Tengerparti nyaralás még a főszezon előtt? Miért is ne! Most még kedvezményeket is elcsíphet!
további részletek
Új járatot indít Kréta és Budapest között a Ryanair
FőoldalHírek Új járatot indít Kréta és Budapest között a Ryanair

Új járatot indít Kréta és Budapest között a Ryanair

2020. február 7.

2020 júniusától hetente egyszer repülhetünk majd a görög szigetre, Chaniába a Ryanair járataival, egészen szeptember végéig. 

Új járatot indít Magyarország és Görögország között a Ryanair a nyári menetrendben. Július 3-tól egészen szeptember 30-ig közelíthetjük majd meg Kréta egyik legszebb városát, Chaniát a Ryanair járataival.

A légitársaság járatai június elejétől szeptember végéig heti egyszer, szerdánként repülnek majd Kréta és Budapest között. Így egy teljes hetet is eltölthetünk a csodálatos Krétán, mely alatt lehetőségünk nyílik felfedezni a környéket és megmártózni a gyönyörű strandokon.

Repülőjegyek Chaniába a Ryanairrel

Chania két részre osztható, az óvárosra és a Nea Horára, azaz az újvárosra, amelyek együtt mégis nagyon egységes képet alkotnak. Utóbbi alatt ugyanis szerencsére nem egy felhőkarcolókkal körbevett „romokat" kell elképzelni: a „modern" rész épületei között is vannak történelmi épületek az irodaházak mellett.

A Kréta nyugati részén fekvő Chania, a sziget második legnagyobb városa, egyben egyik legnépszerűbb turistacélpontja. Mediterrán szigetről lévén szó persze Chania tele van szebbnél szebb partszakaszokkal. Az egyik leghosszabb közülük a Georgioupolis part, amely kiépített strandokkal várja mindazokat, akik homokos tengerparton akarnak pihenni.

Kapcsolódó tartalmak:

további híreink

Repülőjegy keresés

felnőtt
12 év felett

gyerek
2-12 év között

csecsemő
2 év alatt

Egy fogalásban maximum 9 utas jegyét foglalhatja le! A csecsemők száma nem haladhatja meg a felnőttekét!