Untitled-1 hotel

Biztonság és rugalmasság a KLM Holland Királyi Légitársaság járatain

2021. május 20.

Biztonság a fedélzeten és rugalmasság a repülőjegy-foglalás során: így készül a KLM Holland Királyi Légitársaság a nyári szezonra.

  

Biztonsági intézkedések a földön és a levegőben

Annak érdekében, hogy a repülés a lehető legbiztonságosabb és legzökkenőmentesebb legyen, a KLM speciális COVID-19 intézkedéseket léptetett életbe a repülőtéren és a fedélzeten egyaránt.

A repülőtéren kötelező a maszkviselés a check-in, a biztonsági ellenőrzés és az útlevél-vizsgálat során. A check-in pultokat és az automatákat rendszeresen tisztítják és fertőtlenítik, emellett kötelező fizikai távolságtartást írnak elő az utasok között. Egyes úti célok esetében testhőmérséklet mérés is zajlik indulás előtt vagy érkezéskor.  

A repülőgép összes belső felülete minden leszállás után alapos tisztításon megy keresztül. A beszállítás során és a fedélzeten az utazás teljes ideje alatt arcmaszk viselés kötelező az utasoknak, melyet 3 óránként cserélni szükséges. A KLM járatain minden utas számára kézfertőtlenítőt biztosítanak.

 

 

A repülőút során a repülőgép levegőjét folyamatosan külső levegővel frissítik, így az utastér levegője 3 percenként teljesen lecserélődik. A repülőgépeken használt HEPA szűrők a vírusok és baktériumok 99,99 %-át - így a koronavírusokat is - kiszűrik a levegőből. Ezenfelül a repülőgépeken a levegő fentről lefelé áramlik, ezzel minimalizálva az utasok közötti vízszintes légáramlást.

 

Rugalmasság a repülőjegy-foglalásban

 

A bizonytalan körülményekre való tekintettel a KLM-nél a repülőjegy-foglalás során kiemelt szerepet kaptak a rugalmas feltételek.

A 2021. december 31. előtti időpontra szóló foglalasok esetén, ha az utas valamilyen ok miatt mégsem tud a foglalás időpotjában elutazni, több lehetőség közül is választhat:

  • Új időpont választása: az utazás időpontja költségmentesen módosítható.

  • Új úti cél választása: az eredeti jegy teljes összege felhasználható a KLM, Air France, Delta Air Lines vagy a Virgin Atlantic járataira.

  • Visszatérítés voucher formájában

További híreink

A Turkish Airlines tovább növeli budapesti járatainak a számát

Hírek <p>A Turkish Airlines hozzánk eljuttatott bejelentése szerint, heti 11-re növeli járatainak számát Budapest és Isztambul között.</p>

A Turkish Airlines hozzánk eljuttatott bejelentése szerint, heti 11-re növeli járatainak számát Budapest és Isztambul között.

Görögország kedvenc légitársasága - AEGEAN Airlines

Hírek <p>Az AEGEAN Airlines Görögország legnagyobb légitársasága, mely 94 nemzetközi és 31 belföldi járatot üzemeltet, összekötve ezzel a világot Görögországgal és annak szigeteivel.</p>

Az AEGEAN Airlines Görögország legnagyobb légitársasága, mely 94 nemzetközi és 31 belföldi járatot üzemeltet, összekötve ezzel a világot Görögországgal és annak szigeteivel.

Ajándék Ain Dubai belépő a dubaji Emirates repjegyek mellé

Hírek <p>Dubaji repülőjegyéhez most ajándék belépőt kap az Ain Dubai-ra. Foglaljon november 15-ig az Emirates járataira, és élvezze a lélegzetelállító kiállítást a világ legnagyobb óriáskerekéről!</p>

Dubaji repülőjegyéhez most ajándék belépőt kap az Ain Dubai-ra. Foglaljon november 15-ig az Emirates járataira, és élvezze a lélegzetelállító kiállítást a világ legnagyobb óriáskerekéről!