A Ryanair Budapest és Cork között nyit új járatot

2018. szeptember 18.

Dublin után már a második ír célállomás válik elérhetővé közvetlen fapados járattal Budapestről. Az új corki járatok a Ryanair nyári menetrendjében, 2019 áprilisától indulnak.

Budapest és Cork között nyit új járatot a jövő nyári menetrendben a Ryanair fapados légitársaság. A kizárólag nyári menetrendi időszakban közlekedő járatok hetente kétszer, csütörtökön és vasárnap közlekednek majd Cork és Budapest között.

Cork

Az ír fapados járata csütörtökön reggel 07.30-kor indul Corkból és 10.40-kor száll le Budapesten. A gép 11.05-kor indul vissza a Liszt Ferenc Repülőtérről és 13.15-kor landol az ír városban.

A másik - a vasárnap közlekedő - járat 15.30-kor indul a budapesti repülőtérről és 17.40-kor landol Írországban. A vasárnapi járat 18.05-kor indul vissza és 22.15-kor száll le Budapesten.

Mindezek előtt október végétől a Ryanair téli menetrendben Budapestről az ammáni és a Marseille-i járatait is elindítja!

Kapcsolódó tartalmak:

>> Ryanair: repjegyek, úti célok, poggyászinformációk, utas értékelések

>> Repjegyek Corkba

 

További híreink

Október 21-től újra indulnak az Emirates járatai – ezekre lesz érdemes figyelnie

Hírek <p><span>Jó hírek érkeztek az Emirates háza tájáról, hiszen kiderült, hogy a légitársaság október 21-től újraindítja járatait, így ismét útnak indulhat a Budapest – Dubai járat is!</span></p>

Jó hírek érkeztek az Emirates háza tájáról, hiszen kiderült, hogy a légitársaság október 21-től újraindítja járatait, így ismét útnak indulhat a Budapest – Dubai járat is!

A legfrissebb hírek a budapesti reptérről

Hírek <p>A légiközlekedés világát eddig szinte soha nem látott módon sújtó válsága, melynek okozója a koronavírus világjárvány, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repteret is mélyen érinti. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a Budapest Airport a tavalyi hasonló időszakához mért 75%-os utasszám csökkenése!</p>

A légiközlekedés világát eddig szinte soha nem látott módon sújtó válsága, melynek okozója a koronavírus világjárvány, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repteret is mélyen érinti. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a Budapest Airport a tavalyi hasonló időszakához mért 75%-os utasszám csökkenése!

Július közepétől már Szantorinire és Menorcára is indul közvetlen Wizz Air járat

Hírek <p>Július közepétől a Wizz Air két új desztinációval bővíti a budapesti közvetlen járatainak számát.</p>

Július közepétől a Wizz Air két új desztinációval bővíti a budapesti közvetlen járatainak számát.