Untitled-1 hotel

Kiemelt úticélok

New York, Amerika legnépesebb, egyben legizgalmasabb városa. A Nagy Alma felejthetetlen élményekkel vár minden idelátogatót. Kezdjünk a legnépszerűbb látványosságokkal, és menjünk fel az Empire State Building tetejére, és tekintsünk le a városra a magasból. Ezt követően lovaskocsizzük körbe a Central Parkot, hajózzunk ki a Szabadságszoborhoz, este pedig menjünk el pörgős koncertre a Madison Square Gardenbe. Ha élményekre vágyunk, a soha nem alvó New York a tökéletes város!

New York

166 800 Ft-tól

Miami az USA egyik legdinamikusabb fejlődő városa, a Karib tenger partján. Csodaszép pálmafás tengerpart, gyümölcslevek és koktélok. Utazzunk a Miami Trolley-al, sétáljunk a South Pointe Park-ban, vagy Miami belvárosában, a Downtown-ban. Ellátogathatunk az art deco negyedbe, vagy gőrkorcsolyázhatunk a filmekből jól ismert Miami Beach Boardwalk-on. Mindegy milyen elfoglaltságot választunk, az garantált, hogy Miami különleges élményeket tartogat az idelátogatóknak.

Miami

183 900 Ft-tól

Az Angyalok, a filmek, a csillogás, a reflektorfény városa, a szórakoztatóipar fellegvára. Nincs olyan pont Los Angeles utcáin, ahol ne találni valamilyen lehetőséget az élményszerzésre. Ezt egész egyszerűen látni kell! A Universal Studiosban miután fényképezkedtél Shrek-el, a Halálosabb Iramban sportautóival és Scooby Doo-val, a Santa Monica öbölben sétáljon egyet a kellemes tengerparti szélben. A Providence-ben átélt ízorgiák után pontosan tudni fogja mit is üzen Los Angeles az idelátogatóknak. A Hollywood felirattal a háttérben ellőtt kötelező selfie után, a The Getty Center pedig valódi kultúrsokk lesz a képzőművészet iránt érdeklődőknek.

Los Angeles

190 834 Ft-tól

Jónéhány ismert filmnek és sorozatnak ad otthont a különleges, ködös város, San Francisco. Keljen át az  Amerikai Egyesült Államok második leghosszabb függőhídján, a Golden Gate hídon, sétáljon a Golden Gate Parkban, majd szálljon hajóra és látogasson el a világszerte ismert Alcatraz börtönszigetre. San Francisco minden negyedét egyedi stílus jellemzi. Ha szereti a viktoriánus kori és a modern építészet jellegzetességeinek keveredését, le fogják nyűgözni San Fransisco utcái.

San Francisco

213 100 Ft-tól

Fények, szerencsejátékok és lenyűgöző előadások. Ez bizony Las Vegas, ahol egy pillanatig sem unatkozhat. Sétáljon végig a Las Vegas Sugárúton, ahol olyan kaszinók várják, mint a Four Queens vagy a Luxor, és készítsen egy képet a híres Üdvözöljük a mesés Las Vegasban! felirattal. Csodálja meg a Mandalay-öböl Shark Reef akváriumának élőlényeit, majd tegyen egy kiadós túrát a Red Rock-kanyonban. A nap végén kipihenheti magát Las Vegas mesés szállodáinak egyikében.

Las Vegas

229 600 Ft-tól

Tampa Florida egyik legnagyobb városa, ami a Tampa Bay öbölben fekszik. A kellemes klíma ellenére az idelátogatók legkedveltebb uticélja a Busch Gardens. Ez egy monstre téma park, ami egyszerre vidámpark és állatkert. Aki szereti a hullámvasutakat és a sebességet, annak nem szabad kihagynia Tampát. Aki a kevésbé mozgalmas időtöltéseket kedveli, az sétálhat a Hillsborough folyó mentén, vagy meglátogathatja Ybor City kubai hangulatú negyedét.

Tampa

218 250 Ft-tól

Florida középső részén helyezkedik el Orlando városa, ami igen közkedvelt, különösen a családosan érkező túristák körében. Népszerűségét annak köszönheti, hogy szinte az egész város egy hatalmas vidámpark. A teljesség igénye nélkül néhány szórakoztató központ, amelyeket érdemes meglátogatni, a Disneyland, a Sea World, a Discovery Cove, ahol delfinekkel úszhatunk együtt, a Hollywood Studios, vagy az IFly Orlando. A város környéke pedig számos természeti csodát tartogat számunkra. Az Econlockhatchee folyó, az Apopka tó, vagy a Conway tó, mind-mind a nyugodt pihenést és a kikapcsoldást szolgálja. Aki Orlando-ban jár ne hagyja ki a híres Cirque du Soliel egyedülálló és szenzációs műsorát.

Orlando

213 500 Ft-tól

A paradicsomi Hawaii fővárosa Honolulu, amely az Oahu szigetén található, a Csendes-óceán és a Koolau-hegység ködbe vesző szirtfokai között. Honolulu egyik legszebb és kivételesen megkapó épületegyüttese a Iolani palota, melyet Kalakaua király építtetett és különös becsben áll a helyiek szívében. Hasonlóképp erős érzelmek fűzik Honolulu és egész Hawaii lakóit Liliuokalani királynő emlékezetéhez, aki szimbólummá vált a szigetlakók számára, hiszen minden követ megmozgatott azért, hogy a szigetország független maradhasson. Lakosztálya a neoklasszicista Washington Palace épületében tekinthető meg. Művészettörténeti és antropológiai szempontból is jelentős a Honolulu Academy of Arts Asian Galleries, mely a japán és kínai hódítók történelmi nyomait foglalja gyűjteménybe.

Honolulu

274 800 Ft-tól

Chicago, a szeles város, a zene, az irodalom, a filmek és természetesen a sportrajongók otthona. Egyik legnagyobb jellegzetessége a Millennium Park, ahol szinte kötelező képet készíteni a tükröződő Felhőkapu szoborról. Aki ezen túl van, az sétáljon el a Buckingham szökőkúthoz, majd tekintsen le a városra a 360 CHICAGO observation deck épületéből. Chicago garantáltan életreszóló élményeket tartogat mindenki számára.

Chicago

185 900 Ft-tól

Ha van olyan város, amit nem szabad kihagyni amikor az Egyesült Államokba utazunk, akkor az Boston. Benjamin Franklin városát színes és gazdag történelme során számos becenévvel tüntették ki; ezek közül talán a Szabadság bölcsője az, ami a legmarkánsabban kifejezi az Egyesült Államok történelmében betöltött kiemelkedő szerepét. A város nevezetességei közé tartozik a John F. Kennedy Elnöki Könyvtár és Múzeum, a Kortárs Művészetek Múzeuma, az interaktív kiállításokkal büszkélkedő Tudományok Múzeuma, és a város történetét bemutató Concorde Museum. Boston irodalomtörténeti vonatkozása, hogy itt született a horrorirodalom egyik szülőatyja, Edgar Allen Poe. Az író szellemi öröksége ma is élő, lélegző hagyaték, mely világszerte követőket és hódolókat vonz a városba.

Boston

198 867 Ft-tól

Washington az Amerikai Egyesült Államok egyik legnépszerűbb turistacélpontja, ami nem is csoda, hiszen egyedülálló történelmi emlékművekkel rendelkezik. A Fehér Házat és a Capitolium épületét összekötő National Mall-on található többek között a Washington-emlékmű, a Thomas Jefferson-emlékmű és a Lincoln-emlékmű is. Washington lenyűgöző szépségű épületeivel és modern, színvonalas arculatával valódi kozmopolita hangulatot áraszt magából, melyet az idelátogatók is azonnal megtapasztalhatnak.

Washington

202 600 Ft-tól

Aki a modern Atlanta látnivalóira kíváncsi, annak a CNN-túra az egyik legkézenfekvőbb megoldás, hiszen a neves hírcsatorna stúdiójában tett kirándulás egy csipetnyi pillantást enged a hírszerkesztés világába. Az Egyesült Államok kvázi trade mark-jának számító The Coca Cola Companynek szintén Atlanta a központja; a World of Coca-Cola kiállításon megismerhető mindaz, ami a piros-fehér címke mögött rejlik. Ha csak kevés időt tudunk Atlantában tölteni, az Olimpiai Parkot mindenképpen látogassuk meg, hiszen azon túl, hogy kellemes pihenőhely, rengeteg játszóterével igazi családi program, nyaranta pedig fesztiválközpont.

Atlanta

212 600 Ft-tól

Colorado állam fővárosa, Denver, csodás utazási célpont lehet. A Sziklás hegység lábánál elterülő metropoliszban kellemesen keveredik a 21. század a régi cowboy kultúrával. Látnivaló is akad bőven, de talán mindezek közül az állami pénzverde az, ami Denver városát igazán híressé tette. Naponta 50 millió érme kerül ki innen, mindenképp érdemes megnézni belülről is! Ha pedig egy kis kikapcsolódásra vágyunk, akkor számos múzeum, botanikus kert található itt, de a denveri állatkert is méltán híres.

Denver

234 100 Ft-tól

San Diego a kaliforniai életérzést leginkább magában hordozó város. Itt található a világ egyik legnagyobb állatkertje a San Diego Zoo, ahol több mint 800 állat és növényfajt csodálhat meg. San Diego-ban járva érdemes ellátogatni a Maritime Museum-ba, vagy a Cabrillo National Monument világítótornyához. Ha különlegességre vágyik, válassza a SeaWorld tengeri akváriumot, amely bemutatja a víz alatti élővilágot, vagy a USS Midway múzeumot, amit egy repülőgép-anyahajóból alakították ki.

San Diego

236 200 Ft-tól

Dallas

Dallas

222 400 Ft-tól

Seattle

Seattle

196 450 Ft-tól

Philadelphia, azaz Philly - ahogy lakói nevezik-, a Függetlenségi Nyilatkozat, az Egyesült Államok Alkotmánya, és persze Rocky Balboa városa. Ki ne emlékezne a film ikonikus jelenetére, amikor a főhősnek sikerül egyszuszra felfutni a Philadelphiai Művészetek Múzeumához vezető lépcsősoron? Aki a valóságban is meg akar felelni ennek az erőpróbának, az készüljön fel arra, hogy 72 lépcsőfokot kell megmásznia. Az Independence Hall, ahol annak idején aláírták a Függetlenségi Nyilatkozatot, az Independence National Historic Park területén fekszik, mely számos műemlékvédelem alatt álló, és történelmi szempontból is jelentős épületet foglal magába. Többek között itt található a US Mint, az Egyesült Államok legrégebbi pénzverdéje is.

Philadelphia

211 900 Ft-tól

Az űrutazás szerelmeseinek nem kell bemutatni Houston városát, hiszen itt található a Lyndon B. Johnson Űrközpont. Az Amerikai Egyesült Államok negyedik legnagyobb városa hihetetlenül dinamikusan fejlődik, nem véletlenül hívják az “energia fővárosának”. Ha egy igazán autentikus és felejthetetlen élményre vágyik, vegyen részt egy rodeo show-n! A városban rengeteg étterem üzemel, így a világ szinte minden tájának gasztronómiai jellegzetességét kipróbálhatja. Houston multikulturális lakosságának köszönhetően egy egyszerű séta is rengeteg élménnyel szolgálhat.

Houston

196 700 Ft-tól

New Orleans

New Orleans

225 600 Ft-tól

További úticélok

Alabama állam

Birmingham

231 800 Ft-tól

Huntsville

351 200 Ft-tól

Montgomery

Alaska állam

Anchorage

264 500 Ft-tól

Juneau

413 800 Ft-tól

Sitka

429 900 Ft-tól

Arizona állam

Flagstaff

Phoenix

233 000 Ft-tól

Tucson

276 000 Ft-tól

Arkansas állam

Fayetteville

232 300 Ft-tól

Little Rock

Colorado állam

Aspen

238 600 Ft-tól

Colorado Springs

261 100 Ft-tól

Denver

234 100 Ft-tól

Pueblo

383 200 Ft-tól

Connecticut állam

Hartford

310 200 Ft-tól

District of Columbia állam

Washington

202 600 Ft-tól

Dél Karolina állam

Columbia

221 700 Ft-tól

Charleston

229 500 Ft-tól

Florence

303 100 Ft-tól

Greenville

331 800 Ft-tól

Hilton Head

234 900 Ft-tól

Myrtle Beach

230 900 Ft-tól

Dél-Dakota állam

Aberdeen

Sioux Falls

273 400 Ft-tól

Rapid City

261 300 Ft-tól

Florida állam

Daytona Beach

247 900 Ft-tól

Key West

255 200 Ft-tól

Fort Lauderdale

229 600 Ft-tól

Fort Myers

231 400 Ft-tól

Jacksonville

221 700 Ft-tól

Miami

183 900 Ft-tól

Melbourne

293 100 Ft-tól

Orlando

213 500 Ft-tól

West Palm Beach

Panama City Bay County

240 300 Ft-tól

Pensacola

302 000 Ft-tól

Sarasota

222 900 Ft-tól

Tampa

218 250 Ft-tól

Valparaiso

246 600 Ft-tól

Georgia állam

Augusta

223 200 Ft-tól

Atlanta

212 600 Ft-tól

Columbus

Savannah

226 200 Ft-tól

Hawaii állam

Honolulu

274 800 Ft-tól

Hilo

292 600 Ft-tól

Kona

388 200 Ft-tól

Kauai-sziget

Kahului

288 200 Ft-tól

Idaho állam

Boise

Idaho Falls

Illionis állam

Chicago

185 900 Ft-tól

Indiana állam

Indianapolis

231 700 Ft-tól

Iowa állam

Cedar Rapids

271 200 Ft-tól

Des Moines

247 500 Ft-tól

Kalifornia állam

Arcata

288 900 Ft-tól

Los Angeles

190 834 Ft-tól

Palm Springs

388 500 Ft-tól

Sacramento

335 500 Ft-tól

San Diego

236 200 Ft-tól

Santa Barbara

331 500 Ft-tól

San Francisco

213 100 Ft-tól

San Jose

242 700 Ft-tól

Santa Ana

Kansas állam

Manhattan

813 900 Ft-tól

Kentucky állam

Louisville

Louisiana állam

New Orleans

225 600 Ft-tól

Maine állam

Augusta

394 100 Ft-tól

Bangor

322 000 Ft-tól

Presque Isle

302 300 Ft-tól

Portland

239 000 Ft-tól

Maryland állam

Baltimore

217 400 Ft-tól

Massachusetts állam

Boston

198 867 Ft-tól

Michigan állam

Kalamazoo

277 100 Ft-tól

Detroit

233 800 Ft-tól

Escanaba

498 000 Ft-tól

Minnesota állam

Minneapolis

221 600 Ft-tól

Mississippi állam

Jackson

227 700 Ft-tól

Missouri állam

Columbia

274 000 Ft-tól

Kansas City

332 200 Ft-tól

Springfield

296 900 Ft-tól

Saint Louis

247 443 Ft-tól

Montana állam

Billings

310 600 Ft-tól

Bozeman

409 760 Ft-tól

Kalispell

279 560 Ft-tól

Great Falls

464 040 Ft-tól

Helena

310 700 Ft-tól

Missoula

344 500 Ft-tól

West Yellowstone

597 600 Ft-tól

Nebraska állam

Grand Island

278 200 Ft-tól

Omaha

Nevada állam

Las Vegas

229 600 Ft-tól

Reno

New Hampshire állam

Lebanon

483 700 Ft-tól

Manchester

391 200 Ft-tól

New York állam

Albany

241 600 Ft-tól

Buffalo

230 125 Ft-tól

Ithaca

New York

166 800 Ft-tól

Rochester

302 600 Ft-tól

Nyugat-Virginia állam

Clarksburg

249 600 Ft-tól

Charleston

331 400 Ft-tól

Lewisburg

364 100 Ft-tól

Ohio állam

Cleveland

212 540 Ft-tól

Columbus

252 800 Ft-tól

Cincinnati

245 600 Ft-tól

Dayton

259 600 Ft-tól

Toledo

Oklahoma állam

Lawton

Oklahoma City

267 300 Ft-tól

Oregon állam

Eugene

409 000 Ft-tól

Portland

236 900 Ft-tól

Redmond

240 075 Ft-tól

Pennsylvania állam

Allentown Bthlehm

Scranton

Lancaster

1 467 400 Ft-tól

Philadelphia

211 900 Ft-tól

Pittsburgh

226 900 Ft-tól

Puerto Rico állam

San Juan

223 300 Ft-tól

Tennessee állam

Nashville

224 300 Ft-tól

Chattanooga

264 800 Ft-tól

Memphis

226 800 Ft-tól

Knoxville

229 600 Ft-tól

Texas állam

Austin

223 375 Ft-tól

Corpus Christi

244 500 Ft-tól

Dallas

222 400 Ft-tól

El Paso

295 800 Ft-tól

Houston

196 700 Ft-tól

Lubbock

235 100 Ft-tól

Mcallen

349 800 Ft-tól

San Antonio

241 100 Ft-tól

Utah állam

Saint George

228 400 Ft-tól

Salt Lake City

254 000 Ft-tól

Vermont állam

Burlington

244 700 Ft-tól

Virgina állam

Norfolk

262 400 Ft-tól

Richmond

316 200 Ft-tól

Roanoke

263 300 Ft-tól

Washington állam

Spokane

Pasco

310 300 Ft-tól

Seattle

196 450 Ft-tól

Yakima

380 600 Ft-tól

Wisconsin állam

Wausau

248 400 Ft-tól

Green Bay

406 100 Ft-tól

Milwaukee

248 300 Ft-tól

Madison

632 600 Ft-tól

Wyoming állam

Cody

451 300 Ft-tól

Észak-Dakota állam

Bismarck

297 100 Ft-tól

Fargo

256 300 Ft-tól

Grand Forks

Jamestown

Minot

266 600 Ft-tól

Észak-Karolina állam

Asheville

230 900 Ft-tól

Charlotte

221 900 Ft-tól

Greensboro

Wilmington

221 634 Ft-tól

Raleigh Durham

249 500 Ft-tól

Új-Mexikó állam

Albuquerque

237 700 Ft-tól

Santa Fe

287 634 Ft-tól

Általános információk

Pénznem: Amerikai Dollár (USD)

Utazási okmányok: A magyar állampolgárok, amennyiben regisztrálnak az ESTA rendszerében, biometrikus azonosítóval ellátott útlevéllel utazhatnak.

Vízum információ: A régi típusú (kék) útlevéllel rendelkező magyar állampolgárok kötelesek vízumot igényelni.