Ősztől két új útvonalon indít járatokat az easyJet Budapestről
FőoldalHírek Ősztől két új útvonalon indít járatokat az easyJet Budapestről

Ősztől két új útvonalon indít járatokat az easyJet Budapestről

2018. augusztus 10.

A 2018/19-es menetrendben az easyJet légitársaság London-Southendbe és Manchesterbe indít új járatokat Budapestről.

2018. november 2-től az easyJet heti két alkalommal fog járatokat indítani London-Southend repülőterére. A járatok hétfőn és pénteken fognak közlekedni a reggeli-délelőtti órákban.

Manchesterbe 2018. novembertől 5-től kezdődően hetente két alkalommal fognak közlekedni az easyJet járatai. Az angol légitársaság gépei hétfőnként és péntekenként fogják szállítani az utasokat. A hétfői járatok a reggeli-délelötti órákban indulnak, míg péntekenként a délutáni-kora esti időpontokban várhatóak a felszállások.

Az easyJet új Budapest-Manchester járata a Ryanairrel és a Jet2-val fogja felvenni a versenyt. A Ryanair heti öt járattal közlekedik Manchesterbe - kedd, szerda, csütörtök, szombat és vasárnap - míg a Jet2 heti néggyel - hétfő, csütörtök, péntek és vasárnap. Az easyJett belépésével már 11 járat fog a Manchesterbe tartó utazóközönség rendelkezésére állni, illetve a hét minden napján indulni fog legalább egy járat az angol városba.

London-Southend felé eddig csak az angol Flybe légitársaság üzemeltetett közvetlen járatokat, heti három alkalommal - kedden, csütörtökön és szombaton. Az easyJet megjelenésével már hetente öt közvetlen járat fog közlekedni Budapest és London-Southend között, és szerda és vasárnap kivételével minden nap indulni fog egy járat az angol fővárosba.

Új járatot indít az easyJet London-Southend felé

Az új járatok már foglalhatóak rendszerünkben!

Kapcsolódó tartalmak:

>> Új járatot indít a LOT Budapest és London között

>> Ismerje meg az easyJet légitársaságot: repűlt útvonalak, légitársaság ismertető, utas értékelések

további híreink

Repülőjegy keresés

felnőtt
12 év felett

gyerek
2-12 év között

csecsemő
2 év alatt

Egy fogalásban maximum 9 utas jegyét foglalhatja le! A csecsemők száma nem haladhatja meg a felnőttekét!