Untitled-1 hotel

Újranyit a Wizz Air debreceni bázisa

2021. május 31.

A járványhelyzet és az utazási feltételek enyhülésének köszönhetően júniustól megnyitja debreceni bázisát a Wizz Air - tájékoztat az Airportal.hu.


A fapados légitársaság Debrecenből elsőként Eindhovenbe, majd Londonba indítja újra repülőjáratait, de a nyaralószezon közeledtével hamarosan visszatérnek a népszerű nyaralójáratok is.
Az eindhoveni járatok június 5-től indulnak újra, a London-Lutonra közelkedők pedig június 11-től fognak közlekedni.

A nyári szezonban az alábbi úticélok lesznek elérhetők Debrecenből:

 

Város Járat indulás Heti járatszám
Eindhoven június 5. júniusban: heti 1 járat (szombat)
júliustól: heti 3 járat (kedd - csütörtök - szombat) 
London június 11. júniusban: heti 4 járat (hétfő - szerda - péntek - vasárnap)
júliustól: heti 6 járat (hétfő - kedd - szerda - csütörtök - péntek - vasárnap)
Palma de Mallorca  június 19. heti 1 járat (szombat)
Szantorini június 24. heti 1 járat (csütörtök)
Párizs  június 25. heti 2 járat (hétfő - péntek)
Larnaca  június 27. heti 2 járat (szerda - vasárnap)
Tel-Aviv június 30. heti 2 járat (szerda - vasárnap)

 

„Nagy örömmel jelentjük be a kedves utazóközönség számára, hogy habár lassan és fokozatosan, de számos járatunk újra elérhetővé válik. A Debreceni Nemzetközi Repülőtér minden szempontból felkészült az újraindulásra, azonban a biztonságos utazás érdekében fontos, hogy a repülőtéren bevezetett fokozott egészségügyi intézkedéseket mindenki betartsa” – mondta Vajda János, a Debreceni Nemzetközi Repülőteret üzemeltető Debrecen International Airport Kft. ügyvezetője.

„Bízunk benne, hogy fokozatosan egyre több járatot tudunk újraindítani a Debreceni Nemzetközi Repülőtérről is. Jó hír a nyaralást tervezőknek, hogy a következő napokban induló két útvonal után hamarosan visszatérnek a közkedvelt nyaralóhelyekre tartó járatok is” – mondta Radó András, a Wizz Air szenior vállalati kommunikációs menedzsere.

Forrás: Airportal.hu 

További híreink

Szerezzen Emirates Skywards hűségpontot percenként

Hírek <p>Szerezzen Skywards hűségpontokat minden percét, amit a Dubai Expo 2020-on tölt 2021. október 1 és 2022. március 31 között. </p>

Szerezzen Skywards hűségpontokat minden percét, amit a Dubai Expo 2020-on tölt 2021. október 1 és 2022. március 31 között. 

50%-os növekedést vár a következő 5 évre a Ryanair

Hírek <p>Az eddigi előrejelzéshez képest gyorsabb növekedésre számít Ryanair: öt év múlva 226 millió utast szállítanának - adták közzé az ír fapados légitársaság éves közgyűlése után.</p>

Az eddigi előrejelzéshez képest gyorsabb növekedésre számít Ryanair: öt év múlva 226 millió utast szállítanának - adták közzé az ír fapados légitársaság éves közgyűlése után.

A járvány kezdete óta augusztus volt a legjobb hónap a budapesti repülőtéren

Hírek <p>Több mint 700 000 utas regisztráltak augusztusban a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, 30%-kal többet, mint az előző hónapban.</p>

Több mint 700 000 utas regisztráltak augusztusban a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, 30%-kal többet, mint az előző hónapban.