Untitled-1 hotel

Ősztől két új útvonalon indít járatokat az easyJet Budapestről

2018. augusztus 10.

A 2018/19-es menetrendben az easyJet légitársaság London-Southendbe és Manchesterbe indít új járatokat Budapestről.

2018. november 2-től az easyJet heti két alkalommal fog járatokat indítani London-Southend repülőterére. A járatok hétfőn és pénteken fognak közlekedni a reggeli-délelőtti órákban.

Manchesterbe 2018. novembertől 5-től kezdődően hetente két alkalommal fognak közlekedni az easyJet járatai. Az angol légitársaság gépei hétfőnként és péntekenként fogják szállítani az utasokat. A hétfői járatok a reggeli-délelötti órákban indulnak, míg péntekenként a délutáni-kora esti időpontokban várhatóak a felszállások.

Az easyJet új Budapest-Manchester járata a Ryanairrel és a Jet2-val fogja felvenni a versenyt. A Ryanair heti öt járattal közlekedik Manchesterbe - kedd, szerda, csütörtök, szombat és vasárnap - míg a Jet2 heti néggyel - hétfő, csütörtök, péntek és vasárnap. Az easyJett belépésével már 11 járat fog a Manchesterbe tartó utazóközönség rendelkezésére állni, illetve a hét minden napján indulni fog legalább egy járat az angol városba.

London-Southend felé eddig csak az angol Flybe légitársaság üzemeltetett közvetlen járatokat, heti három alkalommal - kedden, csütörtökön és szombaton. Az easyJet megjelenésével már hetente öt közvetlen járat fog közlekedni Budapest és London-Southend között, és szerda és vasárnap kivételével minden nap indulni fog egy járat az angol fővárosba.

Új járatot indít az easyJet London-Southend felé

Az új járatok már foglalhatóak rendszerünkben!

Kapcsolódó tartalmak:

>> Új járatot indít a LOT Budapest és London között

>> Ismerje meg az easyJet légitársaságot: repűlt útvonalak, légitársaság ismertető, utas értékelések

További híreink

56 célállomásra kínál járatokat a nyári időszakban a Ryanair Budapestről

Hírek <p>A Ryanair bejelentette 2023-as nyári menetrendjét: a fapados légitársaság 56 útvonalat kínál majd a magyar fővárosból nyolc, Ferihegyen állomásozó repülőgéppel és heti 500 járattal.</p>

A Ryanair bejelentette 2023-as nyári menetrendjét: a fapados légitársaság 56 útvonalat kínál majd a magyar fővárosból nyolc, Ferihegyen állomásozó repülőgéppel és heti 500 járattal.

Bővíti kínálatát a Wizz Air: új járatok indulnak Isztambul és Antalya városaiba Budapestről és Debrecenből

Hírek <p>A Wizz Air bővíti Magyarországon elérhető kínálatát Isztambul és Antalya városaival. Utóbbi desztináció nem csak Budapestről, hanem a Debreceni Nemzetközi Repülőtérről is elérhető lesz, ami növeli az utazási lehetőségeket az érdeklődők számára.</p>

A Wizz Air bővíti Magyarországon elérhető kínálatát Isztambul és Antalya városaival. Utóbbi desztináció nem csak Budapestről, hanem a Debreceni Nemzetközi Repülőtérről is elérhető lesz, ami növeli az utazási lehetőségeket az érdeklődők számára.

Ajánlatok Szöulba és a világ kedvelt úti céljaira a Korean Air-től

Hírek <p>Tekintse meg Dél-Korea nemzeti légitársaságának aktuális ajánlatait, közvetlen járatokkal Szöulba, valamint átszállással nagyvárosokba a Föld másik felére!</p>

Tekintse meg Dél-Korea nemzeti légitársaságának aktuális ajánlatait, közvetlen járatokkal Szöulba, valamint átszállással nagyvárosokba a Föld másik felére!