Denver

Budapestről: 231 100 Ft-tól

Az induló állomás megadása kötelező!
Az érkező állomás megadása kötelező!

felnőtt
12 év felett

gyerek
2-12 év között

csecsemő
2 év alatt

Egy fogalásban maximum 9 utas jegyét foglalhatja le! A csecsemők száma nem haladhatja meg a felnőttekét!

A legolcsóbb repülőjegyek
Budapest - Denver útvonalra

legjobb ár : 243 100 Ft
 
Odaút
Visszaút
Ár
Alitalia
aug. 27.
nov. 20.
243 100 Ft
Air France
aug. 2.
jún. 1.
311 700 Ft
United Airlines
aug. 2.
máj. 28.
320 100 Ft
United Airlines
aug. 5.
aug. 25.
321 700 Ft
legjobb ár : 263 200 Ft
 
Odaút
Visszaút
Ár
Alitalia
szep. 14.
szep. 21.
263 200 Ft
Alitalia
szep. 14.
szep. 24.
281 100 Ft
American Airlines
szep. 2.
szep. 15.
289 600 Ft
legjobb ár : 231 100 Ft
 
Odaút
Visszaút
Ár
Air France
okt. 11.
okt. 21.
231 100 Ft
Air France
okt. 20.
okt. 27.
238 400 Ft
Alitalia
okt. 10.
okt. 20.
238 900 Ft
legjobb ár : 232 500 Ft
 
Odaút
Visszaút
Ár
Air France
dec. 26.
jan. 10.
232 500 Ft
A fenti árak a látogatóink által az elmúlt 15 napban futtatott keresésekből származnak. A jegyárak változásai miatt elképzelhető, hogy egy most indított keresés eltérő árakat eredményez.

A Colorado államban található Denver a Közép-Nyugati régió egyik legjelentősebb gazdasági központja. A számos látnivaló mellett Denverben az év legnagyobb részében csodás, napsütéses idő és nyüzsgés vár.

Colorado állam fővárosa kulturális és gazdasági központ is egyben, a régió egyetlen igazi metropolisza. Gyakran nevezik a Mérföldes városnak is, pontosan egy mérfölddel fekszik ugyanis a tengerszint felett. Erről a magasságról ad tanúbizonyságot a Colorado State Capitol 15. lépcsőfoka is, mely az egy mérföldet jelzi. Az 1890-es években épült kapitólium a város legszebb épületei közé tartozik.

Denver egyik legszebb utcája, a belvárosi 16. utca az európai sétálóutcák mintájára épült, hogy megtörje sok felhőkarcoló egyhangúságát. A 16. utcát több, mint 200 fa szegélyezi, melyek árnyékában a padok egyikén megpihenhetünk. A bevásárlóutcából az autós forgalom ki van zárva, csak shuttlebuszok közlekednek, melyek ingyenesen igénybevehetőek. Az este közeledtével pedig hangulatos lovaskocsik váltják le a buszokat.

Denver repülőjegy | repjegy.hu

Akit érdekelnek a polgárháborús emlékek, nagyon jól fogják magukat érezni a Larimer téren, ahol szinte kizárólag ebből a korszakból származó épületek állnak. A hangulatos tér igazi nyüzsgő, központi része lett Denvernek. A folyamatosan fejlődő téren jellemzően kávézók, éttermek és galériák várják a turistákat, akik kimondottan szeretik a város ezen részét.

Az Egyesült Államokban összesen hat pénzverde van, egyikük Denverben. Amellett, hogy napi 50 millió érmét készítenek még az ország aranykészleteinek egy részét is itt őrzik. A pénzverde ingyenesen látogatható és napi hat vezetett túra közül választhatunk. Érdemes előre megnézni, mit vihetünk magunkkal és mit nem, ugyanis elég szigorú szabályok vonatkoznak a látogatókra. A gyűjtőknek pedig különösen megéri ellátogatni, ugyanis lehetőség nyílik a legkülönfélébb pénzérmék megvásárlására is.

Az izgalmas programok azonban itt nem állnak meg! A Természettudományos és Tudományos Múzeum az egyik legizgalmasabb Denverben, ahol többek között dinoszaurusz csontvázak és jégkorszaki állatok várnak, de egy aranyrög is a kiállítás részét képezi. Akit érdekel az amerikai és kanadai területeken élt indiánok története és kultúrája, annak mindenképpen érdemes ellátogatni a Művészeti Múzeumba, ahol még különböző európai, amerikai, óceáni népek és amerikai indiánok művészeti alkotásait is megnézetjük.

A városnézős programok mellett érdemes betervezni a denveri állatkertet, különösen, ha gyerekekkel érkeztünk. Az állatkertben több, mint 700 állatfaj él, különlegességét pedig azt adja, hogy az állatok kifutóját igyekeztek az eredeti élőhelyük legpontosabb mására kialakítani.

Denver repülőterei

Denver Intl Arpt
Távolság a városközponttól : 0 km.

A Denver Nemzetközi Repülőtér Észak-Amerika legnagyobb, a világ harmadik legnagyobb repülőtere. Jelenleg több, mint 20 légitársaság legalább 250 úti céljára indul innen közvetlen járat. Éves forgalma meghaladj a 65 millió utast. 

Tömegközlekedés: a repülőteret nem csak Denverből érhetjük el, több buszjárat is közeledik a környező városok és a reptér között. A több, különböző busztársaság járatai mellett választhatjuk a helyi vonatot is. 

Szállásfoglalás Denver városába
Advertisement

Utasaink élménybeszámolói

iratkozzon fel hírlevelünkre!

Feliratkozom