A Wizz Air új jártot indít Budapestről Kréta szigetére

2021. március 19.

A Kréta szigetén található Chania reptére indít közvetlen járatot Budapestről a Wizz Air június 13-tól.

A légitársaság a már elérhető járatain felül egy új nyári útvonalat is kínál: június 13-tól közvetlenül elérhetővé válik Budapestről a Kréta szigetén található Chania tengerparti városa is.

A légitársasági járatokok hetente két alkalommal, szerdánként és vasárnaponként közlekednek majd, és szeptember 12-ig lesznek elérhetőek Budapestről.

Ezen felül pedig még június 17 és szeptember 9 között, hetente egy alkalommal csütörtökönként Debrecen és Szantorini szigete között is repül majd a Wizz Air.

A görög turisztikai miniszter éppen a napokban közölte, hogy az ország május 14-től megnyit a beoltott, a fertőzésen már átesett és a negatív teszteredménnyel érkező turisták előtt.

Forrás: airportal.hu


További híreink

Nyerje meg Ön a 2 főre szóló EB jegyet - nyereményjáték

Hírek <p>Tesztelje tudását a repjegy.hu és a Qatar Airways közös kvízjátékában - két belépőt nyerhet az Európa-Bajnokságra. </p>

Tesztelje tudását a repjegy.hu és a Qatar Airways közös kvízjátékában - két belépőt nyerhet az Európa-Bajnokságra. 

Ismerje meg Ön is az Air France Protectet: rugalmas repjegy-foglalás és biztonság az egész út alatt

Hírek <p>Szigorú egészségügyi óvintézkedések és rugalmas repülőjegy-foglalási feltételek. Ezeket tartalmazza magában az Air France Protect.</p>

Szigorú egészségügyi óvintézkedések és rugalmas repülőjegy-foglalási feltételek. Ezeket tartalmazza magában az Air France Protect.

Ajándék vízipark belépő a dubaji Emirates repjegyekhez

Hírek <p>Most minden dubaji Emirates repülőjegyhez ajándék belépő jár a világ legnagyobb vízi élményparkjába! De siessen, a promóciós ajánlat csak június 21-ig érvényes!</p>

Most minden dubaji Emirates repülőjegyhez ajándék belépő jár a világ legnagyobb vízi élményparkjába! De siessen, a promóciós ajánlat csak június 21-ig érvényes!