Mykonos és Budapest között indít járatot a Ryanair

2020. február 10.

Új nyaralójáratot jelentett be a Ryanair. Idén nyáron már Mykonos-ra is repülhetünk a fapados légitársaság járataival.

A Ryanair a napokban újabb szezonális úti célt jelentett be Budapestről. A horvátországi Zadar és a görög Kréta sziget után, ismét egy tengerparti nyaralásokhoz ideális úti célra, Mykonos (vagy Mikonosz) szigetére indít közvetlen járatot Budapestről.

Az új járat szezonálisan fog közlekedni, a légitársaság nyári menetrendjében, július 4. és október 10. között, hetente egyszer, szombatonként.

Repülőjegyek Mykonos-ra a Ryanairrel

A Kükládok szigetcsoporthoz tartozó Mykonos igen népszerű a fiatalok körében, ugyanis híres pörgős éjszakai életéről és változatos szórakozási lehetőségeiről. Sokak szerint ez Görögország legbulisabb szigete. Ugyan erről híres, de nem csak ennyit tud nyújtani Mykonos az ide érkezőknek. Rengeteg látnivaló, kiváló strandok és ahogy azt már Görögországtól megszokhattuk kellemes tavernák és páratlan vendégszeretet fogadja a turistákat.

A sziget építészete Szantorinire emlékeztet. A hófehér házak, hatalmas szélmalmok, égszínkék tenger és a lélegzetelállító naplementék teszik igazán különlegessé a panorámát.

 

Kapcsolódó tartalmak:

További híreink

Július közepétől már Szantorinire és Menorcára is indul közvetlen Wizz Air járat

Hírek <p>Július közepétől a Wizz Air két új desztinációval bővíti a budapesti közvetlen járatainak számát.</p>

Július közepétől a Wizz Air két új desztinációval bővíti a budapesti közvetlen járatainak számát.

Megújultunk!

Hírek

Új járatot indít Kréta és Budapest között a Ryanair

Hírek <p><span>2020 júniusától hetente egyszer</span> repülhetünk majd a görög szigetre, Chaniába a Ryanair járataival, egészen szeptember végéig. </p>

2020 júniusától hetente egyszer repülhetünk majd a görög szigetre, Chaniába a Ryanair járataival, egészen szeptember végéig.