Untitled-1

Kiemelt úticélok

New York, Amerika legnépesebb, egyben legizgalmasabb városa. A Nagy Alma felejthetetlen élményekkel vár minden idelátogatót. Kezdjünk a legnépszerűbb látványosságokkal, és menjünk fel az Empire State Building tetejére, és tekintsünk le a városra a magasból. Ezt követően lovaskocsizzük körbe a Central Parkot, hajózzunk ki a Szabadságszoborhoz, este pedig menjünk el pörgős koncertre a Madison Square Gardenbe. Ha élményekre vágyunk, a soha nem alvó New York a tökéletes város!

New York

147 412 Ft-tól

Miami az USA egyik legdinamikusabb fejlődő városa, a Karib tenger partján. Csodaszép pálmafás tengerpart, gyümölcslevek és koktélok. Utazzunk a Miami Trolley-al, sétáljunk a South Pointe Park-ban, vagy Miami belvárosában, a Downtown-ban. Ellátogathatunk az art deco negyedbe, vagy gőrkorcsolyázhatunk a filmekből jól ismert Miami Beach Boardwalk-on. Mindegy milyen elfoglaltságot választunk, az garantált, hogy Miami különleges élményeket tartogat az idelátogatóknak.

Miami

213 160 Ft-tól

Az Angyalok, a filmek, a csillogás, a reflektorfény városa, a szórakoztatóipar fellegvára. Nincs olyan pont Los Angeles utcáin, ahol ne találni valamilyen lehetőséget az élményszerzésre. Ezt egész egyszerűen látni kell! A Universal Studiosban miután fényképezkedtél Shrek-el, a Halálosabb Iramban sportautóival és Scooby Doo-val, a Santa Monica öbölben sétáljon egyet a kellemes tengerparti szélben. A Providence-ben átélt ízorgiák után pontosan tudni fogja mit is üzen Los Angeles az idelátogatóknak. A Hollywood felirattal a háttérben ellőtt kötelező selfie után, a The Getty Center pedig valódi kultúrsokk lesz a képzőművészet iránt érdeklődőknek.

Los Angeles

223 753 Ft-tól

Jónéhány ismert filmnek és sorozatnak ad otthont a különleges, ködös város, San Francisco. Keljen át az  Amerikai Egyesült Államok második leghosszabb függőhídján, a Golden Gate hídon, sétáljon a Golden Gate Parkban, majd szálljon hajóra és látogasson el a világszerte ismert Alcatraz börtönszigetre. San Francisco minden negyedét egyedi stílus jellemzi. Ha szereti a viktoriánus kori és a modern építészet jellegzetességeinek keveredését, le fogják nyűgözni San Fransisco utcái.

San Francisco

224 300 Ft-tól

Fények, szerencsejátékok és lenyűgöző előadások. Ez bizony Las Vegas, ahol egy pillanatig sem unatkozhat. Sétáljon végig a Las Vegas Sugárúton, ahol olyan kaszinók várják, mint a Four Queens vagy a Luxor, és készítsen egy képet a híres Üdvözöljük a mesés Las Vegasban! felirattal. Csodálja meg a Mandalay-öböl Shark Reef akváriumának élőlényeit, majd tegyen egy kiadós túrát a Red Rock-kanyonban. A nap végén kipihenheti magát Las Vegas mesés szállodáinak egyikében.

Las Vegas

234 000 Ft-tól

Tampa Florida egyik legnagyobb városa, ami a Tampa Bay öbölben fekszik. A kellemes klíma ellenére az idelátogatók legkedveltebb uticélja a Busch Gardens. Ez egy monstre téma park, ami egyszerre vidámpark és állatkert. Aki szereti a hullámvasutakat és a sebességet, annak nem szabad kihagynia Tampát. Aki a kevésbé mozgalmas időtöltéseket kedveli, az sétálhat a Hillsborough folyó mentén, vagy meglátogathatja Ybor City kubai hangulatú negyedét.

Tampa

196 800 Ft-tól

Florida középső részén helyezkedik el Orlando városa, ami igen közkedvelt, különösen a családosan érkező túristák körében. Népszerűségét annak köszönheti, hogy szinte az egész város egy hatalmas vidámpark. A teljesség igénye nélkül néhány szórakoztató központ, amelyeket érdemes meglátogatni, a Disneyland, a Sea World, a Discovery Cove, ahol delfinekkel úszhatunk együtt, a Hollywood Studios, vagy az IFly Orlando. A város környéke pedig számos természeti csodát tartogat számunkra. Az Econlockhatchee folyó, az Apopka tó, vagy a Conway tó, mind-mind a nyugodt pihenést és a kikapcsoldást szolgálja. Aki Orlando-ban jár ne hagyja ki a híres Cirque du Soliel egyedülálló és szenzációs műsorát.

Orlando

200 900 Ft-tól

A paradicsomi Hawaii fővárosa Honolulu, amely az Oahu szigetén található, a Csendes-óceán és a Koolau-hegység ködbe vesző szirtfokai között. Honolulu egyik legszebb és kivételesen megkapó épületegyüttese a Iolani palota, melyet Kalakaua király építtetett és különös becsben áll a helyiek szívében. Hasonlóképp erős érzelmek fűzik Honolulu és egész Hawaii lakóit Liliuokalani királynő emlékezetéhez, aki szimbólummá vált a szigetlakók számára, hiszen minden követ megmozgatott azért, hogy a szigetország független maradhasson. Lakosztálya a neoklasszicista Washington Palace épületében tekinthető meg. Művészettörténeti és antropológiai szempontból is jelentős a Honolulu Academy of Arts Asian Galleries, mely a japán és kínai hódítók történelmi nyomait foglalja gyűjteménybe.

Honolulu

303 667 Ft-tól

Chicago, a szeles város, a zene, az irodalom, a filmek és természetesen a sportrajongók otthona. Egyik legnagyobb jellegzetessége a Millennium Park, ahol szinte kötelező képet készíteni a tükröződő Felhőkapu szoborról. Aki ezen túl van, az sétáljon el a Buckingham szökőkúthoz, majd tekintsen le a városra a 360 CHICAGO observation deck épületéből. Chicago garantáltan életreszóló élményeket tartogat mindenki számára.

Chicago

198 800 Ft-tól

Ha van olyan város, amit nem szabad kihagyni amikor az Egyesült Államokba utazunk, akkor az Boston. Benjamin Franklin városát színes és gazdag történelme során számos becenévvel tüntették ki; ezek közül talán a Szabadság bölcsője az, ami a legmarkánsabban kifejezi az Egyesült Államok történelmében betöltött kiemelkedő szerepét. A város nevezetességei közé tartozik a John F. Kennedy Elnöki Könyvtár és Múzeum, a Kortárs Művészetek Múzeuma, az interaktív kiállításokkal büszkélkedő Tudományok Múzeuma, és a város történetét bemutató Concorde Museum. Boston irodalomtörténeti vonatkozása, hogy itt született a horrorirodalom egyik szülőatyja, Edgar Allen Poe. Az író szellemi öröksége ma is élő, lélegző hagyaték, mely világszerte követőket és hódolókat vonz a városba.

Boston

173 108 Ft-tól

Washington az Amerikai Egyesült Államok egyik legnépszerűbb turistacélpontja, ami nem is csoda, hiszen egyedülálló történelmi emlékművekkel rendelkezik. A Fehér Házat és a Capitolium épületét összekötő National Mall-on található többek között a Washington-emlékmű, a Thomas Jefferson-emlékmű és a Lincoln-emlékmű is. Washington lenyűgöző szépségű épületeivel és modern, színvonalas arculatával valódi kozmopolita hangulatot áraszt magából, melyet az idelátogatók is azonnal megtapasztalhatnak.

Washington

161 208 Ft-tól

Aki a modern Atlanta látnivalóira kíváncsi, annak a CNN-túra az egyik legkézenfekvőbb megoldás, hiszen a neves hírcsatorna stúdiójában tett kirándulás egy csipetnyi pillantást enged a hírszerkesztés világába. Az Egyesült Államok kvázi trade mark-jának számító The Coca Cola Companynek szintén Atlanta a központja; a World of Coca-Cola kiállításon megismerhető mindaz, ami a piros-fehér címke mögött rejlik. Ha csak kevés időt tudunk Atlantában tölteni, az Olimpiai Parkot mindenképpen látogassuk meg, hiszen azon túl, hogy kellemes pihenőhely, rengeteg játszóterével igazi családi program, nyaranta pedig fesztiválközpont.

Atlanta

204 700 Ft-tól

Colorado állam fővárosa, Denver, csodás utazási célpont lehet. A Sziklás hegység lábánál elterülő metropoliszban kellemesen keveredik a 21. század a régi cowboy kultúrával. Látnivaló is akad bőven, de talán mindezek közül az állami pénzverde az, ami Denver városát igazán híressé tette. Naponta 50 millió érme kerül ki innen, mindenképp érdemes megnézni belülről is! Ha pedig egy kis kikapcsolódásra vágyunk, akkor számos múzeum, botanikus kert található itt, de a denveri állatkert is méltán híres.

Denver

264 400 Ft-tól

San Diego a kaliforniai életérzést leginkább magában hordozó város. Itt található a világ egyik legnagyobb állatkertje a San Diego Zoo, ahol több mint 800 állat és növényfajt csodálhat meg. San Diego-ban járva érdemes ellátogatni a Maritime Museum-ba, vagy a Cabrillo National Monument világítótornyához. Ha különlegességre vágyik, válassza a SeaWorld tengeri akváriumot, amely bemutatja a víz alatti élővilágot, vagy a USS Midway múzeumot, amit egy repülőgép-anyahajóból alakították ki.

San Diego

243 200 Ft-tól

Dallas

Dallas

258 900 Ft-tól

Seattle

Seattle

225 000 Ft-tól

Philadelphia, azaz Philly - ahogy lakói nevezik-, a Függetlenségi Nyilatkozat, az Egyesült Államok Alkotmánya, és persze Rocky Balboa városa. Ki ne emlékezne a film ikonikus jelenetére, amikor a főhősnek sikerül egyszuszra felfutni a Philadelphiai Művészetek Múzeumához vezető lépcsősoron? Aki a valóságban is meg akar felelni ennek az erőpróbának, az készüljön fel arra, hogy 72 lépcsőfokot kell megmásznia. Az Independence Hall, ahol annak idején aláírták a Függetlenségi Nyilatkozatot, az Independence National Historic Park területén fekszik, mely számos műemlékvédelem alatt álló, és történelmi szempontból is jelentős épületet foglal magába. Többek között itt található a US Mint, az Egyesült Államok legrégebbi pénzverdéje is.

Philadelphia

173 200 Ft-tól

Az űrutazás szerelmeseinek nem kell bemutatni Houston városát, hiszen itt található a Lyndon B. Johnson Űrközpont. Az Amerikai Egyesült Államok negyedik legnagyobb városa hihetetlenül dinamikusan fejlődik, nem véletlenül hívják az “energia fővárosának”. Ha egy igazán autentikus és felejthetetlen élményre vágyik, vegyen részt egy rodeo show-n! A városban rengeteg étterem üzemel, így a világ szinte minden tájának gasztronómiai jellegzetességét kipróbálhatja. Houston multikulturális lakosságának köszönhetően egy egyszerű séta is rengeteg élménnyel szolgálhat.

Houston

259 800 Ft-tól

New Orleans

New Orleans

274 300 Ft-tól

További úticélok

Alabama állam

Birmingham

219 200 Ft-tól

Huntsville

257 200 Ft-tól

Montgomery

Alaska állam

Anchorage

325 700 Ft-tól

Fairbanks

Juneau

481 000 Ft-tól

Sitka

618 700 Ft-tól

Arizona állam

Flagstaff

Phoenix

231 800 Ft-tól

Tucson

270 034 Ft-tól

Yuma

807 700 Ft-tól

Arkansas állam

Fayetteville

288 500 Ft-tól

Little Rock

231 700 Ft-tól

Texarkana

262 500 Ft-tól

Colorado állam

Aspen

279 600 Ft-tól

Colorado Springs

274 500 Ft-tól

Denver

264 400 Ft-tól

District of Columbia állam

Washington

161 208 Ft-tól

Dél Karolina állam

Columbia

344 000 Ft-tól

Charleston

231 800 Ft-tól

Florence

423 100 Ft-tól

Greenville

239 900 Ft-tól

Myrtle Beach

214 100 Ft-tól

Florida állam

Daytona Beach

267 200 Ft-tól

Key West

395 200 Ft-tól

Fort Lauderdale

261 400 Ft-tól

Fort Myers

230 600 Ft-tól

Gainesville

254 800 Ft-tól

Jacksonville

229 900 Ft-tól

Miami

213 160 Ft-tól

Melbourne

454 600 Ft-tól

Orlando

200 900 Ft-tól

West Palm Beach

244 700 Ft-tól

Panama City Bay County

230 900 Ft-tól

Pensacola

237 267 Ft-tól

Sarasota

221 250 Ft-tól

Tallahassee

Tampa

196 800 Ft-tól

Destin-Fort Walton Beach-Valparaiso

295 200 Ft-tól

Georgia állam

Atlanta

204 700 Ft-tól

Brunswick

Savannah

244 400 Ft-tól

Hawaii állam

Honolulu

303 667 Ft-tól

Hilo

1 542 700 Ft-tól

Kona

420 800 Ft-tól

Kauai-sziget

326 700 Ft-tól

Kahului

301 050 Ft-tól

Idaho állam

Boise

384 500 Ft-tól

Idaho Falls

508 600 Ft-tól

Illionis állam

Chicago

198 800 Ft-tól

Champaign

361 300 Ft-tól

Indiana állam

Indianapolis

214 200 Ft-tól

Iowa állam

Waterloo

242 600 Ft-tól

Cedar Rapids

298 000 Ft-tól

Des Moines

Sioux City

415 900 Ft-tól

Kalifornia állam

Bakersfield

344 100 Ft-tól

Burbank

265 200 Ft-tól

Fresno

309 700 Ft-tól

Los Angeles

223 753 Ft-tól

Monterey

Ontario

380 800 Ft-tól

Palm Springs

304 300 Ft-tól

Sacramento

357 400 Ft-tól

San Diego

243 200 Ft-tól

Santa Barbara

San Francisco

224 300 Ft-tól

San Jose

271 300 Ft-tól

Kansas állam

Wichita

319 900 Ft-tól

Kentucky állam

Lexington

Louisville

213 900 Ft-tól

Louisiana állam

Baton Rouge

New Orleans

274 300 Ft-tól

Shreveport

Maine állam

Augusta

700 233 Ft-tól

Portland

287 350 Ft-tól

Maryland állam

Baltimore

Salisbury

Massachusetts állam

Boston

173 108 Ft-tól

Worcester

332 800 Ft-tól

Michigan állam

Detroit

215 700 Ft-tól

Escanaba

327 100 Ft-tól

Grand Rapids

242 000 Ft-tól

Lansing

248 300 Ft-tól

Minnesota állam

Minneapolis

214 000 Ft-tól

Missouri állam

Columbia

241 700 Ft-tól

Joplin

387 900 Ft-tól

Kansas City

272 200 Ft-tól

Springfield

242 800 Ft-tól

Saint Louis

214 900 Ft-tól

Montana állam

Billings

281 200 Ft-tól

Bozeman

285 700 Ft-tól

Helena

405 400 Ft-tól

West Yellowstone

537 800 Ft-tól

Nebraska állam

Lincoln

292 000 Ft-tól

Omaha

Nevada állam

Las Vegas

234 000 Ft-tól

Reno

308 100 Ft-tól

New Hampshire állam

Lebanon

Manchester

299 000 Ft-tól

New York állam

Albany

233 100 Ft-tól

Buffalo

225 725 Ft-tól

Ithaca

New York

147 412 Ft-tól

Rochester

493 200 Ft-tól

Syracuse

240 900 Ft-tól

Ohio állam

Canton Akron

255 000 Ft-tól

Cleveland

213 900 Ft-tól

Columbus

215 100 Ft-tól

Cincinnati

212 800 Ft-tól

Dayton

Oklahoma állam

Oklahoma City

274 100 Ft-tól

Tulsa

273 500 Ft-tól

Oregon állam

Eugene

317 200 Ft-tól

Medford

275 000 Ft-tól

Portland

224 300 Ft-tól

Redmond

291 300 Ft-tól

Pennsylvania állam

Harrisburg

242 700 Ft-tól

Philadelphia

173 200 Ft-tól

Pittsburgh

209 700 Ft-tól

Puerto Rico állam

Aguadilla

318 900 Ft-tól

Culebra

Ponce

429 500 Ft-tól

San Juan

216 400 Ft-tól

Vieques

Rhode Island állam

Providence

Tennessee állam

Nashville

204 800 Ft-tól

Chattanooga

Memphis

268 400 Ft-tól

Knoxville

226 800 Ft-tól

Texas állam

Waco

Amarillo

275 200 Ft-tól

Austin

265 000 Ft-tól

Beaumont

Brownsville

337 400 Ft-tól

Corpus Christi

Dallas

258 900 Ft-tól

El Paso

339 100 Ft-tól

Houston

259 800 Ft-tól

Killeen

270 700 Ft-tól

Lubbock

274 000 Ft-tól

Mcallen

333 600 Ft-tól

San Antonio

287 100 Ft-tól

San Angelo

Utah állam

Cedar City

354 600 Ft-tól

Salt Lake City

274 000 Ft-tól

Virgin Szigetek állam

Saint Thomas

372 300 Ft-tól

Saint Croix-sziget

Virgina állam

Charlottesville

242 400 Ft-tól

Lynchburg

345 800 Ft-tól

Norfolk

224 700 Ft-tól

Richmond

228 400 Ft-tól

Roanoke

225 300 Ft-tól

Washington állam

Spokane

333 500 Ft-tól

Seattle

225 000 Ft-tól

Wisconsin állam

Wausau

243 400 Ft-tól

Green Bay

Milwaukee

242 700 Ft-tól

Madison

Wyoming állam

Cody

435 500 Ft-tól

Casper

332 100 Ft-tól

Cheyenne

388 100 Ft-tól

Jackson

Észak-Dakota állam

Bismarck

359 000 Ft-tól

Fargo

298 900 Ft-tól

Grand Forks

342 200 Ft-tól

Észak-Karolina állam

Asheville

266 200 Ft-tól

Charlotte

197 400 Ft-tól

Fayetteville

276 000 Ft-tól

Greensboro

252 700 Ft-tól

Wilmington - Észak-Karolina

214 700 Ft-tól

Raleigh Durham

271 600 Ft-tól

Új-Mexikó állam

Albuquerque

284 200 Ft-tól

Roswell

274 800 Ft-tól

Santa Fe

Általános információk

Pénznem: Amerikai Dollár (USD)

Utazási okmányok: A magyar állampolgárok, amennyiben regisztrálnak az ESTA rendszerében, biometrikus azonosítóval ellátott útlevéllel utazhatnak.

Vízum információ: A régi típusú (kék) útlevéllel rendelkező magyar állampolgárok kötelesek vízumot igényelni.