Untitled-1

Ősztől két új útvonalon indít járatokat az easyJet Budapestről

2018. augusztus 10.

A 2018/19-es menetrendben az easyJet légitársaság London-Southendbe és Manchesterbe indít új járatokat Budapestről.

2018. november 2-től az easyJet heti két alkalommal fog járatokat indítani London-Southend repülőterére. A járatok hétfőn és pénteken fognak közlekedni a reggeli-délelőtti órákban.

Manchesterbe 2018. novembertől 5-től kezdődően hetente két alkalommal fognak közlekedni az easyJet járatai. Az angol légitársaság gépei hétfőnként és péntekenként fogják szállítani az utasokat. A hétfői járatok a reggeli-délelötti órákban indulnak, míg péntekenként a délutáni-kora esti időpontokban várhatóak a felszállások.

Az easyJet új Budapest-Manchester járata a Ryanairrel és a Jet2-val fogja felvenni a versenyt. A Ryanair heti öt járattal közlekedik Manchesterbe - kedd, szerda, csütörtök, szombat és vasárnap - míg a Jet2 heti néggyel - hétfő, csütörtök, péntek és vasárnap. Az easyJett belépésével már 11 járat fog a Manchesterbe tartó utazóközönség rendelkezésére állni, illetve a hét minden napján indulni fog legalább egy járat az angol városba.

London-Southend felé eddig csak az angol Flybe légitársaság üzemeltetett közvetlen járatokat, heti három alkalommal - kedden, csütörtökön és szombaton. Az easyJet megjelenésével már hetente öt közvetlen járat fog közlekedni Budapest és London-Southend között, és szerda és vasárnap kivételével minden nap indulni fog egy járat az angol fővárosba.

Új járatot indít az easyJet London-Southend felé

Az új járatok már foglalhatóak rendszerünkben!

Kapcsolódó tartalmak:

and gt; and gt; Új járatot indít a LOT Budapest és London között

and gt; and gt; Ismerje meg az easyJet légitársaságot: repűlt útvonalak, légitársaság ismertető, utas értékelések

További híreink

Fedezze fel Ázsiát és Ausztráliát a Korean Air különleges akciójában

Hírek <p>Készüljön fel egy felejthetetlen utazásra a Korean Airrel, amely most különleges promóciós ajánlatokat kínál számos varázslatos úti célra Ázsiában és Ausztráliában.</p>

Készüljön fel egy felejthetetlen utazásra a Korean Airrel, amely most különleges promóciós ajánlatokat kínál számos varázslatos úti célra Ázsiában és Ausztráliában.

Júniusi jutalomjáték a repjegy.hu-n - nyerje vissza repülőjegye árát

Hírek <p>Foglalja le repülőjegyét júniusban a repjegy.hu-n, és nyerje vissza foglalásának árát!</p>

Foglalja le repülőjegyét júniusban a repjegy.hu-n, és nyerje vissza foglalásának árát!

Brazil, maldív és svéd célállomásokkal bővül az Air France kínálata a téli menetrendben

Hírek <p>Az október végén életbe lépő téli menetrendi időszaktól 5 új útvonal és 3 új célállomás is elérhetővé válik a francia légitársaság kínálatában. Emellett az észak-amerikai kínálat is bővül.</p>

Az október végén életbe lépő téli menetrendi időszaktól 5 új útvonal és 3 új célállomás is elérhetővé válik a francia légitársaság kínálatában. Emellett az észak-amerikai kínálat is bővül.