Szöul és Budapest között indít járatot a Korean Air

2020. február 4.

2020. májusától heti három járatot indít majd Budapest és Szöul között a Korean Air.

Új járatot indít Budapest és Szöul között a Korean Air a 2020-as nyári menetrendben. A Korean Air Korea nemzeti légitársasága, egyben a legjelentősebb légicég ázsiai területen. Világrangsorban a top 20 légitársaság között tartják számon mind az utas, mind a légiszállítmányozás tekintetében.

A bejelentés szerint a légitársaság 2020. május 23. és október 17. között hetente három alkalommal repül majd Szöulból Budapestre, kedden, csütörtökön és szombaton. Az út időtartama Szöul felé várhatóan 11 óra, Budapest felé pedig 11 és fél óra lesz. 

Repülőjegyek Szöulba a Korean Airrel

Szöul a Han folyó partján fekszik, a Koreai Köztársaság fővárosa. Ez az ország legnagyobb és legfejlettebb városa, lakossága nagyjából megegyezik teljes Magyarországéval. A világ egyik pénzügyi és kereskedelmi központja, jelentős informatikai infrastruktúrával rendelkezik.

A történelmi központban található épületek döntő többsége a 11-14. században keletkezett, és szerencsére javarészük még ma is áll. A Changdeokgung palotát az UNESCO a világörökség részeként tartják számon. Itt két múzeumot is megnézhetünk, a Deoksugung Művészeti Múzeumot és a Királyi Múzeumot

>> Ismerje meg közelebbről Korean Air légitársaságot - poggyász-infók, úti célok, repjegy-árak

További híreink

Újraindítja európai hálózatát a Brussels Airlines

Hírek <p>A nyári menetrendben fokozatosan újraindítja európai hálózatát a Brussels Airlines, a szabadidős úti célokra helyezve hangsúlyt 78 útvonalat kínál a légitársaság, március végétől Budapestre is közlekednek a gépei.</p>

A nyári menetrendben fokozatosan újraindítja európai hálózatát a Brussels Airlines, a szabadidős úti célokra helyezve hangsúlyt 78 útvonalat kínál a légitársaság, március végétől Budapestre is közlekednek a gépei.

A SWISS is újraindítja budapesti járatait

Hírek <p>A nyári menetrend kezdetétől ismét közlekedni fog Zürich és Budapest közötti útvonalán a Swiss International Air Lines - közölte az Airportal.</p>

A nyári menetrend kezdetétől ismét közlekedni fog Zürich és Budapest közötti útvonalán a Swiss International Air Lines - közölte az Airportal.

Visszatérnek az Air France napi járatai

Hírek <p>A nyári menetrend kezdetétől újra napi rendszerességgel köti össze a Párizs Charles de Gaulle (CDG) repülőteret Budapesttel az Air France.</p>

A nyári menetrend kezdetétől újra napi rendszerességgel köti össze a Párizs Charles de Gaulle (CDG) repülőteret Budapesttel az Air France.