Kiemelt úticélok

New York, Amerika legnépesebb, egyben legizgalmasabb városa. A Nagy Alma felejthetetlen élményekkel vár minden idelátogatót. Kezdjünk a legnépszerűbb látványosságokkal, és menjünk fel az Empire State Building tetejére, és tekintsünk le a városra a magasból. Ezt követően lovaskocsizzük körbe a Central Parkot, hajózzunk ki a Szabadságszoborhoz, este pedig menjünk el pörgős koncertre a Madison Square Gardenbe. Ha élményekre vágyunk, a soha nem alvó New York a tökéletes város!

New York

133 300 Ft-tól

Miami az USA egyik legdinamikusabb fejlődő városa, a Karib tenger partján. Csodaszép pálmafás tengerpart, gyümölcslevek és koktélok. Utazzunk a Miami Trolley-al, sétáljunk a South Pointe Park-ban, vagy Miami belvárosában, a Downtown-ban. Ellátogathatunk az art deco negyedbe, vagy gőrkorcsolyázhatunk a filmekből jól ismert Miami Beach Boardwalk-on. Mindegy milyen elfoglaltságot választunk, az garantált, hogy Miami különleges élményeket tartogat az idelátogatóknak.

Miami

173 600 Ft-tól

Az Angyalok, a filmek, a csillogás, a reflektorfény városa, a szórakoztatóipar fellegvára. Nincs olyan pont Los Angeles utcáin, ahol ne találni valamilyen lehetőséget az élményszerzésre. Ezt egész egyszerűen látni kell! A Universal Studiosban miután fényképezkedtél Shrek-el, a Halálosabb Iramban sportautóival és Scooby Doo-val, a Santa Monica öbölben sétáljon egyet a kellemes tengerparti szélben. A Providence-ben átélt ízorgiák után pontosan tudni fogja mit is üzen Los Angeles az idelátogatóknak. A Hollywood felirattal a háttérben ellőtt kötelező selfie után, a The Getty Center pedig valódi kultúrsokk lesz a képzőművészet iránt érdeklődőknek.

Los Angeles

176 200 Ft-tól

Jónéhány ismert filmnek és sorozatnak ad otthont a különleges, ködös város, San Francisco. Keljen át az  Amerikai Egyesült Államok második leghosszabb függőhídján, a Golden Gate hídon, sétáljon a Golden Gate Parkban, majd szálljon hajóra és látogasson el a világszerte ismert Alcatraz börtönszigetre. San Francisco minden negyedét egyedi stílus jellemzi. Ha szereti a viktoriánus kori és a modern építészet jellegzetességeinek keveredését, le fogják nyűgözni San Fransisco utcái.

San Francisco

205 800 Ft-tól

Fények, szerencsejátékok és lenyűgöző előadások. Ez bizony Las Vegas, ahol egy pillanatig sem unatkozhat. Sétáljon végig a Las Vegas Sugárúton, ahol olyan kaszinók várják, mint a Four Queens vagy a Luxor, és készítsen egy képet a híres Üdvözöljük a mesés Las Vegasban! felirattal. Csodálja meg a Mandalay-öböl Shark Reef akváriumának élőlényeit, majd tegyen egy kiadós túrát a Red Rock-kanyonban. A nap végén kipihenheti magát Las Vegas mesés szállodáinak egyikében.

Las Vegas

205 900 Ft-tól

Tampa Florida egyik legnagyobb városa, ami a Tampa Bay öbölben fekszik. A kellemes klíma ellenére az idelátogatók legkedveltebb uticélja a Busch Gardens. Ez egy monstre téma park, ami egyszerre vidámpark és állatkert. Aki szereti a hullámvasutakat és a sebességet, annak nem szabad kihagynia Tampát. Aki a kevésbé mozgalmas időtöltéseket kedveli, az sétálhat a Hillsborough folyó mentén, vagy meglátogathatja Ybor City kubai hangulatú negyedét.

Tampa

191 100 Ft-tól

Florida középső részén helyezkedik el Orlando városa, ami igen közkedvelt, különösen a családosan érkező túristák körében. Népszerűségét annak köszönheti, hogy szinte az egész város egy hatalmas vidámpark. A teljesség igénye nélkül néhány szórakoztató központ, amelyeket érdemes meglátogatni, a Disneyland, a Sea World, a Discovery Cove, ahol delfinekkel úszhatunk együtt, a Hollywood Studios, vagy az IFly Orlando. A város környéke pedig számos természeti csodát tartogat számunkra. Az Econlockhatchee folyó, az Apopka tó, vagy a Conway tó, mind-mind a nyugodt pihenést és a kikapcsoldást szolgálja. Aki Orlando-ban jár ne hagyja ki a híres Cirque du Soliel egyedülálló és szenzációs műsorát.

Orlando

185 000 Ft-tól

A paradicsomi Hawaii fővárosa Honolulu, amely az Oahu szigetén található, a Csendes-óceán és a Koolau-hegység ködbe vesző szirtfokai között. Honolulu egyik legszebb és kivételesen megkapó épületegyüttese a Iolani palota, melyet Kalakaua király építtetett és különös becsben áll a helyiek szívében. Hasonlóképp erős érzelmek fűzik Honolulu és egész Hawaii lakóit Liliuokalani királynő emlékezetéhez, aki szimbólummá vált a szigetlakók számára, hiszen minden követ megmozgatott azért, hogy a szigetország független maradhasson. Lakosztálya a neoklasszicista Washington Palace épületében tekinthető meg. Művészettörténeti és antropológiai szempontból is jelentős a Honolulu Academy of Arts Asian Galleries, mely a japán és kínai hódítók történelmi nyomait foglalja gyűjteménybe.

Honolulu

237 362 Ft-tól

Chicago, a szeles város, a zene, az irodalom, a filmek és természetesen a sportrajongók otthona. Egyik legnagyobb jellegzetessége a Millennium Park, ahol szinte kötelező képet készíteni a tükröződő Felhőkapu szoborról. Aki ezen túl van, az sétáljon el a Buckingham szökőkúthoz, majd tekintsen le a városra a 360 CHICAGO observation deck épületéből. Chicago garantáltan életreszóló élményeket tartogat mindenki számára.

Chicago

178 000 Ft-tól

Ha van olyan város, amit nem szabad kihagyni amikor az Egyesült Államokba utazunk, akkor az Boston. Benjamin Franklin városát színes és gazdag történelme során számos becenévvel tüntették ki; ezek közül talán a Szabadság bölcsője az, ami a legmarkánsabban kifejezi az Egyesült Államok történelmében betöltött kiemelkedő szerepét. A város nevezetességei közé tartozik a John F. Kennedy Elnöki Könyvtár és Múzeum, a Kortárs Művészetek Múzeuma, az interaktív kiállításokkal büszkélkedő Tudományok Múzeuma, és a város történetét bemutató Concorde Museum. Boston irodalomtörténeti vonatkozása, hogy itt született a horrorirodalom egyik szülőatyja, Edgar Allen Poe. Az író szellemi öröksége ma is élő, lélegző hagyaték, mely világszerte követőket és hódolókat vonz a városba.

Boston

169 900 Ft-tól

Washington az Amerikai Egyesült Államok egyik legnépszerűbb turistacélpontja, ami nem is csoda, hiszen egyedülálló történelmi emlékművekkel rendelkezik. A Fehér Házat és a Capitolium épületét összekötő National Mall-on található többek között a Washington-emlékmű, a Thomas Jefferson-emlékmű és a Lincoln-emlékmű is. Washington lenyűgöző szépségű épületeivel és modern, színvonalas arculatával valódi kozmopolita hangulatot áraszt magából, melyet az idelátogatók is azonnal megtapasztalhatnak.

Washington

178 300 Ft-tól

Aki a modern Atlanta látnivalóira kíváncsi, annak a CNN-túra az egyik legkézenfekvőbb megoldás, hiszen a neves hírcsatorna stúdiójában tett kirándulás egy csipetnyi pillantást enged a hírszerkesztés világába. Az Egyesült Államok kvázi trade mark-jának számító The Coca Cola Companynek szintén Atlanta a központja; a World of Coca-Cola kiállításon megismerhető mindaz, ami a piros-fehér címke mögött rejlik. Ha csak kevés időt tudunk Atlantában tölteni, az Olimpiai Parkot mindenképpen látogassuk meg, hiszen azon túl, hogy kellemes pihenőhely, rengeteg játszóterével igazi családi program, nyaranta pedig fesztiválközpont.

Atlanta

186 900 Ft-tól

Colorado állam fővárosa, Denver, csodás utazási célpont lehet. A Sziklás hegység lábánál elterülő metropoliszban kellemesen keveredik a 21. század a régi cowboy kultúrával. Látnivaló is akad bőven, de talán mindezek közül az állami pénzverde az, ami Denver városát igazán híressé tette. Naponta 50 millió érme kerül ki innen, mindenképp érdemes megnézni belülről is! Ha pedig egy kis kikapcsolódásra vágyunk, akkor számos múzeum, botanikus kert található itt, de a denveri állatkert is méltán híres.

Denver

205 900 Ft-tól

San Diego a kaliforniai életérzést leginkább magában hordozó város. Itt található a világ egyik legnagyobb állatkertje a San Diego Zoo, ahol több mint 800 állat és növényfajt csodálhat meg. San Diego-ban járva érdemes ellátogatni a Maritime Museum-ba, vagy a Cabrillo National Monument világítótornyához. Ha különlegességre vágyik, válassza a SeaWorld tengeri akváriumot, amely bemutatja a víz alatti élővilágot, vagy a USS Midway múzeumot, amit egy repülőgép-anyahajóból alakították ki.

San Diego

205 000 Ft-tól

Dallas

Dallas

201 500 Ft-tól

Seattle

Seattle

204 300 Ft-tól

Philadelphia, azaz Philly - ahogy lakói nevezik-, a Függetlenségi Nyilatkozat, az Egyesült Államok Alkotmánya, és persze Rocky Balboa városa. Ki ne emlékezne a film ikonikus jelenetére, amikor a főhősnek sikerül egyszuszra felfutni a Philadelphiai Művészetek Múzeumához vezető lépcsősoron? Aki a valóságban is meg akar felelni ennek az erőpróbának, az készüljön fel arra, hogy 72 lépcsőfokot kell megmásznia. Az Independence Hall, ahol annak idején aláírták a Függetlenségi Nyilatkozatot, az Independence National Historic Park területén fekszik, mely számos műemlékvédelem alatt álló, és történelmi szempontból is jelentős épületet foglal magába. Többek között itt található a US Mint, az Egyesült Államok legrégebbi pénzverdéje is.

Philadelphia

182 300 Ft-tól

Az űrutazás szerelmeseinek nem kell bemutatni Houston városát, hiszen itt található a Lyndon B. Johnson Űrközpont. Az Amerikai Egyesült Államok negyedik legnagyobb városa hihetetlenül dinamikusan fejlődik, nem véletlenül hívják az “energia fővárosának”. Ha egy igazán autentikus és felejthetetlen élményre vágyik, vegyen részt egy rodeo show-n! A városban rengeteg étterem üzemel, így a világ szinte minden tájának gasztronómiai jellegzetességét kipróbálhatja. Houston multikulturális lakosságának köszönhetően egy egyszerű séta is rengeteg élménnyel szolgálhat.

Houston

191 434 Ft-tól

New Orleans

New Orleans

196 500 Ft-tól

További úticélok

Alabama állam

Huntsville

Alaska állam

Anchorage

239 200 Ft-tól

Fairbanks

Juneau

294 700 Ft-tól

Arizona állam

Phoenix

205 100 Ft-tól

Arkansas állam

Fort Smith

209 800 Ft-tól

Little Rock

Texarkana

414 400 Ft-tól

Colorado állam

Aspen

Colorado Springs

207 900 Ft-tól

Denver

205 900 Ft-tól

Grand Junction

208 100 Ft-tól

Connecticut állam

Hartford

District of Columbia állam

Washington

178 300 Ft-tól

Dél Karolina állam

Columbia

202 500 Ft-tól

Charleston

203 000 Ft-tól

Myrtle Beach

205 100 Ft-tól

Florida állam

Daytona Beach

220 900 Ft-tól

Key West

202 900 Ft-tól

Fort Lauderdale

194 700 Ft-tól

Fort Myers

201 000 Ft-tól

Gainesville

Jacksonville

202 300 Ft-tól

Miami

173 600 Ft-tól

Orlando

185 000 Ft-tól

Panama City Bay County

191 200 Ft-tól

Sarasota

200 300 Ft-tól

Tallahassee

Tampa

191 100 Ft-tól

Valparaiso

Georgia állam

Atlanta

186 900 Ft-tól

Savannah

200 700 Ft-tól

Hawaii állam

Honolulu

237 362 Ft-tól

Hilo

258 900 Ft-tól

Kona

257 200 Ft-tól

Kauai-sziget

249 500 Ft-tól

Kahului

241 162 Ft-tól

Idaho állam

Idaho Falls

242 800 Ft-tól

Illionis állam

Chicago

178 000 Ft-tól

Indiana állam

Indianapolis

Kalifornia állam

Bakersfield

Los Angeles

176 200 Ft-tól

Monterey

Sacramento

240 900 Ft-tól

San Diego

205 000 Ft-tól

Santa Barbara

240 500 Ft-tól

San Francisco

205 800 Ft-tól

Kansas állam

Wichita

Manhattan

230 100 Ft-tól

Kentucky állam

Louisville

200 400 Ft-tól

Louisiana állam

Baton Rouge

203 900 Ft-tól

New Orleans

196 500 Ft-tól

Maine állam

Portland

340 200 Ft-tól

Massachusetts állam

Boston

169 900 Ft-tól

Michigan állam

Detroit

204 300 Ft-tól

Lansing

Minnesota állam

Minneapolis

196 400 Ft-tól

Missouri állam

Columbia

480 400 Ft-tól

Kansas City

242 000 Ft-tól

Saint Louis

226 500 Ft-tól

Montana állam

Billings

244 500 Ft-tól

Bozeman

247 100 Ft-tól

Kalispell

239 440 Ft-tól

Missoula

218 500 Ft-tól

Nebraska állam

Grand Island

306 900 Ft-tól

Lincoln

340 300 Ft-tól

Nevada állam

Las Vegas

205 900 Ft-tól

Reno

361 700 Ft-tól

New York állam

Buffalo

212 700 Ft-tól

Ithaca

216 900 Ft-tól

New York

133 300 Ft-tól

Syracuse

211 300 Ft-tól

Nyugat-Virginia állam

Clarksburg

224 800 Ft-tól

Charleston

226 600 Ft-tól

Ohio állam

Canton Akron

Cleveland

191 100 Ft-tól

Columbus

201 000 Ft-tól

Cincinnati

230 600 Ft-tól

Toledo

242 100 Ft-tól

Oklahoma állam

Oklahoma City

208 500 Ft-tól

Tulsa

207 500 Ft-tól

Oregon állam

Medford

241 100 Ft-tól

Portland

203 300 Ft-tól

Pennsylvania állam

Harrisburg

Philadelphia

182 300 Ft-tól

Pittsburgh

195 400 Ft-tól

Puerto Rico állam

San Juan

197 600 Ft-tól

Tennessee állam

Nashville

203 600 Ft-tól

Memphis

308 200 Ft-tól

Knoxville

204 100 Ft-tól

Texas állam

Austin

210 600 Ft-tól

Dallas

201 500 Ft-tól

Houston

191 434 Ft-tól

Lubbock

210 300 Ft-tól

Mcallen

214 800 Ft-tól

San Antonio

206 800 Ft-tól

Utah állam

Salt Lake City

225 400 Ft-tól

Virgin Szigetek állam

Saint Thomas

206 600 Ft-tól

Saint Croix-sziget

210 100 Ft-tól

Virgina állam

Norfolk

199 200 Ft-tól

Newport News Hamp

247 300 Ft-tól

Roanoke

215 600 Ft-tól

Washington állam

Seattle

204 300 Ft-tól

Wisconsin állam

Wausau

203 700 Ft-tól

Milwaukee

Madison

211 900 Ft-tól

Wyoming állam

Cody

Észak-Dakota állam

Fargo

212 800 Ft-tól

Grand Forks

287 500 Ft-tól

Minot

212 500 Ft-tól

Észak-Karolina állam

Charlotte

184 467 Ft-tól

Wilmington

197 500 Ft-tól

Raleigh Durham

221 367 Ft-tól

Új-Mexikó állam

Albuquerque

207 100 Ft-tól

Általános információk

Pénznem: Amerikai Dollár (USD)

Utazási okmányok: A magyar állampolgárok, amennyiben regisztrálnak az ESTA rendszerében, biometrikus azonosítóval ellátott útlevéllel utazhatnak.

Vízum információ: A régi típusú (kék) útlevéllel rendelkező magyar állampolgárok kötelesek vízumot igényelni.

Kötelező védőoltások: Nincs kötelező védőoltás.