A SWISS is újraindítja budapesti járatait

2021. február 26.

A nyári menetrend kezdetétől ismét közlekedni fog Zürich és Budapest közötti útvonalán a Swiss International Air Lines - közölte az Airportal.

A svájci légitársaság járatai március 28-tól hetente három alkalommal repülnek majd Budapestre, csütörtöki, pénteki és vasárnapi napokon. A Zürich-Budapest útvonalon a cég Airbus A220-asai, illetve a Helvetic Airways Embraer E190-es és E190-E2 típusú repülőgépei közlekednek a légitársaság menetrendjében elérhető adatok szerint.

Májustól a légitársaság tervei szerint a járatok száma heti négyre bővül majd, és szombatonként is közlekedni fognak.

Emellett számos más európai és interkontinentális útvonalán is újraindítja a járatokat a Swiss április, május és június hónapokban.

A légitársaságok folyamatosan töltik fel tervezett nyári menetrendjeiket, az újraindulások dátumát és a tervezett heti járatszámot azonban a járványhelyzet, a kereslet és az egyes országokban érvényben lévő utazási korlátozások befolyásolhatják, sajnos akár az utolsó pillanatban is előfordulhatnak járattörlések.

Forrás: Airportal.hu

További híreink

Az Emirates további rugalmas utazási feltételeket jelentett be

Hírek <p>Az Emirates újabb kedvező változásokat jelentett be az utasai számára, amelyek kihatással lesznek a jegyfoglalásokra és az utasbiztosításokra egyaránt.</p>

Az Emirates újabb kedvező változásokat jelentett be az utasai számára, amelyek kihatással lesznek a jegyfoglalásokra és az utasbiztosításokra egyaránt.

Vezetőváltás a Budapest Airportnál

Hírek <p><span>Március végétől Chris Dinsdale veszi át a Budapest Airport Zrt. vezérigazgatói posztját Dr. Rolf Schnitzlertől. Chris Dinsdale tapasztalt repülőtéri vezető, aki részletekbe menően ismeri a Budapest Airport működését - áll a Budapest Airport közleményében. </span></p>

Március végétől Chris Dinsdale veszi át a Budapest Airport Zrt. vezérigazgatói posztját Dr. Rolf Schnitzlertől. Chris Dinsdale tapasztalt repülőtéri vezető, aki részletekbe menően ismeri a Budapest Airport működését - áll a Budapest Airport közleményében. 

Új úti célok a Ryanair budapesti kínálatában

Hírek <p>Rodosz, Burgasz, Szófia, Zadar és Bologna, ezekbe a városokba indít nyáron közvetlen járatot Budapestről a Ryanair légitársaság - közölte az Airportal.hu.</p>

Rodosz, Burgasz, Szófia, Zadar és Bologna, ezekbe a városokba indít nyáron közvetlen járatot Budapestről a Ryanair légitársaság - közölte az Airportal.hu.