Untitled-1

A Wizz Air új jártot indít Budapestről Kréta szigetére

2021. március 19.

A Kréta szigetén található Chania reptére indít közvetlen járatot Budapestről a Wizz Air június 13-tól.

A légitársaság a már elérhető járatain felül egy új nyári útvonalat is kínál: június 13-tól közvetlenül elérhetővé válik Budapestről a Kréta szigetén található Chania tengerparti városa is.

A légitársasági járatokok hetente két alkalommal, szerdánként és vasárnaponként közlekednek majd, és szeptember 12-ig lesznek elérhetőek Budapestről.

Ezen felül pedig még június 17 és szeptember 9 között, hetente egy alkalommal csütörtökönként Debrecen és Szantorini szigete között is repül majd a Wizz Air.

A görög turisztikai miniszter éppen a napokban közölte, hogy az ország május 14-től megnyit a beoltott, a fertőzésen már átesett és a negatív teszteredménnyel érkező turisták előtt.

Forrás: airportal.hu


További híreink

Fedezze fel Ázsiát és Ausztráliát a Korean Air különleges akciójában

Hírek <p>Készüljön fel egy felejthetetlen utazásra a Korean Airrel, amely most különleges promóciós ajánlatokat kínál számos varázslatos úti célra Ázsiában és Ausztráliában.</p>

Készüljön fel egy felejthetetlen utazásra a Korean Airrel, amely most különleges promóciós ajánlatokat kínál számos varázslatos úti célra Ázsiában és Ausztráliában.

Júniusi jutalomjáték a repjegy.hu-n - nyerje vissza repülőjegye árát

Hírek <p>Foglalja le repülőjegyét júniusban a repjegy.hu-n, és nyerje vissza foglalásának árát!</p>

Foglalja le repülőjegyét júniusban a repjegy.hu-n, és nyerje vissza foglalásának árát!

Brazil, maldív és svéd célállomásokkal bővül az Air France kínálata a téli menetrendben

Hírek <p>Az október végén életbe lépő téli menetrendi időszaktól 5 új útvonal és 3 új célállomás is elérhetővé válik a francia légitársaság kínálatában. Emellett az észak-amerikai kínálat is bővül.</p>

Az október végén életbe lépő téli menetrendi időszaktól 5 új útvonal és 3 új célállomás is elérhetővé válik a francia légitársaság kínálatában. Emellett az észak-amerikai kínálat is bővül.