Szöul és Budapest között indít járatot a Korean Air

2020. február 4.

2020. májusától heti három járatot indít majd Budapest és Szöul között a Korean Air.

Új járatot indít Budapest és Szöul között a Korean Air a 2020-as nyári menetrendben. A Korean Air Korea nemzeti légitársasága, egyben a legjelentősebb légicég ázsiai területen. Világrangsorban a top 20 légitársaság között tartják számon mind az utas, mind a légiszállítmányozás tekintetében.

A bejelentés szerint a légitársaság 2020. május 23. és október 17. között hetente három alkalommal repül majd Szöulból Budapestre, kedden, csütörtökön és szombaton. Az út időtartama Szöul felé várhatóan 11 óra, Budapest felé pedig 11 és fél óra lesz. 

Repülőjegyek Szöulba a Korean Airrel

Szöul a Han folyó partján fekszik, a Koreai Köztársaság fővárosa. Ez az ország legnagyobb és legfejlettebb városa, lakossága nagyjából megegyezik teljes Magyarországéval. A világ egyik pénzügyi és kereskedelmi központja, jelentős informatikai infrastruktúrával rendelkezik.

A történelmi központban található épületek döntő többsége a 11-14. században keletkezett, és szerencsére javarészük még ma is áll. A Changdeokgung palotát az UNESCO a világörökség részeként tartják számon. Itt két múzeumot is megnézhetünk, a Deoksugung Művészeti Múzeumot és a Királyi Múzeumot

>> Ismerje meg közelebbről Korean Air légitársaságot - poggyász-infók, úti célok, repjegy-árak

További híreink

A legfrissebb hírek a budapesti reptérről

Hírek <p>A légiközlekedés világát eddig szinte soha nem látott módon sújtó válsága, melynek okozója a koronavírus világjárvány, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repteret is mélyen érinti. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a Budapest Airport a tavalyi hasonló időszakához mért 75%-os utasszám csökkenése!</p>

A légiközlekedés világát eddig szinte soha nem látott módon sújtó válsága, melynek okozója a koronavírus világjárvány, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repteret is mélyen érinti. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a Budapest Airport a tavalyi hasonló időszakához mért 75%-os utasszám csökkenése!

Július közepétől már Szantorinire és Menorcára is indul közvetlen Wizz Air járat

Hírek <p>Július közepétől a Wizz Air két új desztinációval bővíti a budapesti közvetlen járatainak számát.</p>

Július közepétől a Wizz Air két új desztinációval bővíti a budapesti közvetlen járatainak számát.

Megújultunk!

Hírek