Untitled-1 hotel

Újranyit a Wizz Air debreceni bázisa

2021. május 31.

A járványhelyzet és az utazási feltételek enyhülésének köszönhetően júniustól megnyitja debreceni bázisát a Wizz Air - tájékoztat az Airportal.hu.


A fapados légitársaság Debrecenből elsőként Eindhovenbe, majd Londonba indítja újra repülőjáratait, de a nyaralószezon közeledtével hamarosan visszatérnek a népszerű nyaralójáratok is.
Az eindhoveni járatok június 5-től indulnak újra, a London-Lutonra közelkedők pedig június 11-től fognak közlekedni.

A nyári szezonban az alábbi úticélok lesznek elérhetők Debrecenből:

 

Város Járat indulás Heti járatszám
Eindhoven június 5. júniusban: heti 1 járat (szombat)
júliustól: heti 3 járat (kedd - csütörtök - szombat) 
London június 11. júniusban: heti 4 járat (hétfő - szerda - péntek - vasárnap)
júliustól: heti 6 járat (hétfő - kedd - szerda - csütörtök - péntek - vasárnap)
Palma de Mallorca  június 19. heti 1 járat (szombat)
Szantorini június 24. heti 1 járat (csütörtök)
Párizs  június 25. heti 2 járat (hétfő - péntek)
Larnaca  június 27. heti 2 járat (szerda - vasárnap)
Tel-Aviv június 30. heti 2 járat (szerda - vasárnap)

 

„Nagy örömmel jelentjük be a kedves utazóközönség számára, hogy habár lassan és fokozatosan, de számos járatunk újra elérhetővé válik. A Debreceni Nemzetközi Repülőtér minden szempontból felkészült az újraindulásra, azonban a biztonságos utazás érdekében fontos, hogy a repülőtéren bevezetett fokozott egészségügyi intézkedéseket mindenki betartsa” – mondta Vajda János, a Debreceni Nemzetközi Repülőteret üzemeltető Debrecen International Airport Kft. ügyvezetője.

„Bízunk benne, hogy fokozatosan egyre több járatot tudunk újraindítani a Debreceni Nemzetközi Repülőtérről is. Jó hír a nyaralást tervezőknek, hogy a következő napokban induló két útvonal után hamarosan visszatérnek a közkedvelt nyaralóhelyekre tartó járatok is” – mondta Radó András, a Wizz Air szenior vállalati kommunikációs menedzsere.

Forrás: Airportal.hu 

További híreink

56 célállomásra kínál járatokat a nyári időszakban a Ryanair Budapestről

Hírek <p>A Ryanair bejelentette 2023-as nyári menetrendjét: a fapados légitársaság 56 útvonalat kínál majd a magyar fővárosból nyolc, Ferihegyen állomásozó repülőgéppel és heti 500 járattal.</p>

A Ryanair bejelentette 2023-as nyári menetrendjét: a fapados légitársaság 56 útvonalat kínál majd a magyar fővárosból nyolc, Ferihegyen állomásozó repülőgéppel és heti 500 járattal.

Bővíti kínálatát a Wizz Air: új járatok indulnak Isztambul és Antalya városaiba Budapestről és Debrecenből

Hírek <p>A Wizz Air bővíti Magyarországon elérhető kínálatát Isztambul és Antalya városaival. Utóbbi desztináció nem csak Budapestről, hanem a Debreceni Nemzetközi Repülőtérről is elérhető lesz, ami növeli az utazási lehetőségeket az érdeklődők számára.</p>

A Wizz Air bővíti Magyarországon elérhető kínálatát Isztambul és Antalya városaival. Utóbbi desztináció nem csak Budapestről, hanem a Debreceni Nemzetközi Repülőtérről is elérhető lesz, ami növeli az utazási lehetőségeket az érdeklődők számára.

Ajánlatok Szöulba és a világ kedvelt úti céljaira a Korean Air-től

Hírek <p>Tekintse meg Dél-Korea nemzeti légitársaságának aktuális ajánlatait, közvetlen járatokkal Szöulba, valamint átszállással nagyvárosokba a Föld másik felére!</p>

Tekintse meg Dél-Korea nemzeti légitársaságának aktuális ajánlatait, közvetlen járatokkal Szöulba, valamint átszállással nagyvárosokba a Föld másik felére!