Közvetlen járatot indít Budapest és Isztambul között a Pegasus Airlines

2021. február 18.

A török Pegasus Airlines bejelentette, hogy újra járatokat indít az isztambuli Sabiha Gökcen repülőtérről Budapestre.

A Pegasus szerdán, pénteken és vasárnap fog közlekedni Budapestről Isztambulba, az első járat pedig május 7-én fog indulni. A török légitársaság gépei 13:20-kor szállnak fel Budapestről, és mintegy kétórányi út után, helyi idő szerint 16.25-kor érkezzenek az isztambuli repülőtérre.

Pegasus - közvetlen járat Budapest és Isztambul között

A Pegasus Törökország vezető fapados légitársasága, amely rövid és közepes hatótávolságú járatokat üzemeltett 44 ország, összesen 114 úti céljára. Flottája 37 db Boeing 737-est, 47 db Airbus A320-ast és 5 db Airbus A321-est tartalmaz.


További híreink

Az Emirates további rugalmas utazási feltételeket jelentett be

Hírek <p>Az Emirates újabb kedvező változásokat jelentett be az utasai számára, amelyek kihatással lesznek a jegyfoglalásokra és az utasbiztosításokra egyaránt.</p>

Az Emirates újabb kedvező változásokat jelentett be az utasai számára, amelyek kihatással lesznek a jegyfoglalásokra és az utasbiztosításokra egyaránt.

Vezetőváltás a Budapest Airportnál

Hírek <p><span>Március végétől Chris Dinsdale veszi át a Budapest Airport Zrt. vezérigazgatói posztját Dr. Rolf Schnitzlertől. Chris Dinsdale tapasztalt repülőtéri vezető, aki részletekbe menően ismeri a Budapest Airport működését - áll a Budapest Airport közleményében. </span></p>

Március végétől Chris Dinsdale veszi át a Budapest Airport Zrt. vezérigazgatói posztját Dr. Rolf Schnitzlertől. Chris Dinsdale tapasztalt repülőtéri vezető, aki részletekbe menően ismeri a Budapest Airport működését - áll a Budapest Airport közleményében. 

Új úti célok a Ryanair budapesti kínálatában

Hírek <p>Rodosz, Burgasz, Szófia, Zadar és Bologna, ezekbe a városokba indít nyáron közvetlen járatot Budapestről a Ryanair légitársaság - közölte az Airportal.hu.</p>

Rodosz, Burgasz, Szófia, Zadar és Bologna, ezekbe a városokba indít nyáron közvetlen járatot Budapestről a Ryanair légitársaság - közölte az Airportal.hu.