Untitled-1 hotel

Mykonos és Budapest között indít járatot a Ryanair

2020. február 10.

Új nyaralójáratot jelentett be a Ryanair. Idén nyáron már Mykonos-ra is repülhetünk a fapados légitársaság járataival.

A Ryanair a napokban újabb szezonális úti célt jelentett be Budapestről. A horvátországi Zadar és a görög Kréta sziget után, ismét egy tengerparti nyaralásokhoz ideális úti célra, Mykonos (vagy Mikonosz) szigetére indít közvetlen járatot Budapestről.

Az új járat szezonálisan fog közlekedni, a légitársaság nyári menetrendjében, július 4. és október 10. között, hetente egyszer, szombatonként.

Repülőjegyek Mykonos-ra a Ryanairrel

A Kükládok szigetcsoporthoz tartozó Mykonos igen népszerű a fiatalok körében, ugyanis híres pörgős éjszakai életéről és változatos szórakozási lehetőségeiről. Sokak szerint ez Görögország legbulisabb szigete. Ugyan erről híres, de nem csak ennyit tud nyújtani Mykonos az ide érkezőknek. Rengeteg látnivaló, kiváló strandok és ahogy azt már Görögországtól megszokhattuk kellemes tavernák és páratlan vendégszeretet fogadja a turistákat.

A sziget építészete Szantorinire emlékeztet. A hófehér házak, hatalmas szélmalmok, égszínkék tenger és a lélegzetelállító naplementék teszik igazán különlegessé a panorámát.

 

Kapcsolódó tartalmak:

További híreink

Szerezzen Emirates Skywards hűségpontot percenként

Hírek <p>Szerezzen Skywards hűségpontokat minden percét, amit a Dubai Expo 2020-on tölt 2021. október 1 és 2022. március 31 között. </p>

Szerezzen Skywards hűségpontokat minden percét, amit a Dubai Expo 2020-on tölt 2021. október 1 és 2022. március 31 között. 

50%-os növekedést vár a következő 5 évre a Ryanair

Hírek <p>Az eddigi előrejelzéshez képest gyorsabb növekedésre számít Ryanair: öt év múlva 226 millió utast szállítanának - adták közzé az ír fapados légitársaság éves közgyűlése után.</p>

Az eddigi előrejelzéshez képest gyorsabb növekedésre számít Ryanair: öt év múlva 226 millió utast szállítanának - adták közzé az ír fapados légitársaság éves közgyűlése után.

A járvány kezdete óta augusztus volt a legjobb hónap a budapesti repülőtéren

Hírek <p>Több mint 700 000 utas regisztráltak augusztusban a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, 30%-kal többet, mint az előző hónapban.</p>

Több mint 700 000 utas regisztráltak augusztusban a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, 30%-kal többet, mint az előző hónapban.