Untitled-1

Houston: repülőjegy árak

Látogatóink ezeket az időpontokat keresték az elmúlt napokban

Repülőjegy árak trendmutatója

Keresések száma Budapest - Houston útvonalon

Átlagárak Budapest - Houston útvonalon havi bontásban

Budapest - Houston útvonal legnépszerűbb légitársaságai

Irány Houston!

aa

„Houston, we have a problem" – azaz Houston, van egy kis gondunk. A Texas államban található város elsősorban természetesen az űrkutatásáról híres, de fontos szerepet játszik a gyógyszeriparban, kikötője pedig az egyik legnagyobb az országban. Ennek is köszönhetően temérdek program és látnivaló vár ránk, amik miatt érdemes legalább egyszer – de inkább többször – ideutaznunk.

A NASA Lyndon B. Johnson Űrkutató Központjának székhelyeként hivatalosan az Űrváros lett Houston beceneve. Az intézmény egy része nyitott a publikum számára is – a Houston Űrközpont kihagyhatatlan program, ha erre vettük az irányt. Erre érdemes egy egész napot rászánnunk, hiszen egyrészt a várostól több kilóméterre található, másrészt nem meglepő módon rengeteg embert érdekelnek az eredeti holdrakéták, űrsiklók és irányítótermek.

Houston, USA

A művelődésre vágyóknak kihagyhatatlan a Múzeumi Negyed, amely összesen 19 múzeumot takar – ráadásul 11-et egész évben ingyenesen látogathatunk. Itt van minden, ami szem-szájnak ingere: a szép- és kortárs művészetek rajongói, a természettudományok és a történelem kedvelői is megtalálják az ízlésüknek megfelelő kiállítást. Kisebbeknek ajánlott a Gyerekmúzeum, valamint különleges élményt nyújt a John C. Freeman Időjárás Múzeum, azon belül is a tornádó szimulátor.

Szintén a Múzeumi Negyedben található még az Állatkert is, valamint a Hermann Park, ahol van lehetőségünk kiélvezni Houston mindennapi életét. Másik híres zöld terület a városban a Discovery Green, ahol akár szabadtéri koncertekbe is belefuthatunk. Ráadásul csodás kilátás nyílik a városképre is, így megéri kiülni néhány órára, vagy csak sétálni a szobrok és szökőkutak között, a tölgyek árnyéka alatt. Szintén érdemes ellátogatni Gerald D. Hines Waterwall Parkba, azon belül is a vízfalat megtekinteni, amely egy különleges, 20 méter magas, homorú szökőkutat takar.

A fentieken túl még rengeteg program vár ránk Houstonban. Ha más nem is, egy valami biztos: nem lesz problémánk azzal, hogy jól érezzük magunkat.

Magazin

Világkörüli út a KLM fedélzetén

Hírek <p>A KLM biztonságos és kényelmes járatai tökéletes választás lehet azoknak, akik egy villágkörüli útat terveznek!</p>

KLM járatokkal a világ körül

Hírek <p>Ha egy világ körüli utazást tervezne, a KLM járatai tökéletes választás lehet az Ön számára.</p>