Untitled-1 hotel

Air Canada kisokos – Ismerje meg Kanada vezető légitársaságát

2019. augusztus 15.

Összegyűjtöttünk néhány érdekes és fontos tudnivalót Kanada nemzeti légitársaságáról: Ismerje meg az Air Canada útvonalait, szolgáltatásait, díjait.

Tudta, hogy Kanada legnagyobb légitársasága az Air Canada?

Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint egyértelmű vezető szerepe a kanadai nemzetközi és belföldi utasforgalomban: A légitársaság gépei 6 kontinens közel 200 repülőterére tesznek meg hosszabb-rövidebb repülőutakat. 


Air Canada úticélok

Hazai vezető pozíciójuk mellett alapító tagjai a világ egyik legnagyobb légitársasági szövetségének, a Star Allience-nek is, melynek további 28 légitársaság is a tagja. Hogy a számok nyelvén is megmutassuk ennek a szövetségnek az erejét, íme néhány érdekes adat: a légitársasági tagok 1 300 repülőgépe 191 különböző országba éves szinten 725 510 000 utast repít el.


Tudta, hogy több díjat is nyert az Air Canada az utóbbi időkben?

Két fontos elismerést is elnyert a légitársaság az elmúlt években: 2018-ban a legjobb észak-amerikai légitársaság díját érdemelte ki a cég a Skytrax felmérésén, míg 2019. áprilisában a TripAdvisor’s Choice Airlines Awards-on megkapták a legjobb Business osztálynak járó díjat is.


Milyen szolgáltatásokat nyújt az utasoknak az Air Canada Rouge Premium Economy osztálya?

Először is, a Premium kategóriájú repülőjegyeket vásárló utasok 2 darab poggyászt adhatnak fel, ráadásul a jegy mellé elsőbbségi check-in és Priority Boarding is megilleti a Bussines utasokat, akik így elsőként, a nagyobb tömeget elkerülve szállhatnak fel a gépre.

Air Canada Rouge - Premium Economy

A fedélzeten több pozitívum is szól az Air Canada Rouge Premium Economy osztálya mellett: kényelmes, 2-2-es flosztású, hátradönthető ülések, nagyobb lábtér és kellemesebb fejtámasztó rész. Az ételek a prémium minőséget képviselik, és a szórakoztató rendszer is magáért beszél, hiszen a legújabb hoolywoodi kasszasikereket lehet megtekinteni repülős közben.


És mi a helyzet a turistaosztállyal?

Az Economy osztályon utazó utasoknak sem kell aggódniuk. A nemzetközi járatokon itt is ingyenes meleg étkezést biztosít a légitársaság az utasok részére, illetve hideg gyümölcslevekkel és szénsavas üdítőkkel, meleg kávéval és teával is lehet számolni az út során. A modern kabinkialakításnak és székrendezésnek köszönhetően, a fejtámasz biztonságosabb támaszt nyújt az utasoknak, azonban a szélesebb lábrészért már fizetni kell. A fedélzeti szórakoztató központ az Economyn utazók számára is elérhető, igaz egy kicsivel régebbi filmek, illetve sorozatok közül lehet csak választani.

Air Canada Rouge - Economy


Van közvetlen Air Canada összeköttetés Budapest és Torontó között?

Igen, idén már a 4. évfordulóját ünnepelte a Budapest és Torontó közötti közvetlen járat. Az utakat az Air Canada leányvállalata, az Air Canada Rouge teszi meg, áprilistól egészen októberig. Sőt, a nyári menetrendben, azaz június közepétől szeptember közepéig naponta közlekedik közvetlen járat a két nagyváros között. Torontóból este 22:40 perckor indulnak a járatok, és másnap 13:15-kor landolnak a budapesti repülőtéren, míg pestről a kanadai városba 15:00-kor indulnak a gépek és az ottani idő szerint aznap, 18:40-kor érkeznek meg az utasok.

Budapest - Toronto közvetlen járat az Air Canada Rouge-al!


Tudta, hogy már Bécsből is van közvetlen járat Torontóba?

Az Air Canada idén jelentette be ezt az új útvonalat, melyet egész évben igénybe vehet az utazóközönség. A téli menetrendben heti öt alkalommal. míg nyáron minden nap indul egy járat Bécs és Torontó között, még hozzá nem is akármilyen gépekkel! Egy Boeing 787-9 Dreamliner fogja megtenni a kicsit több mint 9 órás repülőutat!

 

Ismeri az Air Canada Stopovert?

Egy lehetőség a kényelmes pihenésre azok számára, akik az Air Canada járatait választják, és átszállásuk alkalmával több, mint 6 órát kéne várakozniuk a repülőtéren. Az Economy, Standard és Flex jegyekkel rendelkező utasok számára ez a lehetőség 49$-ba kerül, míg az Economy, a Latitude, a Premium Economy és a Business Class utasoknak ez ingyen áll a rendelkezésükre.

 

Kapcsolódó tartalmak:

>> Ismerje meg Torontót - úti cél leírás, repülőjegy-árak, hasznos indormációk

>> Észak-Amerika az úti célja? Válogasson a legjobb ajánlatokból! 

További híreink

A Turkish Airlines tovább növeli budapesti járatainak a számát

Hírek <p>A Turkish Airlines hozzánk eljuttatott bejelentése szerint, heti 11-re növeli járatainak számát Budapest és Isztambul között.</p>

A Turkish Airlines hozzánk eljuttatott bejelentése szerint, heti 11-re növeli járatainak számát Budapest és Isztambul között.

Görögország kedvenc légitársasága - AEGEAN Airlines

Hírek <p>Az AEGEAN Airlines Görögország legnagyobb légitársasága, mely 94 nemzetközi és 31 belföldi járatot üzemeltet, összekötve ezzel a világot Görögországgal és annak szigeteivel.</p>

Az AEGEAN Airlines Görögország legnagyobb légitársasága, mely 94 nemzetközi és 31 belföldi járatot üzemeltet, összekötve ezzel a világot Görögországgal és annak szigeteivel.

Ajándék Ain Dubai belépő a dubaji Emirates repjegyek mellé

Hírek <p>Dubaji repülőjegyéhez most ajándék belépőt kap az Ain Dubai-ra. Foglaljon november 15-ig az Emirates járataira, és élvezze a lélegzetelállító kiállítást a világ legnagyobb óriáskerekéről!</p>

Dubaji repülőjegyéhez most ajándék belépőt kap az Ain Dubai-ra. Foglaljon november 15-ig az Emirates járataira, és élvezze a lélegzetelállító kiállítást a világ legnagyobb óriáskerekéről!