Heti járatot indít Hurghadába az Egyptair

2020. november 4.

November 28-tól indul az egyiptomi légitársaság közvetlen Budapest - Hurghada járata!

Az Egyptair légitársaság téli menetrendjében Budapest (BUD) és a Hurghada (HRG) között indít közvetlen járatot. A Vörös-tenger partján fekvő, népszerű egyiptomi üdülőváros egyaránt várja a luxuspihenésre vágyókat és a búvárparadicsom adta lehetőségeket kihasználó, aktív kikapcsolódásra vágyó utasokat.

A tervek szerint a járatok november 28-tól május 29-ig fognak közlekedni heti 1 alkalommal, szombatonként, az alábbi menetrenddel:

Honnan Indulás Hová Érkezés
       
BUD 14:55 HRG 19:35
HRG 10:45 BUD 13:55


A BUDAPEST-HURGHADA-BUDAPEST közvetlen járat szombatonként fog közlekedni, az első november 28-án indul, az utolsó járat pedig május 29-én. A járatokon ingyenesen elérhető szolgáltatások: étkezés, 5 MB WIFI, egészségügyi csomag, fedélzeti elektromos töltő valamint nagy választékban film, zene, újság.

Figyelem! – Kötelező PCR-teszt Egyiptomban

Szeptember 1-től Egyiptom valamennyi repülőterére érkező utas köteles 72 óránál nem régebbi negatív PCR tesztet bemutatni (kivétel: 6 év alatti gyermekek). Sharm el Sheikh, Hurghada, Taba és Marsa Alam repülőterein lehetőség van az érkezés után elvégezni a PCR-tesztet 30 USD-ért.

Utazástervezés előtt kérjük, mindig tájékozódjon az érvényben lévő szabályokról!

Forrás: Egyptair Budapest, Konzuli Szolgálat

További híreink

Újraindítja európai hálózatát a Brussels Airlines

Hírek <p>A nyári menetrendben fokozatosan újraindítja európai hálózatát a Brussels Airlines, a szabadidős úti célokra helyezve hangsúlyt 78 útvonalat kínál a légitársaság, március végétől Budapestre is közlekednek a gépei.</p>

A nyári menetrendben fokozatosan újraindítja európai hálózatát a Brussels Airlines, a szabadidős úti célokra helyezve hangsúlyt 78 útvonalat kínál a légitársaság, március végétől Budapestre is közlekednek a gépei.

A SWISS is újraindítja budapesti járatait

Hírek <p>A nyári menetrend kezdetétől ismét közlekedni fog Zürich és Budapest közötti útvonalán a Swiss International Air Lines - közölte az Airportal.</p>

A nyári menetrend kezdetétől ismét közlekedni fog Zürich és Budapest közötti útvonalán a Swiss International Air Lines - közölte az Airportal.

Visszatérnek az Air France napi járatai

Hírek <p>A nyári menetrend kezdetétől újra napi rendszerességgel köti össze a Párizs Charles de Gaulle (CDG) repülőteret Budapesttel az Air France.</p>

A nyári menetrend kezdetétől újra napi rendszerességgel köti össze a Párizs Charles de Gaulle (CDG) repülőteret Budapesttel az Air France.