Mykonos és Budapest között indít járatot a Ryanair

2020. február 10.

Új nyaralójáratot jelentett be a Ryanair. Idén nyáron már Mykonos-ra is repülhetünk a fapados légitársaság járataival.

A Ryanair a napokban újabb szezonális úti célt jelentett be Budapestről. A horvátországi Zadar és a görög Kréta sziget után, ismét egy tengerparti nyaralásokhoz ideális úti célra, Mykonos (vagy Mikonosz) szigetére indít közvetlen járatot Budapestről.

Az új járat szezonálisan fog közlekedni, a légitársaság nyári menetrendjében, július 4. és október 10. között, hetente egyszer, szombatonként.

Repülőjegyek Mykonos-ra a Ryanairrel

A Kükládok szigetcsoporthoz tartozó Mykonos igen népszerű a fiatalok körében, ugyanis híres pörgős éjszakai életéről és változatos szórakozási lehetőségeiről. Sokak szerint ez Görögország legbulisabb szigete. Ugyan erről híres, de nem csak ennyit tud nyújtani Mykonos az ide érkezőknek. Rengeteg látnivaló, kiváló strandok és ahogy azt már Görögországtól megszokhattuk kellemes tavernák és páratlan vendégszeretet fogadja a turistákat.

A sziget építészete Szantorinire emlékeztet. A hófehér házak, hatalmas szélmalmok, égszínkék tenger és a lélegzetelállító naplementék teszik igazán különlegessé a panorámát.

 

Kapcsolódó tartalmak:

További híreink

Év Honlapja Minőségi Díjat nyert a repjegy.hu

Hírek <p>Hatalmas örömmel osztjuk meg, hogy 2020-as megújulásával a repjegy.hu elnyerte az „Év Honlapja” minőségi díját turizmus kategóriában!</p>

Hatalmas örömmel osztjuk meg, hogy 2020-as megújulásával a repjegy.hu elnyerte az „Év Honlapja” minőségi díját turizmus kategóriában!

3,86 millió utasa volt 2020-ban a budapesti repülőtérnek

Hírek <p>A koronavírus-járvány 2020 folyamán a légiközlekedés egészére rányomta a bélyegét; Európában 1,7 milliárd légiutas „tűnt el”, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér éves forgalma pedig – szemben a 2019-ben fogadott 16,2 millió utassal – 3,86 millió fő volt.</p>

A koronavírus-járvány 2020 folyamán a légiközlekedés egészére rányomta a bélyegét; Európában 1,7 milliárd légiutas „tűnt el”, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér éves forgalma pedig – szemben a 2019-ben fogadott 16,2 millió utassal – 3,86 millió fő volt.

Hosszú hétvégék 2021-ben

Hírek <p>Így alakulnak az új évben az ünnepi hosszú hétvégék!</p>

Így alakulnak az új évben az ünnepi hosszú hétvégék!