A Wizz Air ismét elindítja szurkolói járatait a foci EB-re

2020. november 17.

A Wizz Air szurkolói különjáratot fog indítani a jövő évi foci EB-re Budapestről és Debrecenből!

A magyar kötődésű légitársaság 2021 júniusában három szurkolói különjáratot is indítani fog Münchenbe, ahol a magyar labdarúgó-válogatott a csoportkörben a német csapattal fog megmérkőzni. 

A különjáratok június 23-án , reggel 10 órakor és 10:30-kor fognak indulni Budapestről 10-kor, míg Debrecenből szintén 10 órakor. A budapesti járatok a mérkőzést követő napon, reggel 6-kor, illetve 6.15-kor, a debreceni pedig 6.10-kor indulnak majd vissza Magyarországra!

A Wizz Air már a 2016-os foci EB-re is indított külön szurkolói járatokat. Akkor a franciaországi mérkőzésekre lehetett eljutni. 

További híreink

Így érintik a KLM járatokat az újabb holland korlátozások

Hírek <p>2021. január 23-tól szigorú járványügyi intézkedéseket és utazási korlátozásokat vezettek be Hollandiában a koronavírus új mutációi által okozott harmadik járványhullám megfékezése érdekében.</p>

2021. január 23-tól szigorú járványügyi intézkedéseket és utazási korlátozásokat vezettek be Hollandiában a koronavírus új mutációi által okozott harmadik járványhullám megfékezése érdekében.

Az Emirates minden dolgozója megkapja a koronavírus elleni oltást

Hírek <p>Az Emirates saját, tömeges oltási programja keretén belül vállalta, hogy az összes alkalmazottját ingyenesen beoltatja koronavírus elleni vakcinával.</p>

Az Emirates saját, tömeges oltási programja keretén belül vállalta, hogy az összes alkalmazottját ingyenesen beoltatja koronavírus elleni vakcinával.

Év Honlapja Minőségi Díjat nyert a repjegy.hu

Hírek <p>Hatalmas örömmel osztjuk meg, hogy 2020-as megújulásával a repjegy.hu elnyerte az „Év Honlapja” minőségi díját turizmus kategóriában!</p>

Hatalmas örömmel osztjuk meg, hogy 2020-as megújulásával a repjegy.hu elnyerte az „Év Honlapja” minőségi díját turizmus kategóriában!