajóból alakították ki.

San Diego

218 850 Ft-tól

Dallas

Dallas

242 500 Ft-tól

Seattle

Seattle

200 200 Ft-tól

Philadelphia, azaz Philly - ahogy lakói nevezik-, a Függetlenségi Nyilatkozat, az Egyesült Államok Alkotmánya, és persze Rocky Balboa városa. Ki ne emlékezne a film ikonikus jelenetére, amikor a főhősnek sikerül egyszuszra felfutni a Philadelphiai Művészetek Múzeumához vezető lépcsősoron? Aki a valóságban is meg akar felelni ennek az erőpróbának, az készüljön fel arra, hogy 72 lépcsőfokot kell megmásznia. Az Independence Hall, ahol annak idején aláírták a Függetlenségi Nyilatkozatot, az Independence National Historic Park területén fekszik, mely számos műemlékvédelem alatt álló, és történelmi szempontból is jelentős épületet foglal magába. Többek között itt található a US Mint, az Egyesült Államok legrégebbi pénzverdéje is.

Philadelphia

168 100 Ft-tól

Az űrutazás szerelmeseinek nem kell bemutatni Houston városát, hiszen itt található a Lyndon B. Johnson Űrközpont. Az Amerikai Egyesült Államok negyedik legnagyobb városa hihetetlenül dinamikusan fejlődik, nem véletlenül hívják az “energia fővárosának”. Ha egy igazán autentikus és felejthetetlen élményre vágyik, vegyen részt egy rodeo show-n! A városban rengeteg étterem üzemel, így a világ szinte minden tájának gasztronómiai jellegzetességét kipróbálhatja. Houston multikulturális lakosságának köszönhetően egy egyszerű séta is rengeteg élménnyel szolgálhat.

Houston

242 600 Ft-tól

New Orleans

New Orleans

266 400 Ft-tól

További úticélok

Alabama állam

Birmingham

216 634 Ft-tól

Huntsville

Alaska állam

Anchorage

313 100 Ft-tól

Fairbanks

351 400 Ft-tól

Juneau

1 264 400 Ft-tól

Sitka

552 100 Ft-tól

Arizona állam

Phoenix

218 100 Ft-tól

Tucson

252 900 Ft-tól

Arkansas állam

Fort Smith

219 400 Ft-tól

Fayetteville

253 200 Ft-tól

Little Rock

Texarkana

Colorado állam

Aspen

1 340 300 Ft-tól

Colorado Springs

262 400 Ft-tól

Denver

259 400 Ft-tól

District of Columbia állam

Washington

168 100 Ft-tól

Dél Karolina állam

Columbia

227 700 Ft-tól

Charleston

237 700 Ft-tól

Greenville

217 800 Ft-tól

Myrtle Beach

199 300 Ft-tól

Dél-Dakota állam

Aberdeen

370 900 Ft-tól

Rapid City

379 900 Ft-tól

Florida állam

Daytona Beach

197 000 Ft-tól

Key West

196 200 Ft-tól

Fort Lauderdale

205 350 Ft-tól

Fort Myers

196 200 Ft-tól

Jacksonville

203 000 Ft-tól

Miami

174 900 Ft-tól

Melbourne

Orlando

190 150 Ft-tól

West Palm Beach

216 900 Ft-tól

Panama City Bay County

196 200 Ft-tól

Pensacola

230 100 Ft-tól

Sarasota

218 700 Ft-tól

Tallahassee

248 900 Ft-tól

Tampa

182 700 Ft-tól

Destin-Fort Walton Beach-Valparaiso

314 400 Ft-tól

Georgia állam

Atlanta

192 100 Ft-tól

Savannah

Hawaii állam

Honolulu

282 500 Ft-tól

Hilo

1 210 600 Ft-tól

Kauai-sziget

316 300 Ft-tól

Kahului

716 600 Ft-tól

Idaho állam

Boise

Idaho Falls

Illionis állam

Chicago

163 000 Ft-tól

Champaign

1 217 500 Ft-tól

Indiana állam

Fort Wayne

220 000 Ft-tól

Indianapolis

198 500 Ft-tól

Iowa állam

Waterloo

218 300 Ft-tól

Des Moines

323 600 Ft-tól

Kalifornia állam

Bakersfield

257 800 Ft-tól

Fresno

339 400 Ft-tól

Los Angeles

180 000 Ft-tól

Palm Springs

267 100 Ft-tól

Sacramento

272 500 Ft-tól

San Diego

218 850 Ft-tól

San Francisco

220 100 Ft-tól

San Jose

230 100 Ft-tól

Kansas állam

Wichita

279 700 Ft-tól

Manhattan

456 100 Ft-tól

Kentucky állam

Louisville

199 800 Ft-tól

Louisiana állam

Alexandria

Monroe

New Orleans

266 400 Ft-tól

Shreveport

218 700 Ft-tól

Maine állam

Portland

235 600 Ft-tól

Maryland állam

Baltimore

167 500 Ft-tól

Massachusetts állam

Boston

166 110 Ft-tól

Michigan állam

Detroit

198 200 Ft-tól

Grand Rapids

318 600 Ft-tól

Minnesota állam

Minneapolis

197 900 Ft-tól

Mississippi állam

Columbus

286 700 Ft-tól

Missouri állam

Columbia

222 400 Ft-tól

Kansas City

220 000 Ft-tól

Springfield

267 800 Ft-tól

Saint Louis

217 400 Ft-tól

Montana állam

Billings

275 300 Ft-tól

Bozeman

381 700 Ft-tól

West Yellowstone

435 900 Ft-tól

Nebraska állam

Grand Island

236 100 Ft-tól

Lincoln

315 900 Ft-tól

Omaha

217 400 Ft-tól

Nevada állam

Las Vegas

197 400 Ft-tól

Reno

New Hampshire állam

Lebanon

426 400 Ft-tól

Manchester

278 200 Ft-tól

New York állam

Buffalo

696 100 Ft-tól

New York

142 400 Ft-tól

Rochester

230 567 Ft-tól

Syracuse

Ohio állam

Canton Akron

814 800 Ft-tól

Cleveland

197 900 Ft-tól

Columbus

219 400 Ft-tól

Cincinnati

216 800 Ft-tól

Dayton

404 400 Ft-tól

Oklahoma állam

Oklahoma City

259 900 Ft-tól

Tulsa

275 000 Ft-tól

Oregon állam

Portland

220 100 Ft-tól

Pennsylvania állam

Harrisburg

228 600 Ft-tól

Philadelphia

168 100 Ft-tól

Pittsburgh

195 800 Ft-tól

Puerto Rico állam

San Juan

212 200 Ft-tól

Rhode Island állam

Providence

690 800 Ft-tól

Tennessee állam

Nashville

196 400 Ft-tól

Memphis

197 900 Ft-tól

Knoxville

245 000 Ft-tól

Texas állam

Abilene

Austin

259 100 Ft-tól

Dallas

242 500 Ft-tól

El Paso

260 500 Ft-tól

Houston

242 600 Ft-tól

Lubbock

279 200 Ft-tól

Midland

268 900 Ft-tól

San Antonio

274 200 Ft-tól

Victoria

Utah állam

Cedar City

708 000 Ft-tól

Salt Lake City

260 200 Ft-tól

Vermont állam

Burlington

229 700 Ft-tól

Virgina állam

Norfolk

209 100 Ft-tól

Newport News Hamp

287 300 Ft-tól

Richmond

223 400 Ft-tól

Washington állam

Seattle

200 200 Ft-tól

Wisconsin állam

Wausau

2 047 400 Ft-tól

Green Bay

Madison

264 700 Ft-tól

Wyoming állam

Cody

601 400 Ft-tól

Casper

333 000 Ft-tól

Észak-Dakota állam

Grand Forks

Jamestown

229 000 Ft-tól

Észak-Karolina állam

Charlotte

192 500 Ft-tól

Wilmington - Észak-Karolina

198 600 Ft-tól

Raleigh Durham

278 300 Ft-tól

Új-Mexikó állam

Albuquerque

Általános információk

Pénznem: Amerikai Dollár (USD)

Utazási okmányok: A magyar állampolgárok, amennyiben regisztrálnak az ESTA rendszerében, biometrikus azonosítóval ellátott útlevéllel utazhatnak.

Vízum információ: A régi típusú (kék) útlevéllel rendelkező magyar állampolgárok kötelesek vízumot igényelni.