Untitled-1 hotel

Budapest-Szófia járatot indít tavasszal a Bulgaria Air

2021. február 2.

Április 29-től heti 4 alkalommal közlekedik majd közvetlen járat a bolgár és a magyar főváros között.

A Bulgaria Air a tavaszi időszakban több mint 10 új közvetlen útvonal indítását tervezi. A jelentős hálózatbővítés részeként Budapestre is új járatot jelentett be a bolgár légitársaság: a Budapestet és Szófiát összekötő közvetlen járat a tervek szerint hetente négyszer, hétfőn, kedden, csütörtökön és szombaton fog közlekedni. A menetrend szerinti utazási idő 1 óra 15 perc lesz, a Embraer E190-es gépek 8 üzleti és 100 turista osztályú férőhellyel repülnek majd.

Szófia tavasztól közvetlen járattal is elérhető Budapestről

A bolgár légicég vissztér Budapestre, ugyanis 2013-ban és 2016-ban a nyári időszakban már közlekedtek járatai ezen az útvonalon. 

A jegyek értékesítése már megkezdődött, a járatokra a repjegy.hu oldalon is lefoglalhatja repülőjegyét.


Forrás: airportal.hu

További híreink

Bővít az Air France: 182 célállomás a téli menetrendben

Hírek <p>A növekvő utasforgalomnak köszönhetően folytatódik a kínálat bővítése az Air France-nál: a téli időszakban 182 célállomásra repül, 23 új útvonalat nyit és több járatot közlekedtet az Egyesült Államokba.</p>

A növekvő utasforgalomnak köszönhetően folytatódik a kínálat bővítése az Air France-nál: a téli időszakban 182 célállomásra repül, 23 új útvonalat nyit és több járatot közlekedtet az Egyesült Államokba.

Budapest Airport: közel 640 ezer utas szeptemberben

Hírek <p>Augusztushoz képest némi csökkenés mutatkozik a szeptemberi utasforgalomban, a kezelt légiáru mennyisége viszont továbbra is növekszik.</p>

Augusztushoz képest némi csökkenés mutatkozik a szeptemberi utasforgalomban, a kezelt légiáru mennyisége viszont továbbra is növekszik.

Újra repül majd Tiranába a Wizz Air

Hírek <p>Novembertől újraindítja járatait Albánia fővárosába a Wizz Air - jelentette be a fapados légitársaság.</p>

Novembertől újraindítja járatait Albánia fővárosába a Wizz Air - jelentette be a fapados légitársaság.