Új járatot indít Kréta és Budapest között a Ryanair

2020. február 7.

2020 júniusától hetente egyszer repülhetünk majd a görög szigetre, Chaniába a Ryanair járataival, egészen szeptember végéig. 

Új járatot indít Magyarország és Görögország között a Ryanair a nyári menetrendben. Július 3-tól egészen szeptember 30-ig közelíthetjük majd meg Kréta egyik legszebb városát, Chaniát a Ryanair járataival.

A légitársaság járatai június elejétől szeptember végéig heti egyszer, szerdánként repülnek majd Kréta és Budapest között. Így egy teljes hetet is eltölthetünk a csodálatos Krétán, mely alatt lehetőségünk nyílik felfedezni a környéket és megmártózni a gyönyörű strandokon.Repülőjegyek Chaniába a Ryanairrel

Chania két részre osztható, az óvárosra és a Nea Horára, azaz az újvárosra, amelyek együtt mégis nagyon egységes képet alkotnak. Utóbbi alatt ugyanis szerencsére nem egy felhőkarcolókkal körbevett „romokat" kell elképzelni: a „modern" rész épületei között is vannak történelmi épületek az irodaházak mellett.

A Kréta nyugati részén fekvő Chania, a sziget második legnagyobb városa, egyben egyik legnépszerűbb turistacélpontja. Mediterrán szigetről lévén szó persze Chania tele van szebbnél szebb partszakaszokkal. Az egyik leghosszabb közülük a Georgioupolis part, amely kiépített strandokkal várja mindazokat, akik homokos tengerparton akarnak pihenni.

Kapcsolódó tartalmak:

További híreink

Július közepétől már Szantorinire és Menorcára is indul közvetlen Wizz Air járat

Hírek <p>Július közepétől a Wizz Air két új desztinációval bővíti a budapesti közvetlen járatainak számát.</p>

Július közepétől a Wizz Air két új desztinációval bővíti a budapesti közvetlen járatainak számát.

Megújultunk!

Hírek

Mykonos és Budapest között indít járatot a Ryanair

Hírek <p>Új nyaralójáratot jelentett be a Ryanair. Idén nyáron már Mykonos-ra is repülhetünk a fapados légitársaság járataival.</p>

Új nyaralójáratot jelentett be a Ryanair. Idén nyáron már Mykonos-ra is repülhetünk a fapados légitársaság járataival.