Untitled-1

A SWISS is újraindítja budapesti járatait

2021. február 26.

A nyári menetrend kezdetétől ismét közlekedni fog Zürich és Budapest közötti útvonalán a Swiss International Air Lines - közölte az Airportal.

A svájci légitársaság járatai március 28-tól hetente három alkalommal repülnek majd Budapestre, csütörtöki, pénteki és vasárnapi napokon. A Zürich-Budapest útvonalon a cég Airbus A220-asai, illetve a Helvetic Airways Embraer E190-es és E190-E2 típusú repülőgépei közlekednek a légitársaság menetrendjében elérhető adatok szerint.

Májustól a légitársaság tervei szerint a járatok száma heti négyre bővül majd, és szombatonként is közlekedni fognak.

Emellett számos más európai és interkontinentális útvonalán is újraindítja a járatokat a Swiss április, május és június hónapokban.

A légitársaságok folyamatosan töltik fel tervezett nyári menetrendjeiket, az újraindulások dátumát és a tervezett heti járatszámot azonban a járványhelyzet, a kereslet és az egyes országokban érvényben lévő utazási korlátozások befolyásolhatják, sajnos akár az utolsó pillanatban is előfordulhatnak járattörlések.

Forrás: Airportal.hu

További híreink

Mutatjuk a 2024-es hosszú hétvégéket

Hírek <p>A hosszú hétvégék kedvelői örvendezve várhatják az elkövetkező évet, hiszen 2024-ben számos ünnep esik hétköznapra.</p>

A hosszú hétvégék kedvelői örvendezve várhatják az elkövetkező évet, hiszen 2024-ben számos ünnep esik hétköznapra.

Világkörüli út a KLM fedélzetén

Hírek <p>A KLM biztonságos és kényelmes járatai tökéletes választás lehet azoknak, akik egy villágkörüli útat terveznek!</p>

A KLM biztonságos és kényelmes járatai tökéletes választás lehet azoknak, akik egy villágkörüli útat terveznek!

Mutatjuk 2023 legbiztonságosabb és legpontosabb légitársaságait

Hírek <p>Az Airline Ratings és a Cirium elemzőcég legfrissebb jelentéseiből kiderült hogy mely légitársaságok szerepeltek a legjobban 2023-ban a biztonság és a pontosság terén!</p>

Az Airline Ratings és a Cirium elemzőcég legfrissebb jelentéseiből kiderült hogy mely légitársaságok szerepeltek a legjobban 2023-ban a biztonság és a pontosság terén!